Netolerantnosť na koníku. Prečo ich to baví?
Chcem sa opýtať, či aj vás tak vytáčajú netolerantný ľudia, ktorých je tu na koníku až prekvapivo veľa 😲 . Nechápem, čo majú z toho, že lezú do témy,ktorá ich vôbec nezaujíma, urážajú, provokujú 😠 Majú pocit, že adminky sa nudia a treba im pridať prácu mazaním? Alebo skrátka sa nudí a urážanie ju tak baví, Ja to fakt nechápem, vie mi to niekto vysvetliť?
joj vies jak ma svrbeli bruska prstov ked som dnes tie tresky plesky citala? Ale som sa ovladla. 😅 Ale uz ma to taka do dost krutych vyjadreni, konkretne jedno velmi tvrde mi neda pokoja. Este jeden pribrzdeny nazor a znizim si opat karmu.
@martinka17, ale nie, pracujem so datovymi sietami a ich zabezpecenim a tak do niektorych technickych drobnosti vidim viac nez mi je mile 😀 😀 😀 Obsahovo sa mi FB tiez neprihovara, takze nic
@amdeis, dakujem za fuchtle, mas to u mna 😀 😀 😀
Uplne chapem, ze zhodnut sa neda vzdy. Teda viac sa da nezhodnut ako naopak. Ide len o tu formu. A to ja naozaj nemusim, je to take ako ked mal hitler prihovor "Ein Reich, ein Fuhrer!!!!!! A vsetci ostatni do plynu!" (omg zas citujem 😖 ), pripadne prispevky kofy na trhu: "Mlady panko kupte si kapusticku, kyselu kapustickuuuu. Neeee?! No bodaj by si zdechnul ty odkundes!" 😎

@amdeis cosi!!!! mne sa tvoje nazory pacia. 🙂 prispela som zase do interupcia.....tiez mi to koze, neda! 🙄