icon

Nerovná dlažba

greacee
21. mar 2020

Ahojte,chcela by som sa poradit..robili sme komplet prerabku bytu a davali sme dlazbu 60x60imitacia mramor...az po ulozeni,sme si vsimli,ze dlazba neni rovna a na kazdej strane kazda dlazba ide do hora 1mm...stretol sa uz niekto s tym? Dakujem krasne

Nerovná dlažba
Strana
z2
greacee
autor
22. mar 2020

@martin007dino dakujem,som rada,ze ste mi napisali aj vy..🙂🙂mate pravdu,nie su stroje a je to len dlazba...ucel plni a za 10 rokov ked tak dame lminatku😀😃pekny vecer

hariet
22. mar 2020

@greacee ahoj, viem, ze ta to trapi, len ta chcem povzbudit. Aj my sme prerabali a su veci s ktorymi sme spokojni, a potom take s ktorymi menej. Tiez som pedant a prezivala som to rovnako ako ty, ale tie nedostatky vidis hlavne ty a casom to nebudes ani vnimat. Viem, ze to cloveka stve, lebo to stoji kopec penazi...ale taky je zivot. Dlazba je velmi pekna. Nech sa vam dobre byva.

greacee
autor
23. mar 2020

@hariet jeeeeej ahoj,dakujem krasne..velmi si ma potesila a povzbudila..uplne si to vystihla..🙂🙂vidim to fakt len ja ,lebo o tom viem..moj brat na mna pozeral,ze co jej je?ze ci som blazon🙂🙂😊krasny vecer ti zelam😘

Strana
z2