Neuveriteľné víťazstvo Pellegriniho: Čo ďalej?
Vlastne to je možné, nie som prekvapená. Vyhráva Pelle. Sťahujem sa do zahraničia. Dovidenia všetci.
Ahoj ! 😅
Super ❤️❤️❤️ Mozme ist pokojne spinkat
Ja som v kútiku duše verila, že nie sme stratení. Po tomto som presvedčená o opaku. Plakať sa mi chce 😢
Maj sa a šťastnú cestu 👋👋👋👋 Tie hrdinské kecy,nesťahovala si sa, keď vyhral Smer? 🙈 Nevolila som ich, ale tie trápne príspevky o sťahovaní sú na smiech.
Už sa sťahujete? 🙄🙈🙊
Eeeej bude kvikotu teraz
Smutne, ze mame tolko hlupakov
Prezident viac progresivny ani nemôže byť...fuj ...jdu blejt
Ale prosím ťa. Nepôjdeš ani do susedného mesta. Takéto sťahovanie tu už bolo po voľbách a všetky hrdinky tu ostali.
Vy si z toho robíte srandu, ale so Slovenskom už nikto nechce mať nič spoločné. Aj Česi od nás bočia a to sme mali vždy výborné vzťahy.
@martul presne 😀
@elenka211 Bye bye, ladies and gentlemen. I'm moving to England. It was nice knowing you all. I'm praying for this country, because it will need it.
autorka, trápne. nikto neovláda jazyky, iba ty😀😀😀
Papaaaa
@zmrzlinka8 taka hrdinka a bojí sa písať pod svojim nickom, hrdinka v anonymite. 🤔
Neviem co stresujes keďže To naťahujú a môže to byť len na oko aby si voliči mysleli ze vyhráva ten a pred koncom to bude naopak
Ak by som chcela žiť v zahraničí, tak nečakám do volieb. 🙂 Voľby prezidenta toho na Slovensku veľa nezmenia.
Tiez som sklamana...na nic cele. Nechapem.
@walentina7 Určite to oslávi aj takým tým bielym "cukrom" čo mu minule vypadol z vrecka, tým cukrom z lietadla ako povedal 😂
@dada0902 To určite. 😂
@zmrzlinka8 to nieže jazyk , ale jednobunkovce ktoré si zvolia jamky a hnedú dieru ale fuj Ps a iné stany okrem smeru sú niečo nepochopitelne , dnes som bola v komisii a 8 z 9 členov nemali jediný relevantný dôvod prečo voliť peleho ako jamky a charizma ale zase naopak korčok a vojna . A za 10 minút prezident je len bábka ..se.r.ie..te si do úst každých 5 minút. Dúfam že je to len zlý sen s ktorého sa ráno zobudím
@lenkakravcova Bohuzial zmenia
@dada0902 naopak to už byť nemôže. Korcok by musel získať nad 85% zvyšných hlasov, čo už nedá.
@lenkakravcova Zmenia, to ako sa na nás bude pozerať celý svet. Sme oficiálne ruskou odnožou.
@dadis myslíš? Zákony predkladá vláda. Prezident tam veľa nemôže. Max vrátiť na pozmenenie nejaký zákon. Inak veľa právomoci nemá.
@lenkakravcova Vid teraz trestny zakon..teraz im to uz pojde ako nozom do masla
@loolaa to áno, s tým súhlasím že zahraničie sa na nás bude pozerať asi tak nejako. Aj keď zase (ak sa veľmi snažím v Tom vidieť niečo možno dobre) tak možno s maďarským a Poľským prezidentom budú kamoši a budú akože "silná V4 (bez Česka)) 😂 možno to bude aspoň taká opozícia vramci Eú. Aj keď ktovie či to nebude nám ako občanom na škodu. Čas ukáže.

Čau čau, bal kufre ešte dnes, ráno môžeš vyraziť.