icon

Neobvyklý nočný zážitok: Čo môže znamenať správanie psa?

luciamatusekova
14. dec 2023

Ahojte všetci, prosím poraďte mi. Už asi tretiu nov sa mi zdá, že nie je všetko v poho, keďže mám psíka a zažívam veci ako: Môj pes zrazu vyskočí z postele,niekde odíde a keď na neho pozerám, väčšinou pozerá len na jedno miesto,buď je ticho alebo vrčí. Dnes sa mi stala neobvyklá vec. Ja a Max sme spali, keď v tom sme počuli sa v koši pohnúť sáčok (nemáme doma myš,nebolo otvorené okno,nebol ani prievan, nič do neho nespadlo) a Max hneď vyskočil z postele,pozeral sa smerom do koša a za kôš, vrčal (keď vidí niečo čo my nevidíme napr. niečo spirituálne, začne vrčať) a ja som z toho úplne mimo. Stalo sa to okolo 21:48 vie mi prosím vás niekto povedať čo to môže znamenať a ako to ukončiť (chápte ako prestanem mať každodenné nočné návštevy,fakt som z toho už mimo) Ďakujem za rady všetci 😁❤️

zuzanka.zuzu
14. dec 2023

vysvätiť byt. alebo vymeniť psa 😀

tundra
14. dec 2023

Pes pocuje az do 50 000 HZ,clovek len do 20 000.Takze vnima podstatne lepsie nez ty.Jedina uprimna rada,ktora ma napada je vymenit v posteli psa za chlapa a psika nechat za dverami spalne.V ziadnom pripade,ta nechcem urazit.🤗

anketkarka
14. dec 2023

Soľ do rohov miestnosti, na prah dverí. Vydymiť bielou šalviou. Sú aj sviečky z bielej šalvie. Na YouTube je niečo také:

https://www.youtube.com/watch?v=wiSUU3G3fGc

Alebo frekvenčná hudba na harmonizáciu priestoru.

usagin124
14. dec 2023

Pofrkat octom ten kôš

usagin124
14. dec 2023

Ak by nepomohlo, viem posunúť kontakt na človeka čo toto rieši a vie pomôcť.

anjelicek26
14. dec 2023

To, ze si tu mys/chrobaka nevidela neznamena, ze tam nie je... skor, ako zacnes nakupovat nejake paranoidne vysvacovacie tance, sviecky a hudbu, skus hladat logicke vysvetlenie.

cacianka
14. dec 2023

Bežne sa sáčok pohne, posunie sa kusom odpadu, pukne plastová fľaša, praská v nábytku...
Od susedov/ zvonku nejaký zvuk, ktorý ty neregistrujes ale pes áno
Nehľadám za tým niečo nadpozemske, neprirodzené.
Príroda a materiály majú svoj život

diewcatqoo
14. dec 2023

Presne ako pise @cacianka, material pracuje, sem tam zasusti sacok, pukne plastova flasa alebo drevo... Pripadne este mozes mat niekde nejaky hmyz. Viackrat sa mi stalo, ze niekde nieco sustalo a dosla som na toz ze je to mucha alebo bzdocha. Tiez som si myslela, ze ziaden hmyz sa k nam nemoze dostat, lebo ved mame sietky na oknach a je zima. A predvcerom mi v kosi sustala obrovska mucha. Potom som zistila, ze na jednom okne mame v sietke dierku, tak tadialto asi priletela. Ziadne nadprirodzeno by som za tym nehladala.

majka1921
14. dec 2023

Tak nas byt v noci vyda tolko roznych zvukov (cez ten to samozrejme cez ten prevadzkovy hluk nepocut), ze by som rovno cislo na exorcistu zhanala 🙂
Spis dobre? Nie si momentalne pod nejakym stresom, tlakom, napriklad v praci. Psik mozno len citlivo reaguje na bezne zvuky a teba to zbytocne desi, skus par noci spat bez neho a uvidis.

syslik81
14. dec 2023

tlak pohol sackom ,mohol tam yt pavuk etc .. pes steka aj na muchu .... ziadne paranormalne javy-ale ty aj tak budes verit inemu ako logickemu vysvetleniu tak si sol barak a zapaluj salvie-minimalne pre klud psychike

0silvia0
14. dec 2023

Nas dom si zije v noci svojim zivotom sprevadzaju ho rozne pazvuky. Tam pukne strop (zmenou teploty sa niektore materialy rozpinaju a stahuju), tam puknu drevene schody. Aj zosuv smeti v kosi som uz zazila. Ved tam moze zacat kvasit nejaky zbytok potravy, rozpina obal atd.
Vobec si to nevsimaj a neries ziadne saskovanie s cary mary zalezitostami. To nic nie je...

dadka1997
14. dec 2023

@luciamatusekova kup si kameru a nech si ju zapnutu na noc

danica2711
14. dec 2023

@luciamatusekova hľadať za bežnými javmi a zvukmi hneď niečo nadprirodzené je -prepáč mi - choré. A ešte to pripisovať aj psovi - vraj šteká a vrčí, keď vidí niečo spirituálne, čo ty nevidíš... veď sa zamysli, ako vieš, že vidí niečo spirituálne, keď ty to nevidíš? On je určite psychicky v poriadku, zacítil niečo, čo mu nevoňalo a ty hneď ideš vysväcovať byt, spamätaj sa

dominikamacakova
14. dec 2023

Mucha...

duunlo
14. dec 2023

V prvom rade vymen psa v posteli za muza, lebo je to riadny humac mat psa este aj v posteli.

tenerifka
14. dec 2023

ja som clovek, ktory sa snazi vysvetlit vsetko vedecky, tak som kludnesjsia, skratka ak by si mala v dome ducha, nema preco pohynat so sackom v odpadovom kosi, skor by ti zazal svetlo a pod.
U nas v dome (novostavba 5 rokov) sa nam deje take, ze v kuchyni trochu zapuka plavacka a nasledne zapipka senzor pohybu na rure (v preklade je tam nejaky duch, ktory ide po dlazke a priblizi sa k rure), niekedy sa to stane 5-krat za deñ, a niekedy raz za 5 dni.....netusim, ako to mam riesit a ci to mam vobec riesit. Minule som sa skoro pototo, lebo som nahodou isla v noci na WC (hore) a dolu to zapipkalo. Rura je ok.

valikadzm
14. dec 2023

@tenerifka môže to byť aj v elektrike. Švagrinej tak zapínanie a vypínali spotrebiče a to už mali ozaj bobky a nakoniec mali problém v tom.

tenerifka
14. dec 2023

@valikadzm elektrinu sme uz davnejsie riesili tiez, ale teraz by malo byt vsetko ok, predtym sa nam vypalilo par bodoviek, ale vraj to bolo kvoli tomu, ze sme kupili okrem kvalitnych aj par inej znacky (asi uz nemali, tak sme to riesili takto, ale uz si to dobre nepamatam). Len vsetko ostatne funguje dobre, tak je zvlastne, ze prave rura a prave ten senzor....a predtym pukne podlaha😂

luciferka93
15. dec 2023

@luciamatusekova ako píšu ostatni za sackom by som nehľadala nic... Material pracuje, nam puka v byte skoro vsetko, chladnicka, linka.. Od susedov počuť vselico... Atd... Keby si uz mala "nieco" v byte prejavilo by sa to skôr v elektrike alebo niecom takom... My ked sme mali doma "nieco" tak sa nam púšťala elektrická hracka, alebo elektrické autíčko a to bolo naozaj vypnuté... Ak chces mat pokoj na duši skus zajst do kostola po svatenu vodu, nam pomohla, pofrkaki sme auto aj to co hralo a prestalo to. ☺️

stanielka17
15. dec 2023

@luciamatusekova Psik pocuje aj muchu sadnut

adka176
15. dec 2023

Aj mňa napadla len jedna vec a to dať psa niekde preč ...tam kde ty nespíš... budeš s len zbytočne stresovať

8mirka7
15. dec 2023

@luciamatusekova pre kľud na duši ak myslíte na paranormálne javy,tak treba sa poďakovať za návštevu a poslať ho preč . Inak som tiež názoru že "materiál pracuje"- ja mám v izbe skriňu na ktorej je zbytkový kus kuchynskej dosky a to hocikedy inak že hlučne praskne...