Nevedome mi ubližuje
Ahojte kočky a koťata. Prišla som sa Vam postazovat, kedze sa nemam komu, žiaľ. Od mladosti som trpela nadvahou, som baculata, ale nie tak ze padam z postele z kazdej strany, telo mam pevne aj ked vacsie. Pred par mesiacmi som si našla priatela. Bol doslova moj vysnivany. Chvilku sme spolu randili kym sme sa oficialne dali dokopy. No potom mi nevedomky začal ublizovat rečami, typu “si druha najskaredsia akj som kedy mal”, resp ked sme stretli jeho ex a ja slm sa vyjadrila, ze podla jeho opisu som si ju predstavovala inak on povedal “aj tak je krajsia ako ty”. Ked som sa s nim o tom rozpravala povedal ze som vztahovacna a ze on uz ani ako to myslel a čo povedal.
viem, ze ma ma rad, snazi sa to denne dokazovat, je mily, pozorny, berie ma vsade (nie nehanbi sa za mna, predstavil ma celej rodine, kamaratom, atd).
Som fakt vztahovačna a ako moja mamka vravi “kazdemu nieco treba trpiet” alebo čo mam robit?
P.S. ked si vypije rozprava mi o tom, ze som jeho krasna babika a ako ma miluje
Ak je to tak, ze za triezva ta uraza a ked ma vypite, tak ta miluje, prosim ta uz s nim neostavaj ani sekundu navyse. Ja by som teda hentakeho chlapa hnala kade lahsie
ak toto robí nevedomky, tak má IQ vo výške izbovej teplozy, o EQ ani nehovorím. Načo ti je taký vôl?
Nelubi ta, ponizuje ta, ma ta pre srandu , utekaj od neho...
Za mnou keby prišla dcera s tým, ze jej aktuálny priateľ povedal, že jeho ex je krajsia ako ona, určite by nebola moja rada - každému niečo treba trpieť 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ A potom si zeny beru hulvatov, sú samé na deti, domácnosť vplyvom takejto chorej výchovy. Ty to vôbec nie si povinná trpieť ako jeho priateľka ty máš byt top na 1. mieste a nie jeho ex. Alebo povedať, ze si 2. najskaredsia, to vážne? Hľadaj niekoho, pre koho budeš top a neuspokoj sa s takým nímandom. Ty nie si povinná take kecy pocuvat a nechať sa takto ponižovať. On tiež asi nebude vyzorovo Brat Pitt, hovoríš mu to?
Druhá najskaredsia akú kedy mal? Mal len 2 baby? Ak ano, tym pádom je ta druha prvá najskaredsia, čiže ty si ta krajšia, keď to logicky rozoberieme. Nie je to len nejakú druh divneho komplimenty?
Mne to celkovo príde divne, aby som v aktuálnom vztahu rozoberá svojich ex a ešte ich porovnávala, ukazovala na ulici , no ten bude mat tiež asi trochu problém sám so sebou. Nabudúce by som mu nič nevysvetľovala, on nie je debil, ze nevie, co hovorí, je pri zmysloch. Nabudúce sa otoč na opätku smer domov a povedala by som mu, že druha už, ktorá by na takého burana mala nervy asi neexistuje a keď v tom mieni pokračovať, stratíš ich aj ty, lebo on tiež nie je žiaden model a do toho, keď ešte usta otvorí je to už uplna katastrofa. A odišla by som v ten deň domov, viac sa s ním nebavila, nech trochu aj chlapec popremýšľa. Lebo za chvíľu budeš pri takom hsjzlovi úplne bez sebavedomia. Nenechaj so sebou zametať, jasne vymedz hranice pokial si môže dovoliť.
Chlap Ti "ublizuje" vedome. Ak sa ti to paci, tak to toleruj ...a mamke povedz, ze je blbosť "kazdemu niečo treba trpieť..." A k tomu P.S. nemam slov. To ho budes nalievat alkoholom, aby si počula milé slová?
NEVEDOME?????? Toto sa dá NEVEDOME vypustiť z huby????? 😱
Ježiškove huslicky... To kde si toho 🐂nasla?
Nevedomky? Ako sa dá toto hovoriť nevedomky? A už vôbec nechápem, ako môže aj mama takého drzaka obhajovať...
Kopni mu dakde, a na rozlúčku povedz, že on bol len kus horší milenec, ako bývalý.
Stačí, keď bude stále opitý, budete mať pekný život😉
@elizabet173 🤣
Druha najškaredšia aku kedy mal? Fuha, tak toto by si ku mne nikto nedovolil.A ked sa opije, už si preňho najkrajšia? Čiže musi piť, aby s tebou vydržal? Fu, no to si teda riadne dávaš..
Neviem, veď nie všetci sú modeli a modelky, ale zas tí chlapi co mám v priateľoch sú na svoje priateľky pyšní, aj keď to nie sú úplne krásavice s mierami 90-60-90, môj známy tak každú chvíľu pridáva fotky s priateľkou, ako spolu varia, píše akú ma šikovnú priateľku a tiež nie je nadhera, ale on sa z nej teší a to je to pekné. Podľa mna si asi až príliš dobrá a veľa znesieš, tak si k tebe dovoľuje.
Autorka, keby ti to povedal nevedome ako tvrdi, tak by ti to nevedome hovoril aj nadalej po tvojom upozorneni ! Ma rozdvojenu osobnost, ci je len kreten?
B je spravne, je kreten. Ale nedaj Boh aby si mu ty povedala aky zly bol v posteli, to uz je hnusne.
Vies co? Toto povedal moj kamos mne o svojej zene, ale trochu inak. Pred nou maval vzdy chude zeny, max 40 konf. velkost. Aj krajsie. Videla som takmer vsetky, takze nekecal. Je k tomu ale velke ALE ! Povedal, ze jeho manzelka nie je sice taka pekna a nema postavu ako lusk, ale ma vlastnosti ktore su pre neho dolezitejsie ako krasa a super postava. Nikdy sa druhy krat zenit nechcel ale ju si predsa vzal.
A v zivote by ho nenapadlo jej to povedat, uz vobec nie tak dementne. Dokonca ona velmi pribrala od kedy sa spoznali, ma ju rad a neteririzuje ju tym.
Asi tak.
Toto ten tvoj trulo asi nerobi nectiac. Prajem ti vsetko dobre a dufam ze sa mylim a on sa len blbo vyjadril.
Strašne.
Potrebuješ v opitosti počúvať, že si bábika??
Keď v zápätí si 2 najškaredšia?
Si vôbec vážiš samú seba?
@elizabet173 ženy sú niekedy naozaj slepé v tých vzťahoch čo sledujem. Ako keby boli na drogách ešte sú schopné pochybovať samé o sebe. Treba sa naučiť presunúť seba na prvé miesto nie muža, a vtedy jej to možno dôjde
@elizabet173 no podľa mňa je to o sebavedomí. Pred mojím súčasným mužom som bola single a po rokoch vzťahu, dieťa dospelé, som si to užívala. Ale niekedy mám pocit, že na single ľudí sa pozerá ako na chromych. A to, koľko žien je radšej s chumajom ako byť sama, tak to je smutné. A ešte smutnejšie je, že dcéry týchto žien tiež raz skončia s chumajom, lebo veď budú vidieť celé detstvo, že taký život je v poriadku.

tu by som nezostala vôbec....