Neozval sa mi už týždeň
Ešte pred týždňom pisal ako sa na mňa teší ...namotaval má a zrazu ani obraz ani zvuk 😭
Ja by som už vôbec nereagovala. Ak to teda nie je jeho príbuzný alebo veľmi blízky priateľ. Keď zareagujes začne vypisovať a si v tom istom kolotoči. Pripadne iba stručne viem, neviem a viac nepisat.
Kecy kecy kecy....nabudúce zomrie babka, potom ujo, a potom za plotom....kašli na to
Pokojne si nahováraj, klam samu seba, ale je to tak, ako ti písali - stratil záujem a ty by si mala čo najskôr zabudnúť. Pravdepodobne ťa už nahradil.
Ja by som mu vyjadrila uprimnu sustrast. A to je vsetko.
volajme ich bajkari. mozno popri tebe riesil este inu a ta ked sa pre neho rozhodla, tebe uz nevenoval pozornost. pripadne sa ho na to skus opytat ze ako to cele vnimal on lebo ty si to vyhodnotila ako namotavky.
Ignorujeme ho ,ale tak by som odpísala....ale radšej nie však?
Ja by som odpísala, ze neviem a úprimnu sústrasť
@jaskolka odpísala Donna ten pohreb...potom písal ďalej už som neodpisala
Jeziiiin... Preco hned neodpisovat? Rok je dost dlho. Ved mu normalne napis, ze ta to ranilo ze sa tyzden neozval a ze tomu nerozumies. A potom uvidis. Netlac na neho, ale tiez by som sa nespravala ako.male nafucane decko, ze teraz sa ani ja neozvem a bum.
@dianaana tak lebo chcem zabudnúť

Baby poraďte teraz sa ozval ale len že zomrel známy či viem ? Neodpisovat ignorovať aj to?