Nepravidelné krvácanie počas menzesu, mali ste to niekedy?
23. mar 2020
Zienky rano mi zacal menzes po minutke skoncil teraz začal a za chvíľu skoncil.. Teraz ma neskutočne križe bolia nevjem co to je mali ste to niekedy ďakujem za rady
pri menzese praska vystelka maternice a sprievodnym javom je krvacanie. to je sposobene narusenim ciev a teda je dost dolezite, elbo tu vystelku maternice ta krv lepsie odnesie von.
na zaciatku ms sa to len spusta a nez sa to naplno spusti, nemusi to byt take intenzivne. ddokonca niektore z nas ( ja tiez ) mavam krvavy vytok 2 dni pred ms. no nie je stale, len obca sv priebehu dna a nie kazdy cyklus.
hormonalny cyklus u zien nie je nieco, co prebieha roky stale uplne rovnako, mozu v nom byt zmeny.

Krvacanie nemusi byt neustale. Niektore zeny maju krvacanie jeden den. Avsak ak doslo k zasadnejsej zmene a bolestivost bude natolko intenzivna a neustala odporucam konzultovat v gyn.poradniach online prip.kontaktovat mailom ci telefonicky vasho gynekologa, ktory vas stav najlepsie pozna. Faktory, ktore ovplyvnuju priebeh menstruacie su rozne.