icon

Nenašiel nejaký dobrák 200 eur?

glenna
25. aug 2013

Zdravim baby,ja viem,ze budem vyzerat ako najvacsi debil,ale som dost zufala. Isli sme v sobotu minuly tyzden do Chorvatska na Krk a cestou mi niekde pri pauze vypadli z vrecka 2 stovky. Moznosti je viac...na pumpe v Komarome pri kupovani dialnicnej,alebo za madarsko chorvatskymi hranicami na toi toike ☹ viem...mam davat bacha,ale bola som tak strasne unavena,ze som si to ani neuvedomila ako vypadli. Naschval som ich dala do vrecka aby sme o ne neprisli ked mi krpana zase niekde vyhadze penazenku a prisli sme o ne takto. Bola to super dovca bez vreckoveho. Sa cudujem,ze ma moj muz nezabil. Ja viem,doba je tazka a niekto si povie,ze tak jej treba. No mozno ich nasiel nejaky dobrak a poctivo ich vrati. Blbe je,ze to nemusel byt Slovak. No ked neskusim, nemozem plakat,ze som urobila vsetko pre ich najdenie
Diiik

alex02
25. aug 2013

Tie peniaze už určite neuvidíš.... aj keby ich našiel slovák, určite nečita MK, a aj keby istotne by ich nevrátil, tie už su minute dávno niekde inde...Ale aspon mate dobré ponaučenie že peniažky patria do penaženky a nie do vrecka a to bôž nie taká suma a penaženka medzi doklady nie detom do ruky,

stanislavao
25. aug 2013

@glenna prajem vam, aby sa vam tie peniaze vratili, ale istotne viete, ze sanca je mozno 1%. sa ale tiez divim, ze tolko vela penazi nosite len tak po vaskoch. a naco davate dietatu kabelku, ci penazenku? to detom do ruk nepatri. urcite ste sa poucili, ze? ale prajem vas, aby vam ich vratili. je to dost penazi.

lucinocka
25. aug 2013

😀 😀 je mi to luto, ale tie prachy uz neuvidis.. v sobotu prejde cez hranicu cez 30 000 aut, ako nam hlasia kazde rano v spravach..

bosoriak
25. aug 2013

@glenna A mozno ano. My sme minule v Ikei nasli celu kabelku s 200 eurami v penazenke a nevzali sme si, aj ked teda uprimne, hodili by sa, obzvlast v Ikei, ze 😀 Normalni ludia este existuju a nie je ich tak malo, ako sa zda. Mne by sa napr. dost zle pozeralo do zrkadla ak by som si ich vzala.
Sanca je mala, ale je vacsia, nez keby si nenapisala vobec.

alenah31
25. aug 2013

@glenna no moja ak ich nasiel slovak tak to ich urcite neuvidis, ale pravdu povediac nech by ich na parkovisku, ceste, odpocivadle nasiel ktokolvek tak by ich nevratil, nepytal sa koho su 😨

anuskaaprazko
25. aug 2013

nabuduce neber prachy ale kartu 🙂 tiez si myslim ze je mala sanca ze ich este uvidis 😒

evelynm
25. aug 2013

myslim, ze je jedno, ci ich nasiel Slovak, alebo niekto inej narodnosti. Najdes na ceste peniaze. Nikde nik. Nemas ich komu vratit. Co urobis? Ine je, ak najdes penazenku, v ktorej su nejake udaje a mozes najst majitela.
Nuz, blba skusenost... Ale tiez si myslim, ze peniaze patria do penazenky a penazenka nepatri do ruk detom. Ani kabelka. To treba deti ucit odmalicka. Na hranie su hracky, pripadne veci, ktorych strata - poskodenie nema nejake neprijemne nasledky.

sandracs
25. aug 2013

@glenna Ak viete neikto maďarsky, súste zavolať na tú pumpu a ten prechod. Ako píše @bosoriak, normálni ľudia ešte existujú. Otec minule zabudol v bankomate 200€ a dvaja mladí ich odovzdali do banky a ani nenechali svoju adresu, aby im mohol otec poďakovať a dať nálezné. My sme našli pri škôlke 50 € a pýtali sme sa najprv v škôlke, potom susedov. Nakoniec nikoho neboli, tak ich dáme Plamienku. Tiež by ma netešilo utrácať peniaze, ktoré som si nezarobila.

abbie
25. aug 2013

ale ani vsetci Slovaci nie su predsa na MK ... 😖

cerez
25. aug 2013

@glenna To je fakt blbé dovolenka bez peňazí. No neverím, že sa nájde dobrák čo ich vráti. Tak ti želám aspoň veľa šťastia!

glenna
autor
25. aug 2013

@stanislavao Ja viem, ze nepatri penazenka do ruk dietatu, no moja mala nervacka mi ju aj tak vzdy nejakym stylom najde a vypratuje - preto som peniaze dala do vrecka - mala nervu, nechcela spat, ziapala odusu a tak som jej tu penazenku dala. Ona si povyhadzuje z nej vsetky karticky, potom ich tam ukladka a my sme mohli v klude este dalsich 30 minut soferovat. No zial som na to zabudla, ze som tie peniaze vybrala a dala do vrecka. Nemyslim, ze mi vypadli - mozno som ich pri kutani vo vrecku sama vyhodila. Je to moja chyba, viem ☹

glenna
autor
25. aug 2013

@anuskaaprazko kartu sme mali - to bola skor taka istota ak sa nieco stane s autom a nebrali by kartu. Vsade sme na mytniciach platili kartou - preto nam to doslo az straaaasne neskoro, ze nemame hotovost ☹

briketa
25. aug 2013

@glenna skus zavolat na pumpu, za to nic nedas. mne nasiel malu penazenku sekuritak na parkovisku, presne mi vypadla pri nastupovani do auta. Oni boli taki zlati, ze najprv volali banku co som mala na karte, ze nemusi blokovat ucet ak som uz volala, security nasla moje doklady. Vsetko som tam mala do posledneho centu.

k_a_j_k_a
25. aug 2013

@glenna na povzbudenie, nie si sama, co stratila peniaze. Ja som kedysi stratila 100$, ked este bol dolar 50SK.

glenna
autor
25. aug 2013

Najlepšie je, že ja som si vždy hovorila ako sa to mne nemôže stať... ako môže niekto zabudnúť peňaženku na toalete, na lavičke a bla bla bla - poučka 🙂 nikdy nehovor nikdyyyy. Snáď ich našiel aspoň niekto komu pomôžu. Nejdem mu priať nič zlé - čestnééé

viera27
26. aug 2013

@sandracs presne tak, skvely napad. My tu pod robotou hulime rovno vedla bankomatu. A uz viackrat sme nasli rozne bankovky aj 100 aj 200e a vzdy sme to len odniesli do banky na rohu. Neviem sice co sa s nimi stalo, ale dufam ze sa dostali naspat k majitelovi ako sa to stalo tvojmu tatovi.
Takze urcite ano, volala by som na benzinku, to by bolo hned ako prve. Aj ked uz zrejme ubehlo veeela casu.