icon

Neverím na duchov, ale zažívam nevysvetliteľné javy

16. jan 2024

Zeny ,chlapi ,ja neverim na duchov, ale mne uz neni vsetko jedno.🤣
V byte som 4 roky.Je to starostavba pri vedlajsej ceste.
Skrina sem tam praska,susic vedla skrine sa smykol,ja rozmyslam logicky, mini vibracie , ok pohoda.

Rano po 4 tej som sa zobudila na to ,ze akoby niekto pomaly tlacil na detsky telefon.2x za sebou.
Dieta mi rano vravi ze sa mu snivalo o duchoch.
Teraz sedime v obyvacke , vysielacka zasustala z detskej,idem tam - ona vypnuta.

Dajte mi logicke vysvetlenie prosim🙏🏻🙏🏻🙏🏻 lebo ma uz ….😳

Vcera som bola pred tazkym zivotnym rozhodnutim ,ja ,ja co neverim na ducharciny som to v noci brala ako znamenie🫣

Dnes vsetkemu vyberam baterky na noc a ked daco zacujem asi sa stahujem kurnik sopa🫣

Strana
z3
autor
17. jan 2024

@missviolet jezis🤣🤣

diaszoky
17. jan 2024

@missviolet vu to by ma uz 112 brala

sono2
17. jan 2024

@missviolet to akože úplne vážne?
A prečo si ju mala vytiahnutu z elektriky a prala.
Ako sranda odtalpotal😀

andigab
17. jan 2024

@kika193 vo všetkom, čo sa týka ľudí, je to rovnaké. Ale písať, že čo je kňaz? To takto môžeme písať o každom jednom z nás. Ak sa správne chápeme, zmena musí najprv prebehnúť vo vnútri každého z nás. A to nie je vždy možné.

missviolet
18. jan 2024

@sono2 ja som prala, doprala, vytiahla z elektriny a ona si povedala, ze si este ta dalsie kolo alebo co 😂

sono2
18. jan 2024

@missviolet jaj tak to chápem.

1fifinka1
18. jan 2024

Zaujala ma tato diskusia, deje sa u nás niečo podobné. Dlho sme neverili, až si niektore zvuky a veci naozaj nedokážeme vysvetliť. Veľmi často počujeme strašný rachot, dlho som si myslela, že padol synovi mobil, alebo ovládač, ale prišla som do izby, a syn tuho spal, mobil na stole aj ovládač. Muž vstáva skoro ráno, počuje to najčastejšie, aj sam povedal, že už to ani on nedokáže logicky vysvetliť. Synovi sa zapína sama v noci dotyková lampa. často v noci sa zobudím na to, že sa sám zapne v obývačke televízor a hlasitosť je na maxime, to isté zaklapnuty notebook. Zapnú sa na ňom videa, on je zavretý a v noci sa spustí. Akože ôk, ale teraz toto. Dva týždne dozadu, dcéra 7 rokov a ja ranajkujeme v kuchyni a dcéra mi hovori, mami videla som teraz ruku, pohladkala ta po tomto pleci. Ešte sa zohla pod stôl, že kde je zvyšok tela. Hovorím jej, to asi auto ako prešlo, to bol dáky tieň. A ona nie mami, naozaj to bola ruka, videla som prsty. Sa postavila a presne mi ukázala smer ako. Pýtam sa, a mužská alebo ženská? Ze veľká, mužská. Majitel domu inak zomrel, ani kolaudácie sa nedožil. Myslím, že ho tu stále niečo drží. Keď som to hovorila synovi, teraz ma 18 mi povedal, mami vieš koľko krát som tu ja videl keď som bol malý, tiene, postavy, vieš ako som sa bal? Akoze ja som sa tu veľmi bála keď sme sa nasťahovali, vtedy aj pes cuval a vrcal, pred niečím a nikto tu nebol. Teraz už s tým žijem, jej ok, zasa ty, ale sú to zvláštne veci. Muž sa tiež smial keď sem prišiel bývať (druhý muž). Teraz mi sam rozpráva co vidi a počuje ráno keď pije kávu v kuchyni. Niektoré veci sa fakt logicky vysvetliť nedajú.

autor
18. jan 2024

@1fifinka1 jezisi kriste mna by asi porazilo😨😨😨😨😨

No u nas 2 noci klud tak som rada😅

1fifinka1
18. jan 2024

Prečo, z čoho? Mŕtvych sa báť netreba, živých 🙈

trojnasobnamama
18. jan 2024

A ja mam otazku? Logicku odpoveď hľadám už dobrych 28rokov.Mala som asi 12 rokov a keď som sa učila poobede okolo 13tej sa sama od seba začala truasť skriňa .Doteraz netušim triasla sa riadne akoby vnej niekto bol.Nik tam byť nemohol.

diaszoky
18. jan 2024

@trojnasobnamama poltergeist

trojnasobnamama
18. jan 2024

@diaszoky aj ma to napadlo.len neviem fakt niečo take existuje .pride mi to ako rozpravkova postava.

diaszoky
18. jan 2024

@trojnasobnamama mna by bráa 112 ja sa sma abojim vecer a to mam 32

autor
18. jan 2024

@trojnasobnamama zemetrasenie😅

franica
18. jan 2024

@livuska124 jaj som sa zasmiala na mimoňovi 😀 Toto je z mojej steny z roku 2014, ja som rada, že to bolo už aspoň ráno za svetla 😀

trojnasobnamama
18. jan 2024

Iba pod skriňou?😀

veronika2021
18. jan 2024

@andigab nam vysvatil 2x aj tak dievcina neodisla,par rokov sa motala po dome a po dvore a potom zmizla

andigab
18. jan 2024

@veronika2021 stalo sa niečo, prečo konečne odišla?

veronika2021
18. jan 2024

@andigab nie,vobec netusime preco,asi skratka nastal jej cas…..ale bola uz taka znama,mnohi nestranni ludia ju pozorovali a mnohi z nasich kamaratov v detstve a puberte k nam kvoli nej prestali chodit😁

livuska124
18. jan 2024

@franica áno, presne takto plachtil aj náš Mimoň... vidím, že je nás tu viac s podobným zážitkom 😁
Po tme to bolo ozaj strašné, najmä tie veľké Mimoňove očiská vypúlené 🤣

andigab
18. jan 2024

@veronika2021 to už je príbeh. Prečo tam bola? Zistili ste voľačo o nej?

veronika2021
18. jan 2024

@andigab len historku o tom ako na tom pozemku este v starom dome zastrelil muz v podnapitom stave svoju mladu zenu.Ci je to pravda neviem…

petrao2
18. jan 2024

@ekira1 🤣🤣🤣🤣
@mamickalisticka 🤣🤣🤣🤣🤣
Smejem sa ale asi by ma porazilo 🤣

veronika2021
18. jan 2024

@andigab a preco tam bola?- tiez neviem,ale nejak dost behala za mladsou sestrou,dokonca na lyziarsky s nou ,,isla,,😁tam jej spoluziacky povedali,ze jej niekto stoji pri posteli a utiekli z izby,stazovali sa ucitelke 😁
Vzdy sme mali vela zvierat,viac kusov maciek,psov vnutri v dome jastericu -pravidelne boli vyplaseni z niecoho,psy pozerali ,,do blba,, a bud knucali alebo vrcali,utiekli atd….bola fakt aktivna,no nejake zlo nerobila.Skor myslim,ze chcela pomoc,no my sme sa riadili tym,ze si to nebudeme vsimat.Lebo comu clovek venuje pozornost,to rastie.

aculy
18. jan 2024

Som si teraz spomenula na úsmevnú príhodu: Nedávno sa mi sníval sen, a bol v ňom duch. Ja som v tom sne začala po ňom vykrikovať, aby vypadol, lenže ten sen bol tak silný a aj môj krik, že som začala vykrikovať až zo sna🙈 Chudák manžel, nevedel čo sa robí, keď ja som zrazu uprostred noci začala vykrikovať: ,,vypadni! vypadni!” Strasne sa na tom este teraz smejeme 🤣🤣🤣

andigab
19. jan 2024

@veronika2021 silná káva toto, bála by som sa. Hádam už definitívne našla svoj kľud, biednica.
Nám v dome občas akoby korálky padali na zem a bránka sa otvorí a zatvorí. Napriek tomu, že bola korektne zatvorená. Máme vysvätený dom, neriešime to viac.
No to sa na vás nechytá.

veronika2021
19. jan 2024

@andigab bali sme sa teda dost,casom sestra,ked uz bola starsia,tak ju dost ignorovala,aj ked ju ,,videla,, stat niekde pobliz,ale ja som bola dolepena vzdy.Ked idem teraz do rodicovskeho domu,viem,ze tam nie je,viem,ze tam nikto nie je,napriek tomu tam mam divny pocit.Ten dom musi byt postaveny na nejakom silne energetickom mieste,lebo vo svojom zivote som sa stahovala niekolkokrat,vymenila niekolko bytov a nikde nikdy som nemala ani strach ani divny pocit.
Co sa tyka nejakeho hrmotu hmotnych veci,to ma nikdy nevystrasilo,beremiem,ze vsetko sa da vysvetlit(minimalne v to dufam😁) ale ked vidite periferne niekoho chodit,a nie ste sami kto to vidi,to uz nahana husiu kozu🙈

rozovykon
19. jan 2024

Tak prispejem aj ja do debaty 🙂, s mužom sme pozerali film, deti boli u starých rodičov, ja v rámci pauzy odbehnem na wécko a keď prídem muž na mňa kuká ako puk, že kde som bola, že on si myslel, že v detskej izbe, lebo tam sa pustilo autíčko na ovládanie. Ako som to započula išla som do izby a fakt kolieska sa točili ako o život, zdvihnem autíčko aj ovládačku, tá nesvietila, ale kolieska sa stále točili, odniesla som to do obyvky a neveriacky sme na to pozerali. 🙂, tak som to vypla. Opakovalo sa to ešte raz. Naozaj nerozumiem, že prečo. O nejaký čas neskôr sme boli na chalupe (na samote u lesa) ja v jednej izbe a muž v druhej, a niekto mi ťuká na okno a ja odhrniem záves, myslic si že to je môj muž na cige, že mu zakývam, a nič iba tma :-/ celá vystrašená zbehnem do izby za nim a on tam ponorený do nejakej činnosti, no krvi by ste sa nedorezali. a tak no....

veronika2021
19. jan 2024

@rozovykon 🙈🙈🙈dufam,ze uz mate pokoj od takych aktivit

autor
19. jan 2024

@veronika2021 😳😳😵‍💫😵‍💫🫣🫣

Strana
z3