icon

Nepravidelné krvácanie počas menzesu, mali ste to niekedy?

23. mar 2020

Zienky rano mi zacal menzes po minutke skoncil teraz začal a za chvíľu skoncil.. Teraz ma neskutočne križe bolia nevjem co to je mali ste to niekedy ďakujem za rady

jajka71
24. mar 2020

Krvacanie nemusi byt neustale. Niektore zeny maju krvacanie jeden den. Avsak ak doslo k zasadnejsej zmene a bolestivost bude natolko intenzivna a neustala odporucam konzultovat v gyn.poradniach online prip.kontaktovat mailom ci telefonicky vasho gynekologa, ktory vas stav najlepsie pozna. Faktory, ktore ovplyvnuju priebeh menstruacie su rozne.

majamat
24. mar 2020

pri menzese praska vystelka maternice a sprievodnym javom je krvacanie. to je sposobene narusenim ciev a teda je dost dolezite, elbo tu vystelku maternice ta krv lepsie odnesie von.
na zaciatku ms sa to len spusta a nez sa to naplno spusti, nemusi to byt take intenzivne. ddokonca niektore z nas ( ja tiez ) mavam krvavy vytok 2 dni pred ms. no nie je stale, len obca sv priebehu dna a nie kazdy cyklus.
hormonalny cyklus u zien nie je nieco, co prebieha roky stale uplne rovnako, mozu v nom byt zmeny.