icon

Nevďačné kupujúce

iwkac
14. apr 2014

Tak človek je ochotný sa stretnúť na pol ceste a priviezt veľkú rárohu,čo mám na predaj a dotyčná pýta ešte zľavu...osobný odber chcela,ale dovezte mi to,ja to mám k vám daleko....tak nechcela som byť až taká sviňa,tak som jej to doviezla....no poučila som sa.....ale hlavne že mala auto na zahr.ešpézetkach.....no ja si tiež necikám do nádrže....

sheila72
•
14. apr 2014

To poznám, ja síce niekedy napíšem do inzerátu že doveziem dajme tomu do 10 km, keď je to veľká pokožka a poštovné by vyšlo veľa, ale mala som dosť, keď mi jedna ženská napísala, aby som jej to doviezla 20 km! A ešte tovar, za ktorý som pýtala smiešnu sumu. Už fakt niektoré baby by chceli luxus zadarmo.

sashabb
•
15. apr 2014

@iwkac vieš ako sa to hovorí, podaj prst ...
Mne sa tiež stalo, že chceli osobný odber a potom sa pýtali, že či im to nedoveziem na pol cestu, a to bolo od nás 20km a vec za 20€
To sa oplatí nie? 😀 😝

iwkac
autor
•
15. apr 2014

presne ja som mala vec za 18 eciek a na pol cestu od nas tiez 20 km......no nabuduce budeme mudrejsie....

iwkac
autor
•
15. apr 2014

@sheila72 no ved to lacna vec,ale velka,a daj zlavu....no poslednykrat som tak urobila.....

iwkac
autor
•
15. apr 2014

@sashabb ale vyfintena bola macicka jak zo salonu....

sheila72
•
15. apr 2014

@iwkac mňa to ešte nikdy nenapadlo, požadovať aby mi niekto tovar zadarmo doviezol a keď už chce dáma zľavu, tak je slušnejšie sa opýtať, či je cena pevná, alebo požiadať o zaslanie obyčajným listom, bez odporučenia na vlastnú zodpovednosť. Ja som si napr.bola pre kočár, ktorý stál 30 € až do Turčianskych teplíc a to som z Púchova, takže cesta asi 1,5 hod.