Nespĺňam režim OP a u krajčírky si mám vyzdvihnúť šaty
Ahojte.V úvode hneď píšem,že nesplnam režim OP.Testujem sa pravidelne všade kde to vyžadujú.(práca, lekár)Rada by som vedela váš názor čo robiť v takejto situácii.
Zhruba pred mesiacom som si dala ušiť šaty u krajčírky,podľa jedného modelu.Zaplatila som zálohu.To ešte nebol tento OP rezim.Dnes mi písala krajčírka že zajtra budú hotové,môžem prísť a upozornila na,že na vstup do prevádzky má režim OP,čo ja samozrejme rešpektujem.Oznamila som jej ,že teda nie som ani jedno z toho.A že ak by to bolo teda možné,tak môžem pripraviť presnú sumu a cez výdajne okienko si môžeme tovar a peniaze vymeniť.Odmietla.Vraj netúži dostať covid,ani pokutu a mám sa dať očkovať.Navrhla som jej ďalšiu možnosť,že tam môžem poslať teda kamaratku,ktorá je očkovana a prevezme za mňa šaty .Nie,vraj cudzej osobe tovar nevydá.Dalej som navrhla,že jej pošlem peniaze na účet,to tiež nechce.Ja už som tak znechutená,že už neviem čo vymyslieť a tie šaty ani nechcem.Som si však vedomá toho,že to ušila a zaplatiť jej musím aj chcem.Len ako?Máte nejaký nápad ako to urobiť?
však keď je tá pani krajčirka očkovaná čoho sa bojí? veď vakcina je sloboda nie? 😂 vykašli sa na nu na šaty keď ona nemá snahu riešiť nijako ,nebudete ťa predsa vydierať očkovaním otrasna ženska
@simonah73 nebudem si to skúšať,ja už chcem zaplatiť za hotový výrobok.A to že tam pôjdem SPOLU s tou osobou ktorá má OP s tým,že ona jej to zaplatí a ja počkám trochu ďalej, potom mi ich dá,na to mi neodpísala.Cakam teda,že ako sa vyjadrí,čo by jej vyhovovalo.Chcem to vyriešiť v kľude.
Možno ich ani nedokončila a teraz sa vyhovára. Každopádne niektorým ľuďom hrabe. Ja som chcela koupt knihu v pantha rei, volala som do obchodu, chcela som urobiť objednávku a prevziať knihy medzi dverami na ulici.. Nemožné. Tým pádom som kúpila knihy online, ale nie v pantha rei.. V e_hope, čo nemá kamennu predajňu a tak som vyriesila aj Vianoce. Žiadny Kaufland, billa ani Lidl.. Podporím iba malých slovenských podnikateľov aj čo sa týka potravín. Tento rok nebudeme mať Vianočnú ružu, lebo do kvetinárstvo nemôžem a v Kauflande ju z princípu nekúpim. Vykašli sa jej na šaty aj na ňu. Keď sa ich bude chcieť zbaviť, môžeTi ich priniesť ona. Osobne
Niekoho tam poslať za Vás,kto je ockovany s Vasim občianskym preukazom,,inak to trošku svedčí o charaktere človeka,pretože okolo mňa sú očkovaní sú aj chorí a takisto roznášajú covid,bohužiaľ je to politika a ľudský strach,ale mali by sme si pomáhať ako sa len dá!a ak bude odmietať treba jej napísať,že sa budete informovať cez právnika alebo políciu
@reamartina idú Vianoce,ja to hrotit nechcem,preto hľadám riešenie.Nechcem to hnať do takej krajnosti,preto som tu prišla nájsť riešenie.Dufam,že sa to vyrieši v kľude všetko.
Tak hej,ale ona očividne to nechce riešiť,ja to chápem taká istá by som bola ako Vy tak sa jej opýtajte,že ako čo máte spraviť,očkovať sa hádam nedáte kvôli nej a satam
Milé ženy,píšem vám teda ako to dopadlo.Dohodli sme sa nakoniec s pani krajčírkou,že môžem prísť,tovar mi poda cez dvere a ja jej odovzdám peniaze.Ubezpecila som ju,že budem mať nasadené rúško a nachystanu presnú sumu.Vysledna suma šiat je nakoniec 51 eur,ale prinesiem len 26€,keďže záloha bola 25€.Som rada,že sa to vyriešilo v kľude a bez konfliktu.Ci si oblečiem šaty na vianočnú večeru,to ešte nie som rozhodnutá.Snad dovtedy už tato pre mňa negatívna skúsenosť ako sa vraví vychladne.Dakujem každej z vás za rady i komentáre.
Neumrela na ten covid, ako sa triasla na pociatku?
Skor by som sa bala ja jej! Ved na satoch moze byt KORONA! Dal by som ich vycistit do cistiarne. Ale pockat, co ak potom bude korona po cisteni ? Potom uz jedine, vecera bez siat, na Evu.
@lienka.7 myslím že sa len prehnane bojí.Ale už je to vyriešené,ako som vyššie napísala.Dnes sne sa už dohodli a dokonca v kľude bez konfliktu.
inak, vydaj cez okienko funguje v rezime Zaklad, nech si to pani krajcirka pozrie.
@petulda333 ja som pochopila, že krajčírka pracuje sama. 3 kolegyne v kancelárii, to už nevieš, nemôžeš dať ruku do ohňa za to, že kade sa tárajú tie dve ďalšie... čiže ju v podstate chápem.
normálne jej zavolaj, že si pred dverami pred budovou s respirátorom, nech ti prinesie šaty a zapatíš jej...ak nepríde, tak jej povedz že nech si šaty teda nechá.....
@mogaa už je to vyriešené,došli sme k dohode a kľudne bez konfliktu.pisrm to v komentári tu vyššie.🙂
Dostala si aj faktúru?celé to bola fraška z jej strany, ale tak hlavne, že máš šaty a si spokojná.
@luccija nepýtala som,bola som rada,že to rýchlo vybavím a doslova to bola záležitosť niekoľkých sekúnd.
@simona74 dúfam že s tvoj komentár prečítajú aj tie ženy,ktoré si mysleli že som tu pridala vymysleny pribeh.Takze nie som sama,kto sa s takým niečím stretol.U mna sa to vyriešilo v kľude všetko,čomu som rada.
Nech si šaty nechá by som chcela vedieť čo s nimi bude potom robiť.este ti ich sama dobesie

@petulda333 píšem to už viackrát,nechcem riešiť tému očkovania,ja rešpektujem pani,že má na prevádzke OP.Navrhla som pár možností,zatiaľ sme nenašli spoločnú reč.Este stále čakám,ako sa vyjadrí.Podla toho sa zachovam.Nechcem ju haniť,ani ohovárať.