icon

Neuveriteľné víťazstvo Pellegriniho: Čo ďalej?

6. apr 2024

Vlastne to je možné, nie som prekvapená. Vyhráva Pelle. Sťahujem sa do zahraničia. Dovidenia všetci.

Strana
z3
gemerka17
6. apr 2024

Čau čau, bal kufre ešte dnes, ráno môžeš vyraziť.

timea301196
6. apr 2024

Ahoj ! 😅

elenka211
6. apr 2024

Super ❤️❤️❤️ Mozme ist pokojne spinkat

loolaa
6. apr 2024

Ja som v kútiku duše verila, že nie sme stratení. Po tomto som presvedčená o opaku. Plakať sa mi chce 😢

katka2602
6. apr 2024

Maj sa a šťastnú cestu 👋👋👋👋 Tie hrdinské kecy,nesťahovala si sa, keď vyhral Smer? 🙈 Nevolila som ich, ale tie trápne príspevky o sťahovaní sú na smiech.

stellarstar
6. apr 2024

Už sa sťahujete? 🙄🙈🙊

fajnova
6. apr 2024

Eeeej bude kvikotu teraz

dadis
6. apr 2024

Smutne, ze mame tolko hlupakov

nejdemaprihlasit
6. apr 2024

Prezident viac progresivny ani nemôže byť...fuj ...jdu blejt

martul
6. apr 2024

Ale prosím ťa. Nepôjdeš ani do susedného mesta. Takéto sťahovanie tu už bolo po voľbách a všetky hrdinky tu ostali.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
loolaa
6. apr 2024

Vy si z toho robíte srandu, ale so Slovenskom už nikto nechce mať nič spoločné. Aj Česi od nás bočia a to sme mali vždy výborné vzťahy.

timea301196
6. apr 2024

@martul presne 😀

autor
6. apr 2024

@elenka211 Bye bye, ladies and gentlemen. I'm moving to England. It was nice knowing you all. I'm praying for this country, because it will need it.

zmrzlinka8
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka8
6. apr 2024

autorka, trápne. nikto neovláda jazyky, iba ty😀😀😀

ankare
6. apr 2024

Papaaaa

katka2602
6. apr 2024

@zmrzlinka8 taka hrdinka a bojí sa písať pod svojim nickom, hrdinka v anonymite. 🤔

dada0902
6. apr 2024

Neviem co stresujes keďže To naťahujú a môže to byť len na oko aby si voliči mysleli ze vyhráva ten a pred koncom to bude naopak

lenkakravcova
6. apr 2024

Ak by som chcela žiť v zahraničí, tak nečakám do volieb. 🙂 Voľby prezidenta toho na Slovensku veľa nezmenia.

katariinam
6. apr 2024

Tiez som sklamana...na nic cele. Nechapem.

ysseba
6. apr 2024

@walentina7 Určite to oslávi aj takým tým bielym "cukrom" čo mu minule vypadol z vrecka, tým cukrom z lietadla ako povedal 😂

autor
6. apr 2024

@dada0902 To určite. 😂

nejdemaprihlasit
6. apr 2024

@zmrzlinka8 to nieže jazyk , ale jednobunkovce ktoré si zvolia jamky a hnedú dieru ale fuj Ps a iné stany okrem smeru sú niečo nepochopitelne , dnes som bola v komisii a 8 z 9 členov nemali jediný relevantný dôvod prečo voliť peleho ako jamky a charizma ale zase naopak korčok a vojna . A za 10 minút prezident je len bábka ..se.r.ie..te si do úst každých 5 minút. Dúfam že je to len zlý sen s ktorého sa ráno zobudím

dadis
6. apr 2024

@lenkakravcova Bohuzial zmenia

lenkakravcova
6. apr 2024

@dada0902 naopak to už byť nemôže. Korcok by musel získať nad 85% zvyšných hlasov, čo už nedá.

loolaa
6. apr 2024

@lenkakravcova Zmenia, to ako sa na nás bude pozerať celý svet. Sme oficiálne ruskou odnožou.

lenkakravcova
6. apr 2024

@dadis myslíš? Zákony predkladá vláda. Prezident tam veľa nemôže. Max vrátiť na pozmenenie nejaký zákon. Inak veľa právomoci nemá.

dadis
6. apr 2024

@lenkakravcova Vid teraz trestny zakon..teraz im to uz pojde ako nozom do masla

lenkakravcova
6. apr 2024

@loolaa to áno, s tým súhlasím že zahraničie sa na nás bude pozerať asi tak nejako. Aj keď zase (ak sa veľmi snažím v Tom vidieť niečo možno dobre) tak možno s maďarským a Poľským prezidentom budú kamoši a budú akože "silná V4 (bez Česka)) 😂 možno to bude aspoň taká opozícia vramci Eú. Aj keď ktovie či to nebude nám ako občanom na škodu. Čas ukáže.

Strana
z3