Nemôžem ísť voliť kvôli práci v zahraničí
Nemozem ist volit, kedze nas robota nepustila zo zahranicia. ALE, prehovorila som 2 kamosky aby isli, svojich rodicov, teda iba mamu, otec sa bohuzial nenechal, a sestru s muzom. Povedali, ze pojdu, mozem im doverovat. 🙏🏻 Som rada, ze si oriznali, ake je dolezite ist volit, hlavne teraz. Ide fakt o vela.
Ja ale i tak mam vycitky, ze JA nejdem. 💔😔
Drzim nam ale i tak palce! ❤️🙏🏻
#korcoknahrad
Zo zahraničia sa dalo.volit online...len neviem ako je to teraz.
@vilma7 kedy sa na Slovensku dalo voliť online? Na prezidentské voľby sa dá len osobne bohužiaľ.
Každý odovzdaný hlas Korcokovi alebo aj neodovzdany Pelemu sa počíta 😀
@januska12323 v 21.storoci by sa online dalo voliť bez problémov,ak by kompetentní chceli...verím,že toto sú posledné voľby bez online volenia
@vilma7 prezidentske neboli mozne zo zahranicia. Bola moznost volby postou, ale nie pri orezidentskych volbach.
Tvoj hlas je tvoj. Presviedcanie ludi nie.
Ja len nechápem načo prehovárate ľudí, každý má podľa mňa svoj rozum a je svojprávny, ešte nebodaj keď niekto povie aj koho majú ísť voliť to už je strašne podľa mňa.
Tiez som v tomto kole, bohuzial, nemohla prist zo zahranicia. Ale zas az tak to neprezivam, ze by som mala kvoli tomu vycitky. To, akym smerom sa vybera Slovensko mi nie je ukradnute (v prvom kole som volila Korcoka), ale su v mojom zivote veci, ktore su mi prednejsie.
počíta ako počíta...ale aj tak dobre.
Bohužiaľ, tiež som nemohla prísť voliť, ale dúfam, že vyhrá Korčok. Inak sme v háji totálnom.
@januska12323 bavíme sa o volení zo zahraničia.
Keď liizes med v zahraničí, nestaraj sa do Slovenská.

nemaj výčitky, prehovorila si piatich ludí aby nahradili tvoj jeden hlas, to je výborné 🙂