Nešla som na skúšky z vodičského
Ahojte včera som mala mať skúšky na vodičák ale strach a ostatné veci spravili svoje a nešla som áno som debil ten prvý moment to všetko ale samozrejme potom som to oľutovala a mohla som ísť ale poobede mi volal inštruktor že ak chcem o dva týždne sú ďalšie že môžem ísť že si to mám rozmyslieť.
Prosím ťa nechoď, nepotrebujeme ťa na cestách, dík.
@dianadd
@mooonika1975 ďakujem obom za info a aj za osobnú skúsenosť: Je to dosť zaujímavé, úplne iné ako u nás.
@pupetko263 nevyskusas nezistis. Poznam ludi, ktorí stresovali zo skúšok a kazdy po case sa len buchal po hlave ze preco nerobili vodicak skor a ze preco tak stresovali ako pred maturitou. Aj ja by som sa mozno bála skusok ale aspon by som vedela ze som to vobec skusila. Ked aj nespravis tak ale aspon vies ze si to skúsila.Co ja by dala za to keby som to aspon skusit mohla 🥺
@pupetko263 radšej ani nesoferuj
@pribinak sem tam aj polic@jtovi tam treba upratať ...
@pribinak istej menšiny? Pre teba automaticky ľudia s menšiny sú retardovaný? Prečo by ľudia s menšín mali mať viacej problém urobiť vodičský preukaz?
@zuzkazuzanka55 juj, retardovani s mäkkým i, keďže je to množné cislo
Z menšín… z koho z čoho, nie s kým s čím
Gramatike a hejtom zdar !!!!
Mne by bolo tak hrozne moc ľúto peňazí ale aj času, ktorý si do toho vložila. Proste vezmi všetku odvahu a pekne krásne si ho sprav. Podľa mňa y si si to potom len a len vyčítala
@pribinak Ďakujem za opravu 👏
Jediný hejter si tu ty. Teraz máš dobre pohladené ego, že si mi opravila chyby. Všetko prekrútiť, to vám ide super.
@pupetko263 to tu naozaj patrí????