Nerozhrýzateľný pelech pre psa, ktorý aj vydrží
Dámy a páni.
Idem za vami so serióznym dotazom (irónia). Kde kúpim, respektíve v dobe lockdownu objednám riadny pevný pelech pre psa, ktorý vydrží? Náš pes z nudy trošku obkuskáva lehná. 😀 Už ma to prestáva baviť po pravde. 😀 Ďakujem za tipy. ❤️
V zime do budy jednoznacne drevita vlna, hlavne kvoli funkcnosti. Deka alebo pelech je skor na skodu. Pred budu napr.spominane lehatko. A ako bolo spomenute dvor a prechadzky nestacia kazdemu psovi. Nejde len o fyzicku zataz, mnohe psy potrebuju zamestnat hlavu. Narocnejsi je napr. 10min. trening - poslusnost / stopa a pod. ako niekolko hodinova prechadzka 🙂
@solange7 už to tu niekto spomínal, u nás jedine toto, všetko ostatné vydržalo len pár dní https://www.zoohit.sk/shop/psi/pelisky_a_kose/p...
@dominika_sk nie.. treba s nou aspon na 3 hodiny. Necham sa vyhodit z prace, nech je pes spokojny.
@simca06022011 ano, presne. Však sa vybeha na dvore🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@mirage ten kto nema čas na psa si ho nema kupovať !
@dominika_sk ha ha, fakt? Nuz smolu ma ta moja fenka. Lasku ma, teplo ma, starostlivost ma, denne je vonku v lese, - ale chuda, len 30 minut beha po poli, na tury s nami chodi, behat so mnou chodi.. Chuda pes!!! hadam aj susedov priviazany o retaz co zerie granule z Coop sa ma lepsie!
@dominika_sk a kde uvadzam, ze sa svojmu psovi nevenujem? 🙂 moj pes sa ma ako prasa v zite. Kazdy den ma prechadzku, ma 2000m2 pozemku a koterec utulnejsi a vacsi ako startovaci byt. Kazdopadne dakujem za nevyziadanu radu.
@noami12 a kde ste kupili tu pohovku pre psika?
Nakoniec som si na zoohite vybrala "outdoorove" lehno. Tak uvidime, kolko tomu dame teraz. 😀 Teraz je vo vyhode lebo mame s muzom 3 tyzdne dovolenky a pes bude polovat skor na ozdoby na vianocnom stromceku. Vnutri si obkuskavat nedovoli.
My máme ničiteľa dek, matracov, pelechov. Preto v lete spí v búde na holej drevenej podlahe a keď chce ležať vonku, má na zemi tvrdený polystyrén. Na zimu mu dávam do búdy drevitú vlnu, bo všetko iné zničí, povyvlieka. Bohužiaľ, keď si nedá povedať, musí mu stačit aj tá vlna.
@solange7 kedy vám hryze ten pelech, aj keď ste dona alebo iba keď ste dlhšie preč? Napríklad nás pes keď sa mu naruší harmonogram, napríklad sme dlhšie v práci tak stres panika ide sa pomstiť pelechu. My keď vieme ze sa takto dlhšie zdržíme odstránime mu z búdy všetko rozkusatelne.... A presne, spáva vnútri tam sa ničoho nedotkne
Ináč ja som kupovanie pelechov vzdala po 2 rozkusanom.
Ale chodím do väčších sekacov ako humana napr, tam sa dajú nakúpiť deky, spacaky, koberčeky, detské periny za par eur takže vždy nakúpim pre psa a keď to zaspini ci roztrha rovno vyhodím a dám nové. A rozhodne na nemrzi rozhusana deka za 2 eura ako pelech za 50.
Aj teraz ma v bude parádny teply spacak za 3.50, keď ideme niekam a viem ze bude blbnut vezmem mu ho tak mu vydrží celú zimu.
Ale väčšinou spáva v prístrešku ma tam svoje kreslo (staré ta odvoz)
Slama bola tiež fajn, aj pes srandovny keď vyliezol z búdy ako strašiak od slamy
@dominika_sk nás pravdu s tým venovaním sa, ale zas sa nedá z pár riadkov vyčítať ako sa kto stará o psa a hneď ho odsúdiť že nema mat žiadneho psa.
Trochu mi to pripomína dogforum kde si človek príde po radu ale dostane sa mu len kritiky ako je na pitchu majiteľ lebo nezabezpečí psovy kazdy deň 3 hodinovú vychadzku a hodinu na cvičáku....
Pritom nuda môže byť len jedným z mnoha dôvodov prečo sa pes pusti do svojho pelechu
@moonlight1210 viete čo na bazosi, lebo čo som pozerala v nabytkoch tak nič také co by sa aj priamo k našej sedacke hodilo som nenašla a keď áno tak dosť drahé na obyčajne kreslo pre jedného človeka 😊
@noami12 a nahodou, aka je to znacka nevies? Nie je to tam niekde napisabe?
@moonlight1210 skúsim sa pozrieť a dám vedieť 😊

Ako pelech slamu, alebo pevnú hrubú deku ci koberec. Náš tiež trhá všetko zariadenie búdy, ale iba keď je v nejakom strese, napríklad ze sme dlhšie preč... V noci ho mame vnútri, tam si pelech šetrí, nivoci iba vonku.
Ta slama je podľa mňa najlepšia a najlacnejšia verzia na zimu, v lete stačí koberec.,