Nenávidím mužovho kamaráta
Neviem či ho mám nazvať kamarátom keďže mne môže byť otcom. Nenávidím ho doslova . Už len preto že muž s ním chodí často von . A dokonca keď sme išli s mužom sami večer von na pizzu..dobehol za nami ako pes ,lebo nás videl...není mu vôbec blbé že sme mladší a čakáme dieťa.. ku mne si dovolí povedať hocičo ako zo srandy možno ,ale pre mňa to sranda není keď mi povie kedy sa rosypem a podobne reči k jeho veku debilné ..a narážky že s manželom chodíme stále spolu a za ruky . Nenávidím ho priam za to ,starecké reči . Prečo sa tak lepí na nás ..čo na ňom muž vidí preboha .
Cely problem je iba tvoj muz, nie ten stary kamarat. Ten tvoj sa ta nezastane a este sa postavi na stranu kamarata. Robi to, co vie ze ti prekaza. A nema v plane s tym prestat. Blby vyber partnera. Co uz ked s nim cakas dieta, bud to akceptuj ked sa s muzom neda na nicom dohodnut, alebo bud za furiu a ked sa vam opat napcha tak ho bez milosti posli do kelu. Muza si asi pohnevas, ale hadam nebudes trpiet spolocnost niekoho kto ti strasne lezie na nervy.
@elizabet173 caka s nim dieta....skomplikovala si to. Ktora tehotna chce byt sama?
@elizabet173 áno takto to beriem už aj ja .
Ja môžem byť hnusná ,robiť scény ale keď to s mužom ani nepohne 🤷?
Nemá to význam a ja nemôžem byť stále len tá zlá .vieš
Po babu som túžila veľmi . Uvidíme čo čas prinesie . Dúfam že všetko sa zmení
@zooeynka to dieťa je u nás zázrak dá sa povedať 🙂
Ked sa narodi tak muza co najviac zamestnaj dietatom, nech nema cas na kamosa....
Vduchu si vravím ..mysli len na seba . Dosť si už myslela na iných
@elizabet173 neodide od neho, tomu ver.
ako si ta vazi tvoj priatel inak vseobecne? podla toho co pises, tak zrejme nijak, ak sa ta nezastane pred debilom, vyborny vyber partnera pre otca dietata a spokojny stastny zivot dobuducna, ach
Ono sa kamošime s ľuďmi väčšinou na rovnakej úrovni, tak sa vraví, vrana k vrane sadá, alebo tým sme, s kým sme 😀 Asi vieš čo tým chcem povedať.

A je pravda že som si aj ja vypočula potom od muža aká som .. že si namyšlam ,že na každého niečo mám ,že nepoznám srandu (nie ..každej žene sú príjemné sprosté reči od starého chlapa ) toto keby ja robím asi by nebol Happy ..že chodím von niekde často..a nezaujímam sa .