icon

Neplatila som za skákací hrad a matky na mňa divne pozerali

26. sep 2022

Chcem vedieť názor na moju situáciu čo sa stala.. cez vikend sme mali niečo ako jarmok, čiže tam boli aj atrakcie pre deti.. môj syn zbadal skákací hrad, tak že ideme, trochu poskáče.. tak už vošiel dnu a prišiel pán, ktorý prevádzkoval ten hrad že či tam mam dieťa, že dve eurá... Skoro ma vyvalilo 🙃 tak som zavolala dieťa, nech sa ide obuť.. všetci rodičia okolo na mňa strašne divne pozerali.. nejde ani o to že by som nemala tie po***ane dve eura, ale o to, že za minutu max dve skakania pýtajú peniaze... Mala som vyčlenených 20eur, na jarmok, potom išiel na obyčajný karusel tiež za dve eurá... Neviem pýtať peniaze za skakaci hrad kde decko skočí 10x mi príde choré.. len teraz neviem či som nebola za kravu pred tymi rodičmi..

avicii18
26. sep 2022

- Mami, môžem sa ísť vonku hrať?
- Nemôžeš. Nemáme peniaze.
Tvl, skákací hrad. Chytím ho za ruku a za a nohu, urobim riadny kolotoč a je vybavené.

selest
26. sep 2022

A preco si si myslela ze to je zadarmo, nerozumiem. Ved s tym niekto podnika ze chodi po jarmokoch alebo prenajima. Tak si to premenme, kup si skakaci hrad, zaplat miesto na jarmoku, cely den rob dozor cudzim detom kt tam budu zadarmo skakat a tvoj syn tam tiez moze zadarmo skakat. Mna by to teda mrzelo za to dieta..

lilitela
26. sep 2022

No tak si bola zaskocena, zle si zareagovala, nevadi, asi ta to trapi, ked tu pises, tak nabuduce urobis inak. A ze ludia pozerali? No ludia su castokrat zvedavi, bez ohladu na to, ci sa deje dobre alebo zle... ved ked je niekde nejaka nehoda, kolko sa ich tam zlezie a este aj natacaju.
Inak mas asi aj fajn dieta, ked tak v pohode bez placu zliezlo 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
lenqua_12325
26. sep 2022

Už keď tam to chúďa bolo, tak 2E by Ťa určite nezabili. Ako sa syn musel cítiť ?

lenqua_12325
26. sep 2022

@miriam11 mne by skôr vadilo, čo si myslí a cíti to dieťa

miriam11
Odpoveď bola odstránená
canany
26. sep 2022

Uprimne divne reakcie mamiciek na tvoj prispevok, ale mne tiez ked zavalili na zeleznej studienke pri nejakej akcii, ze skakci hrad sa plati, som odtial deti stiahla prec. Lebo kym som prisla, tak uz boli vyzute a vlezene dnu. Mal si to panko poriesit predtym ako tam decko vliezlo, to nie je moj problem, ze si myslia, ze tam pustia deti a potom si vypytaju peniaze. Keby mi vtedy povedali normalnu cenu, este zaplatim, ale takou cenou ma ovalil, ze som zavolala deti a isli sme dalej.
A po druhe, mali sme v Ruzinove hody. Co kolotoc to 4 eura, na niektore som musela s deckami. Nechali sme tam 50 eur. Ale dorazil ma zrkadlovy labyrint. 4eur osoba, som sa potesila, ze si dam chvilku pauzu, kym tam pobludia, nestihla som prejst ani z predu do zadu a uz boli vonku. Takze odtial potial platene atrakcie pre deti

Takze autorka nic si z toho nerob, divne sme viacere az na to, ze mne je to jedno co si taketo mamicky o mne myslia a ako na mna zazeraju, mozu ma akurat tak bozat v ...
Ja dieta vychovavam, ja sa o neho staram, ja zarabam a ja rozhodujem, co ma zmysel a co nie

sticker
lesana25
26. sep 2022

Tak hlavne že ti na pivečko a langoš zostalo. A nabudúce nech sa malý ani nepokúša sa ísť niekde zahrať.

janetinka27
26. sep 2022

no ved dedina, ide sa dalej. kto chce,ten to doma pri stole bude omielat kazdy rok v case jarmokov, kto nechce,ten uz aj zabudol,ze sa to stalo.

autor
26. sep 2022

@lenqua_12325
@miriam11 ak vás to upokojí, syna to nijak nezasiahlo, neplakal. Pochopil to a išlo sa ďalej.

autor
26. sep 2022

@canany ďakujem za pekný milý komentár, jedna z mála, ktorá pochopila o čom hovorím. Nuž bola to naša prvá akcia po korone, predtým bol ešte malé bábätko, takže si asi budem musieť zvykať a obrniť sa.. navyše mám tri deti, (dve sú ešte kočikove zatiaľ) nuž vyhodiť 6eur za skákací hrad.. v budúcnosti budem rok dopredu šetriť na akcie

jaskolka
26. sep 2022

Za slakacie hrady a podobne atrakcie sa vždy platilo, pamätám si, že som bola ešte dieťa, a už vtedy sa tak robilo.
Co sa týka ceny, nemuselo to byť vypísané na tom samotnom hrade, keď tam boli aj iné kolotoče - (inak slovo karusel som už dávno nepočula, ani suchalka) a ceny boli vypísané spolu na pokladni,teda nie na každej atrakcií zvlášť a rodič bol ten, kto si to mal všimnúť.

kaca222
26. sep 2022

Všetko podstatné bolo povedané, len mi nejde do hlavy, čo je autorke divné na tom, že sa za skákací hrad platí 😃 tomu prevádzkovateľovi to tiež nespadlo z neba zadarmo.

autor
26. sep 2022

@lesana25 vy viete najlepšie čo som kúpila.. pivo ani langoš to nebol 😬 trochu ste sa sekli, kupovala som jarmocne drobnosti členom rodiny 😉 a synček bol aj na detskej manéži, aj na autodrome aj na loďke.. fuj, taká zla mama som 🤣🥱

lily405
Autor odpoveď zmazal
autor
26. sep 2022

@jaskolka bol tam jeden jediny skákací hrad a detská manéž, ani jedna označená cenou... Môžte zo mňa robiť sprostu kľudne, ale taka hlupa nie som.. nebolo to označené nikde.. inak by som držala hubu. A prepáčte za slovo karusel a šuchalka.. každý nejak niečo pomenovavame 🤷🏽‍♀️

jaskolka
26. sep 2022

@macilaci karusel- kolotoč

jvasenka
26. sep 2022

V po pytali nejakych 7€ za polhodinu ci ako...tiez sme sa zasmiali a sli prec-navyse tam mali peknu cedulku ze nezodpovedaju za prip zranenia a urazy🙂

autor
26. sep 2022

@lily405 pretože minule roky to bolo pravdepodobne pod palcom mesta a neplatilo sa... Nevedela som že nastala zmena po dvoch rokoch pauzy. Nedali mi vedieť mailom dopredu. Pardon, ospravedlňujem sa, že som zjavne z tych debilnejších 😬 a z inej planety

jaskolka
26. sep 2022

No a potom na tej detskej manezi a loďke a autodrome si ako vedela, ze a ci sa platí a komu zaplatiť? Ci tam už si sa spýtala?
Alebo tam sa už neplatilo, len na tom hrade?

autor
26. sep 2022

@jaskolka pretože tieto dve veci (manéž aj hrad) boli na úplne inom mieste ako ostatné klasické veľké kolotoče... Kilometer od seba? Neboli spolu.. na manéž som zaplatila tomuto istému pánovi, keďže sme sa tam vrátili

misiatko87
26. sep 2022

chuda dieta. Neviem si predstavit nech by boli akekolvek okolnosti ze by som uz didts takto zavolala prec. Ono nemoze za moj nazor. No urcite by som sa aj ja na teba divala ze ci si normalna

autor
26. sep 2022

@misiatko87 ďakujem za názor

martinka13
26. sep 2022

Tak ten hrad isto niečo stál, aj prenájom miesta. Nevidím dôvod, prečo by Tvoje dieťa malo skákať zadarmo. Je to platená atrakcia. Ak vieš, že tam vydrží 10 sekúnd, tak ho tam nepúšťaj

lenqua_12325
26. sep 2022

Keď ideš na takú akciu, tak treba počítať s tým, že peniaze treba.
20Eur je ozaj minimum a ak máš 3 deti, tak ešte viac treba.
Nikto nehovorí, že si zlá matka. Pýtala si sa na názor ľudí a ten si dostala.

aaao
26. sep 2022

Mna by zaujimalo co je to ta suchalka 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

simca06022011
26. sep 2022

a ty si myslis, ze kupit, prevazat, nafuknut a prevadzkovat ten hrad je nic? :D ano bola a si za divnu minimalne ked ta nenapadlo, ze sa za to plati a pustis tam deita len tak. Ved zariad to nabuduce zadarmo, aj ine deti si pridu poskakat ...

@soldi zadarmo to byva ked su nejake akcie, kde to organizator plati (napr u nas den deti ked robi obec, rozne dedinske akcie sponzorovane kandidatmi na ... atd) alebo napr na niektorych kupaliskach to maju cele leto ale na jarmokoch nie.

lenqua_12325
26. sep 2022

@aaao šmýkačka 😀

lenqua_12325
26. sep 2022

@aaao inak ja som kukala, že aká šukalka 😀 😀 😀 kým som neprečítala ešte 2X a nepochopila to 😀