Nerozhodnutí a "skrytí" voliči
Podľa včerajších správ je dosiaľ okolo 25 % voličov nerozhodnutých. Podľa čoho sa podľa vás ľudia rozhodujú "na poslednú chvíľu", koho voliť?
Nie sú to prevažne voliči, ktorí voliť v skutočnosti ísť nemienia a neraz argumentujú, že nieto koho voliť?
Ktorá strana má najviac "skrytých" voličov?
V rakúskom prieskume boli vysledky v tomto poradi: Smer, Hlas,Republika.
Ps sa ani nedostalo, malo tuším pod 3%. Necháme sa prekvapiť, ja nechápem koľko ľudí ide voliť Pelleho, prečo?
@cafelatte netreba ich chápať,každý si volí koho chce.Je predsa demokracia.Kto mu neublížil,má návrhy zákonov dľa jeho gusta,dá do poriadku financie,zdravotníctvo,kultúru,cesty,mosty apod. toho favorizuje.Ak si volič myslí,že je to Pelle,dá mu hlas,ak je to Matovič,dostane hlas on,ak je to Šimečka,Fico,Dzurinda atď.tak vyhrajú oni.Dôležité je ísť a nesedieť na zadku.
Zoroslav Kollar, pozdrav Borisovi 1 a 2. Mafiani si to kedysi vybavovali semtexom, dnes youtubom. :D
@chodec15 ja len dúfam že ten “naš predseda” sa už nikdy do parlamentu nedostane. Uplna blamáž..

@yoxinka Skoda ze mozem dat iba jeden like, pises presne tak, ako to citim. K tomu tlaku na nedelne zatvaranie obchodov, citala som jeden pekny aforizmus: Pravy krestansky pristup nie je nechodit v nedelu do obchodu, ale zakazat to vsetkym ostatnym.