icon

Neplatila som za skákací hrad a matky na mňa divne pozerali

26. sep 2022

Chcem vedieť názor na moju situáciu čo sa stala.. cez vikend sme mali niečo ako jarmok, čiže tam boli aj atrakcie pre deti.. môj syn zbadal skákací hrad, tak že ideme, trochu poskáče.. tak už vošiel dnu a prišiel pán, ktorý prevádzkoval ten hrad že či tam mam dieťa, že dve eurá... Skoro ma vyvalilo 🙃 tak som zavolala dieťa, nech sa ide obuť.. všetci rodičia okolo na mňa strašne divne pozerali.. nejde ani o to že by som nemala tie po***ane dve eura, ale o to, že za minutu max dve skakania pýtajú peniaze... Mala som vyčlenených 20eur, na jarmok, potom išiel na obyčajný karusel tiež za dve eurá... Neviem pýtať peniaze za skakaci hrad kde decko skočí 10x mi príde choré.. len teraz neviem či som nebola za kravu pred tymi rodičmi..

Strana
z5
jarmillka
26. sep 2022

tvoj syn bude do konca zivota poznaceny…uz teraz setri na psychiatra 🤣🤣🤣 presne preto to na SK vyzera-ako vyzera…Cukrova vata 4€…. sto rocny maly detsky kolotoc, 5€… v kine som teraz videla pukance za 8€ 🤣A rodicia, aby nevyzerali pred inymi hlupo, daju… o rok bude vata za 8€… nevadi.. daju 🤣 ja z principu nepodporujem taketo zderstvo..v Rakusku pri mnohonasobne vyssich platoch, su tie male detske kolotoce 1,5-2€.. Mojmu dietatu v takychto pripadoch vysvetlim preco nie a dam mu na vyber niekolko alternativ,aby bolo spokojne aj ono..Kasli na to..na tvojom mieste ma vobec nezaujima, kto si co mysli…

dominikaorth
26. sep 2022

Necitala to je pravda. Ale nakonci prispevku si sama neviete povedat ci ste neboli za “kravu”. Tak neviem ci ste chceli pocut nazor alebo nie. Absolutne neriesim ako ste vyzerali, nech sa kazdy stara k seba. Skor sa vyjadrujem k tomu ako ste sa pohorsovali nad premrstenou cenou za atrakciu

mamusa123456789
26. sep 2022

Prosím ta nauč sa čítať a ak čítať vieš tak čítaj s porozumením, lebo ja som tam napísala ze nehovorím že je tvoj prípad, ale ze kopec takých vidno, takže pardon alkoholické z teba nerobím

katka700
26. sep 2022

Prepáč ale príde mi ako hlúposť že to riešiš. Väčšina ľudí rieši sama seba a čo si o tebe kto myslí ti môže byť jedno. Prispievatelky v diskusii majú pravdu, že je naivne očakávať že na jarmoku bude niečo zadarmo. Ale na druhej strane, tiež ma vytáča tento novodobý trend neuvádzat ceny. Chápem že nikto si neotvorí stánok na pešej zóne alebo atrakciu na kúpalisku z čistej lásky k blížnemu ale neuviesť ceny a dúfať že im človek zaplatí premrstenu sumu len preto aby ho okolitý dav nepovažoval za socku? Keby sa každý spýtal koľko to stojí a ako reakciu na cenu slušne poďakoval a išiel preč tak by tie ceny znova začali zverejňovať. Cenotvorbu neriešim. Buď na to mám alebo to oželiem. Ale manipuláciu a snahu dotlačiť ľudí aby zaplatili to čo si poniektorí už ani nemôžu dovoliť neznášam.

danyelia
26. sep 2022

To nemyslíš vážne, odoprieť radosť vlastnému dieťaťu kvôli 2 €? 🙄 Super si ušetrila, čo? U nás v detskom kútiku vstup/dieťa 8,90 € x 4 deti...celkový účet 92, 20 € plus 10 € za atrakcie tam - ale tá radosť stála za to, to by Ťa asi už rovno šľahlo z toho 😁 Prepáč, ale nerozumiem Ti vôbec...

autor
26. sep 2022

@danyelia nečítala si moje komentáre vyššie.. takže prepáč, nevyjadrujem sa.

lady_hurts
27. sep 2022

@katka700 takto manipulovany bude len ten, kto sa manipulovať dá. Ja by som si najskôr zistila cenu od ľudí, čo tam boli, keby nikde nevidím tabuľu s cenou.

danyelia
27. sep 2022

Ale čítala, no aj tak tomu nerozumiem...Tiež nie sme milionári, no tu ide skôr o ten princíp. Dieťa sa natešené vrhne na skákací hrad, poteší sa, že si zaskáče, počítam, že minimálne na 5 minút, v tom mama zavelí - koniec zábavy, lebo ja Ti na to NEDÁM 2 €! Dieťa smutné, odíde z hradu, mama natešená, že ,,ušetrila,, 2 €, ktoré potom možno minula na niečo iné (možno tiež z istého pohľadu na nepotrebnosť...) Ja neviem, to bude asi v povahe človeka, tá šetrnosť alebo ako to nazvať (lakomosť?) Tie 2 € by Ťa určite nezabili, dieťa by sa potešilo, iné mamy by nezazerali, pracovník/majiteľ toho hradu by zarobil, lebo dnes nie je zadarmo nič. Ja som včera dala 2 € tringelt obuvníkovi za opravu topánky, lebo bol milý a chcela som ho potešiť, z rodičáku...Ale tak každý sme iný, chcela si názor na túto situáciu, tak ho máš, nie v zlom to myslím...

autor
27. sep 2022

@lady_hurts poslednýkrát napíšem to, že pred koronou bol vždy na každej akcii skákací hrad zadarmo v našom meste... A to boli veľké skakacie hrady do šmykačkou a nie maly hrad pre 4deti.. nabuduce sa opýtam.. ano bola to moja chyba.. ale keď niekde nie je označená cena, tak to beriem že je to bezplatné navyše to bolo pri radnici. Netušila som že to UŽ ma súkromník

autor
27. sep 2022

@danyelia syn nebol smutný, normálne to pochopil. Hneď sme išli na detskú manéž, kde sa povozil, zaplatila som tomuto dotyčnému ujovi a ešte sme sa zasmiali lebo som synovi povedala že daj lístok tatovi namiesto ujovi.. 🤷🏽‍♀️... Nemá traumu, ani ma zatiaľ v spánku nezadusil.. ma 3 roky preboha.. pochopil to lepšie ako niektoré mamičky tu.. ja to neberiem v zlom ale stále sa opakujem, keď je niečo neoznačené že sa platí, a potom si pán obhana ľudí a ten človek potom už nemá na výber... Nabudúce budem vedieť no.. že aj keď niečo nie je označené že sa plati tak sa aj tak isto platí.. podotýkam že pred koronou byval veľký skákací hrad zadarmo.. zmenu mohli nejak označiť.. človek je omylny.. a niekto si to vie priznať, ano urobila som chybu.. beriem.. ale niektoré urážky tu hovoria nie o mne ale o komentujucich ..

elenka.k
27. sep 2022

@jannette1986 presne, tie peniaze , čo spomínam vyššie to zmizlo mne, manžel koľko minul popri ani neviem. Neviem pochopiť, ak niekto niekde ide, musí rátať, že deti chcú / lakomia sa / napr. cukrová vata - no povieš, že nie. Nepovieš, lebo ako píšeš, rátal si s tým. Ja napr. strašne milujem gofre, na týchto slávnostiach som si dopriala 2x 😀 áno viem, som pažravá - hanbím sa. Manžel s deťmi si dali po jednom.

danyelia
27. sep 2022

Ale veď v poriadku, pokiaľ to tak cítiš, tak už sa nad tým netráp, stalo sa, keby ľudia mali len takéto problémy 🤷‍♀️

whatever1
27. sep 2022

Predstavila som si dve situacie. Prva- matka vyhana dieta z hradu, dieta hrozne place a nechape preco nemoze zostat. A druha- matka zavola dieta a povie mu” pod ideme radsej na tamten kolotoc”, dieta neprotestuje, ide sa obut a tesi sa na kolotoc. Pri prvej situacii by som sa pozastavila, pri druhej nie.

autor
27. sep 2022

@whatever1 druhá možnosť 🙏 ďakujem za super pohľad.

babatkoo
27. sep 2022

Nebola si, to iste by som urobila aj ja. A urobila som to viac krat. Pekne som mu vysvetlila, ze za skakanie platit nebudeme. Mame trampolinu, kde moze skakat do aleluja. Radsej za tie peniaze vyberieme nieco ine, napr. na zjedenie, zmrzka atd.

etnatn
14. máj 2024

@alchemilkazltozelena jasne, choré, že si niekto kúpi hrad, minie benzín, svoj čas a možno aj elektrinu a chce od Teba za to peniaze

Strana
z5