Su tu nejake maminky s detickami, ktore maju naozaj netradicne mena?
Ahojte, viete mi prosím povedať kedy oslavuje Letícia meniny? našla som 3 rôzne termíny, tak chcem vedieť, kto platí : 14.9. 9.5, 9.6. 30.8 ? Ďakujem
@aly dobry den, vidim ze je to stara konverzacia no sskusim napisat aj tak, chcem sa opytat ako hovorite Aidenovi. Mne sa to meno tiez paci velmi a zvazujeme ho, tak ze ako na neho volate alebo ako mu zvykli ludia vraviet. A vyslovujete to ako sa to pise alebo Ejdn, lebo tak by sa to malo ale mne sa paci viac ked sa to vyslovi tak ako sa to pise 🙂 dakujem
@lilianalil Dobrý večer, voláme ho všetci Aidy, vyslovujeme normálne Aiden tak ako sa píše, v škole ho volajú buď Aidy alebo Aidenko.
@beyoncek jeej aj my mame Aidena (2014)
@aly aj my Aiden a Aidenko volame. Ked bol maly si hovoril Aidy
@hhettesova my Aiden 2012
@aly super. Kde ste?
@hhettesova Zvolen a vy?
Ahojte ja mam Nellu(Estonske meno) to je este take normalnejsie a druha sa vola Scarlett chcela som velmi Cateline (Keitlin) no muz to razne zatrhol on chcel original skovenske napr Anicka,Elenka.. Na to som mu povedala ze to jej moze na celo rovno vytetovat koza 😀
Zijeme v Rohozniku a na urade povedali ze Scarlett take meno tu este nemaju
@veronikanikka prepac, ale Anicka, Elenka = koza? 🤦🏻♀️ Ja som Elena, a teda odjakziva som so svojim menom spokojna, a taketo asociacie mi nikdy nenapadli. Ale chapem, zrejme je pre Teba podstatne, ze to "Vase" meno nikto iny nema...
@veronikanikka preco vytetovat koza kvoli tradicnym menam? Nejako som nepochopila...
A mate aspon priezvisko hodiace sa ku Scarlet a Cateline? Snad nemate priezvisko Horvathova, Balazova...
@veronikanikka no máš veľmi zvláštny názor. Prečo by deti s menami Anička, Elenka, Janka, Katka, Zuzka a podobne mali byť akože zlé podľa teba? Neboj Nellu určite nemáte jediní a Scarlett tiež nie.
@0silvia0
@markaterka Akoze, autorka sa zrejme chcela popysit tym, ake "originalne" mena maju...ale dalo sa to aj menej urazlivo napisat...voci tym pre nu obycajnym menam 😉 Mimochodom, variacie mojho mena existuju asi v kazdom jazyku, ja som vystudovala romanske jazyky a napriklad v spanielcine je to takisto Elena, len sa vyslovuje spevavo s dorazom na "le". Takze pre mna je to krasne medzinarodne meno. Rovnako ako napriklad moja dcerka, s "obycajnym" menom - Lucia ❤
@elenita mne sa pacia zasa len tradicne mena, pretoze tie su coraz zriedkavejsie ako akoze "moderne". Ja mam moderne meno z rokov 70tych, ale my sme na ZS boli styri v jednej triede s tymto menom, takze hroza. Moja dcera ma uplnu klasiku a je jedina z celej zakladnej, strednej skoly...
@markaterka to nebolo v zlom pisane su to krasne mena no chcela som nieco ine aby nebolo ze ucitelka povie meno a ozvu sa naraz 3 dievcatka nic viac nic menej...
Scarlett a volame ju Skajka a cateline sme nedali...takze opakujem ja som nenapisala ze su zle, isto sa nebojim a viem ze niesu jedine to ani netvrdim boze napisala som u nas v Rohozniku...
Jooj zienky ospravedlnujem sa ak to znie urazlivo ale isto som to tak nemyslela len proste s muzom sme vyberali meno a on chcel slovenske ja zahranicne tak som s trucu jemu povedala hento,mne to doslo vtipne tak som myslela ze ked to spomeniem ze to pochopite nenapadlo ma ze sa budete hnevat ☹
@veronikanikka ale vsak v pohode, celkom pekna debata sa tu nasledne rozprudila 😉 Scarlett inak byva u nas vo vedlajsom vchode 🙂
@elenita ja som nechcela nikoho urazit,som proste vesela kopa a aj manzel a tak... Suhlasim,z nevinnej hlasky naprudene mamicky 😀 tesim sa,ano viem ze ich beha po SR vela ,boze isto som vam dosla ako namyslena mamicka 😀DDD niee 🙂
@veronikanikka no vyznelo to trocha blbo, ale ok, nemyslela si to tak...
Zdravim,ma tu niektorá z vás synčeka Noela? Ako mu hovoríte zdrobnenino kým je malicky? Dakujem
@amiranolan dobry den, meno Nolan je zapisane do slovenskeho kalendara? Kedy oslavuje meniny a ako ho volate? Dakujem