Nespokojnosť so zmenami v ovládaní Fisher-Price Lumalou
Ahojte. Asi málo kto má z vás obláčik od Fisher-Price Lumalou , no platí to asi na viaceré ich výrobky s ovládacou aplikáciou do mobilu... My máme spomínaný obláčik, všetko funguje perfektne a dcéra ho používa každý večer pri zaspávaní. Ovládal sa cez aplikáciu a zrazu si Fisher-Price zmyslel, že ju už nebude možné používať. Tento konkrétny výrobok sa manuálne ovládať nedá, veci ako hlasitosť, osvetlenie, budík, úlohy, to všetko šlo len cez mobil. Človek si za to zaplatí a ony zo dňa na deň len tak vypnú funkciu ovládania? Považujem to za veľmi nekorektné a nesprávne z ich strany. Možno aj by sme sa tu našli viaceré nespokojné mamičky a ak by sme sa ozvali, možno by svoje rozhodnutie minimálne prehodnotili..

a čo píše priamo výrobca? asi je viac ako 2-ročný model ...
Chvalabohu, ze este existuju deti co zaspia normalne
Vdaka tomuto pridpevku som na seba hrda, ze dieta nemalo cumlik, zaspava v postielke samo atd atd
Dakujem a prajem aby sa to cim skor vyriesilo a nasli ste inu rutinu na zaspanie pokial by sa to v apke neobjavilo znova
Chvalabohu, ze este existuju deti co zaspia normalne
Vdaka tomuto pridpevku som na seba hrda, ze dieta nemalo cumlik, zaspava v postielke samo atd atd
Dakujem a prajem aby sa to cim skor vyriesilo a nasli ste inu rutinu na zaspanie pokial by sa to v apke neobjavilo znova
@taktotedanie dokáže samozrejme zaspať aj bez toho. kúpili sme ho, lebo sa jej páči zaspávať pri melódií a malom svetle. Ide o to, že to nestálo najmenej a robí jej to radosť a ony si to bez dôvodu zrušia... Je tam zabudovaný budík, používali sme ho na budenie do školy. Áno môžem jej kúpiť iný budík, ale ide o princíp. Ten obláčik je skvelý a nebol žiadny dôvod z ich strany rušiť aplikáciu na ovládanie pre svojich zákazníkov, ktorý si to na to kúpili...
@denisa0504 tiež máme lumalu obláčik, nastavili sme so na ňom rutiny pred spaním, melódiu, hlasitosť, farby… netuším čo budeme teraz robiť. Lebo žiaľ stále keď sa vytiahne zo zástrčky, treba ho odznovu nastaviť.
@lenuska9999 ja som im už písala na podporu a som zvedavá čo odpíšu. Tiež sme všetko na ňom využívali a takto je nám zrazu na nič, stačí že vypadne elektrina a už ho nezapneme...

@denisa0504 tiež máme lumalu obláčik, nastavili sme so na ňom rutiny pred spaním, melódiu, hlasitosť, farby… netuším čo budeme teraz robiť. Lebo žiaľ stále keď sa vytiahne zo zástrčky, treba ho odznovu nastaviť.