Neozval sa mi už týždeň
Ešte pred týždňom pisal ako sa na mňa teší ...namotaval má a zrazu ani obraz ani zvuk 😭
Na tak nie že za ním pobežíš keď sa zase ozve.
To po všetkom čo sme spolu prežili len tak moze zabudnut
čo ste spolu prežili?
@mondolina krásne chvíle,cestovanie,milovanie...atď možno pre niekoho malo pre mňa dost
Buď rada, že sa vyfarbil skôr ako by si bola tehotná alebo vydatá ...
Čas zahojí, nech mu je dobre tam, kde je a na teba čaká niekde lepší...len musíš tomu veriť
len aby z toho nevzniklo este aj to žeby bol nebodaj ženatý a on to tajil, ja neviem to mat krasny vztah s niekym je vzacnost .
určite to bolo pekné a preto ti je smutno. neboj čas zahojí, aj keď si myslím že sa ozve
No stava sa.. zial..nadabila si na namotavaca.. Kolko ste sa poznali? Nelutuj, pride lepsi, co ta bude naozaj lubit.
Stáva sa, aj mne... Ale čím skôr tým lepšie, aspoň s nim viac nestrácaš čas.. Prebolí to. Sľubujem.🙏🏼
@siska53 dlho rok
@janka_23 ty si už nereagovala
@janka_23 prečo neodpovefat?
Zo začiatku odpovedala, lebo som bola celá natesena ze wau ozval sa. Ale potom to urobil znovu lebo prišla nejaká iná na ktorú sa namotal. Takže už som sa poučila. Keď ma muž o ženu skutočný záujem nič ho nezastaví, neprestane sa ozývať, nebude sa vyhovárať. Bola si pre neho iba nejaká prestupna stanica, stretol nejakú co ho očarila tak už nemá dôvod písať.
preco neodpovedat? lebo o Teba nema zaujem. bodka
Namotal ta, užili ste si, a prestalo ho to baviť. Bohužiaľ to nebola z jeho strany láska, nič s tým neurobíš. Alebo stretol inú, ktoru už namotava. Ty si to brala inak, on inak, to sa stáva, jedine si to"odplakat"a ísť ďalej.
@jaskolka Presne... s tymto rozumom, ktory mam teraz, lutujem kazdu jednu vyronenu slzu za ktorymkolvek chlapom... teraz sa na tom smejem, ale asi som to tiez prezivala (ale nie tragicky, lebo moc si na to nepamatam 🙂
Tak to je dost dlho na to, aby sa len tak vyparil..ale.. stretavali ste sa ako casto, vies, kde byva, bola si u neho? Ak sa neozyva a vidis aktivitu inde, ze ma..no noc, musis sa zmierit s tym, ze nestoji o teba.. mne raz jeden kolega povedal, ze my chlapi sme svine, netreba sa nad nami trapit. Skus sa toho drzat. Raz stretnes toho, kto bude stat o teba nastalo. Tento zjavne nebol pre teba.. ano .lahko sa to pise, ale tazko realizuje. Musis si to hovorit stale a pomoze hlavne a najma cas.
Mne mama povedala, že za chlapom nikdy neplakat, chlap sa otrasie ako kohút a ide za ďalšou, žena truchli aj mesiace...ghosting je super pre mňa nové slovo 🙂
Aky ste mali vztah? Boli ste ten normalne ako par? Je divne,aby sa clovek zrazu na tyzden odmlcal.
Nezabudol,kasle na to
Určite má inu
@marcellka32 🤷🏼♀️ smutné ale to je najnovšia móda
@13simonel13 to určite nie je

Bud rada ze sa vyfarbil už na začiatku hlavu hore