icon

Neozval sa mi už týždeň

31. júl 2021

Ešte pred týždňom pisal ako sa na mňa teší ...namotaval má a zrazu ani obraz ani zvuk 😭

Strana
z2
ivka21
31. júl 2021

Bud rada ze sa vyfarbil už na začiatku hlavu hore

kkovacovak
31. júl 2021

Na tak nie že za ním pobežíš keď sa zase ozve.

autor
31. júl 2021

To po všetkom čo sme spolu prežili len tak moze zabudnut

mondolina
31. júl 2021

čo ste spolu prežili?

autor
31. júl 2021

@mondolina krásne chvíle,cestovanie,milovanie...atď možno pre niekoho malo pre mňa dost

mell27
31. júl 2021

Buď rada, že sa vyfarbil skôr ako by si bola tehotná alebo vydatá ...

marcellka32
31. júl 2021

Čas zahojí, nech mu je dobre tam, kde je a na teba čaká niekde lepší...len musíš tomu veriť

13simonel13
31. júl 2021

len aby z toho nevzniklo este aj to žeby bol nebodaj ženatý a on to tajil, ja neviem to mat krasny vztah s niekym je vzacnost .

mondolina
31. júl 2021

určite to bolo pekné a preto ti je smutno. neboj čas zahojí, aj keď si myslím že sa ozve

janka_23
Autor odpoveď zmazal
siska53
31. júl 2021

No stava sa.. zial..nadabila si na namotavaca.. Kolko ste sa poznali? Nelutuj, pride lepsi, co ta bude naozaj lubit.

mimka1402
31. júl 2021

Stáva sa, aj mne... Ale čím skôr tým lepšie, aspoň s nim viac nestrácaš čas.. Prebolí to. Sľubujem.🙏🏼

mondolina
31. júl 2021

@janka_23
čo je to ghosting?

janka_23
31. júl 2021

@mondolina ze sa vypari ako duch. Prestane písať, volať. Proste zmizne

mondolina
31. júl 2021

@janka_23
proste debil

janka_23
31. júl 2021

@mondolina co ti poviem, takých je dnes bohužiaľ celá kopa. Aj ja som to zažila a nie raz. Hlavne je, že ak sa ešte ozve tak už nereagovať.

autor
31. júl 2021

@siska53 dlho rok

autor
31. júl 2021

@janka_23 ty si už nereagovala

autor
31. júl 2021

@janka_23 prečo neodpovefat?

janka_23
31. júl 2021

Zo začiatku odpovedala, lebo som bola celá natesena ze wau ozval sa. Ale potom to urobil znovu lebo prišla nejaká iná na ktorú sa namotal. Takže už som sa poučila. Keď ma muž o ženu skutočný záujem nič ho nezastaví, neprestane sa ozývať, nebude sa vyhovárať. Bola si pre neho iba nejaká prestupna stanica, stretol nejakú co ho očarila tak už nemá dôvod písať.

pallacinka29
31. júl 2021

preco neodpovedat? lebo o Teba nema zaujem. bodka

jaskolka
1. aug 2021

Namotal ta, užili ste si, a prestalo ho to baviť. Bohužiaľ to nebola z jeho strany láska, nič s tým neurobíš. Alebo stretol inú, ktoru už namotava. Ty si to brala inak, on inak, to sa stáva, jedine si to"odplakat"a ísť ďalej.

pallacinka29
1. aug 2021

@jaskolka Presne... s tymto rozumom, ktory mam teraz, lutujem kazdu jednu vyronenu slzu za ktorymkolvek chlapom... teraz sa na tom smejem, ale asi som to tiez prezivala (ale nie tragicky, lebo moc si na to nepamatam 🙂

siska53
1. aug 2021

Tak to je dost dlho na to, aby sa len tak vyparil..ale.. stretavali ste sa ako casto, vies, kde byva, bola si u neho? Ak sa neozyva a vidis aktivitu inde, ze ma..no noc, musis sa zmierit s tym, ze nestoji o teba.. mne raz jeden kolega povedal, ze my chlapi sme svine, netreba sa nad nami trapit. Skus sa toho drzat. Raz stretnes toho, kto bude stat o teba nastalo. Tento zjavne nebol pre teba.. ano .lahko sa to pise, ale tazko realizuje. Musis si to hovorit stale a pomoze hlavne a najma cas.

marcellka32
1. aug 2021

Mne mama povedala, že za chlapom nikdy neplakat, chlap sa otrasie ako kohút a ide za ďalšou, žena truchli aj mesiace...ghosting je super pre mňa nové slovo 🙂

marca12
1. aug 2021

Aky ste mali vztah? Boli ste ten normalne ako par? Je divne,aby sa clovek zrazu na tyzden odmlcal.

tncka
1. aug 2021

Nezabudol,kasle na to

autor
1. aug 2021

Určite má inu

janka_23
1. aug 2021

@marcellka32 🤷🏼‍♀️ smutné ale to je najnovšia móda

autor
1. aug 2021

@13simonel13 to určite nie je