Nespĺňam režim OP a u krajčírky si mám vyzdvihnúť šaty
Ahojte.V úvode hneď píšem,že nesplnam režim OP.Testujem sa pravidelne všade kde to vyžadujú.(práca, lekár)Rada by som vedela váš názor čo robiť v takejto situácii.
Zhruba pred mesiacom som si dala ušiť šaty u krajčírky,podľa jedného modelu.Zaplatila som zálohu.To ešte nebol tento OP rezim.Dnes mi písala krajčírka že zajtra budú hotové,môžem prísť a upozornila na,že na vstup do prevádzky má režim OP,čo ja samozrejme rešpektujem.Oznamila som jej ,že teda nie som ani jedno z toho.A že ak by to bolo teda možné,tak môžem pripraviť presnú sumu a cez výdajne okienko si môžeme tovar a peniaze vymeniť.Odmietla.Vraj netúži dostať covid,ani pokutu a mám sa dať očkovať.Navrhla som jej ďalšiu možnosť,že tam môžem poslať teda kamaratku,ktorá je očkovana a prevezme za mňa šaty .Nie,vraj cudzej osobe tovar nevydá.Dalej som navrhla,že jej pošlem peniaze na účet,to tiež nechce.Ja už som tak znechutená,že už neviem čo vymyslieť a tie šaty ani nechcem.Som si však vedomá toho,že to ušila a zaplatiť jej musím aj chcem.Len ako?Máte nejaký nápad ako to urobiť?
urcite ziadaj zalohu naspat, nema pravo si ju nechat, ked je neochotna pristupit na akykolvek kompromis. vydaj cez okienko alebo cudzej osobe je povoleny, to ,ze su to jej vlastne vymyslene, nezmyselne pravidla, je len jej problem. urcite by som ju bombardovala s tym , nech vrati zalohu a saty by som urcite uz nechcela

Prosím, ukaz fotku..normálne som zvedava