Neviem čo ďalej-mám ďalej čakať na svadbu?
S partnerom sme 4 roky spolu. Fungujeme pomerne dobre teda podla neho si to myslim len ja. Nehadame sa skor sa povadime pre uplne hluposti. Priatel si chce otvorit zivnost kde ak sa uchyti bude mat tolko roboty,ze nebude mat cas na mna. Ked to tak vezmem nikdy na mna nemal cas. Radsej siel za kamosom kukat filmy alebo cez vikend kedy sme mohli byt spolu sa venoval svojej zalube. Inak je to dobry muz nepije nefajci je zodpovedny no ked aj je doma lezi na gauci hra sa s tabletom alebo pozera tv ktoru mam ja pustenu pri vareni. Pomahat pomaha.
Problem je v tom ze zivnost si chce otvorit v inom meste lebo tam ma chalupu a ak to pojde zostane tam a kupi si tam byt. Chcel by aby som casom prisla byvat za nim lenze ja by som aj sla lenze ja tu mam svoj byt. Ale hlavna vec je,ze som chcela aby sme riesili svadbu netlacim ho nespominam nie som vydajochtiva ale 4 roky je uz dlha doba. Zo zaciatku vztahu o svadbe rozpraval neustale potom prisli nejake problemy a teraz mam pocit z toho ako sa na mna diva a vyprava,ze si tu svadbu musim zasluzit.
Nechapem co este mam spravit. O byt sa staram. Upratujem,varim,periem,zehlim vzdy ked idem nakupit kupim mu do roboty sladkosti lebo ich lubi. Viac krat som mu pomohla v tazkych chvilach a preto nechapem ci som ho dost nespresvedcila,ze si svadbu zasluzim? Premyslam o tom stale dokola a pytam sa kde robim chybu. Intimne spolu nezijeme pretoze ma caka operacia o kyorej ani nevie. Viem,ze ma nepodvadza na to ho poznam az moc dobre. Rozmyslam co mi tento vztah dal a dava. Neviem skor ma asi bude stvat ze tie 4 roky co som pri nom zabila som mohla uz byt vydata a tehotna. Rozmyslam ze este rok pockam lebo mi povedal,ze svadbu budeme riesit az buduci rok a ak sa nebude k nicomu mat ukoncim to.

Tak uz sa rok s rokom daaaavno stretol, ako ste dopadli ?