Ako prinútiť sám seba k manifestácii?
Kto si mysli, ze som sisi-misi, nech radsej nekomentuje 😃 viem, ze si vo svojom zivote dokazem zhmotnit viacere veci. Problem je v tom, ze je to vzdy "cisto nahodne" resp.musim to tak citit. Nie je to cielene. Ako sa stavit a "donutit" k tomu, aby som sa tymto veciam venovala kazdy den? Co vam pomaha? Nemeditujem, nepisem si ziaden dennik, zapisnik priani ani nic take. Vdaka
Nic si nezhmotnis, pokial to nebude v sulade s tym, comu dokazes realisticky uverit. Takze sustred sa na to, aby to bolo pre teba uveritelne. Priklad: ak si neatraktivna zena a uvedomujes si, ze si, tak si proste nemanifestujes uzasneho fesaka, lebo proste neveris, ze taky super chlap by mohol mat o teba zaujem. Darmo si budes hovorit afirmacie atd. Ale zacni sa o seba starat, pracuj na sebe, rob veci, ktore ti idu a daju ti validaciu, ze si super zena a prave vtedy sa dostanes do linie so svojou manifestaciou a odtial je to hracka.
presne tak to totiz funguje 🙂 ze si 'zhmotnis' nieco, len ak to tak citis.. tieto veci sa nerobia z rozumu a z toho, ze sa do toho donutis - tak to, chvalabohu, ani nefunguje a ak ano, tak len nachvilku, ako 'ukazka' 🙂
Je na to finta, vola sa myslím Silvova metóda. Vygoogli.
Za ďalšie, ja som manifestovala, keď som to slovo ešte ani nepoznala.
Normálne som so ako zamilovaná 16 rocna vytvorila taký film s tým chalanom. Odohral sa o 5 rov neskôr...
Medzitým som si vždy vedela pritiahnuť peniaze opatrovanie detí. Nebolo to na pravidelnej báze ake vzdy ked som pomyslela, hmm ďalšie 2 tyzdne by sa mi hodilo 4x strážiť deti tak sa aj stalo.
Ďalšie splnené prianie - znova som bola zamilovana- predstavila som si, že na zimnej party spolu stravime zopar hodin, budeme spolu tancovať na konkrétnu skladbu, predstavila som si všetky detaily, každý pohyb, slová, pohľady... Ta skladba nebola zrovna z tých, ktoré sa bežne hrajú. Známa ale žiadny bežný diskoslaďák.
Keď skutočne DJ ohladil túto skladbu, ten kamoš bol zrovna so mnou a išli sme tancovať. Všetko prebehlo presne ako som si vizualizovala, dokonca aj rozlúčka 😁
Všetko to boli ale udalosti, ktoré neboli zivotne dôležité. Dokonca som si naprogramovala porody - max 6 hodín od prvej kontrakcie! Pri druhom dokonca, že chcem byť bez bolesti minimalne po otvorenie na 7 cm 😂. Dala som si to tak do hlavy, že to bola už jasná vec, akoby sa stalo.
Tak aj bolo, do 6 hodín a pri druhom aj presne číslo sedeli, potom zacala minibolesť.
Všetkému, čo som si predstavovala bolo pre mňa uveritelne.
Ale skusala som si zopár krat par veci predstavit a nešli to. To znamenalo, ze sa to stať nemá.
Hlavne nikdy nešlo o život a keby sa to nestalo, nič sa nedeje 🙂 Brala som to s ľahkosťou a nelipla som na tom.
A napriklad výhru v lete si nedodazem zvizualizovat, neverím ze by sa mi to mohlo stať 😁.
Musíš tomu veriť a pre mňa osobne to ma byt realistické. Nie ze teraz zdedim od neznámeho strýka milióny alebo mi zajtra pred dvere odporujú maserati.
A- predstav si a pusti to. Nemysli nato 24 hodín denne.
@svetlonos Presne o tom hovorim 🙂 ja som si tiez zvizualizovala uz takto "nahodne" vela veci a bolo to skvele, dokonca aj nas dom. Ale aktualne sme v situacii, kde by som nas chcela "posunut dalej", aj napr po pracovnej stranke, akokeby som sa nevedela nakopnut a nas zivot skutocne stoji a ja "prezivam". Nemam uz take ciele ako som mala, nepredstavujem si ako co bude a realita je uplne taka ista, zastalo to. Buduci rok pre nas pride zlom, mensie dieta nevzali do skolky, musim to teda "nejako zariadit" a neviem to odstartovat 😃 akoby som bola uplne vycerpana
Vies co, mne asi najviac pomahaju techniky tzv law of assumption, od Neville Goddard. Ma ich tam viacero, napr. tzv. SATS (co je vlastne predstavovanie si takeho ako keby filmu, ako opisuje @svetlonos ale tesne pred spanim, vtedy sa ti to vraj lahsie dostava do podvedomia), revizia cez pisany text a vela vela inych. Ja som ho objavila len pred par rokmi a bolo to ako najst stareho znameho… presne podvedome som robila spravne presne tie veci, ktore aj vysli 🙂 Skus pohladat, ale vacsina je v angline, ak nevadi.
samozrejme, ze si uplne vycerpana, ved zariadovat si zivot takymto sposobom je zaberak.. pusti to, a bude sa to zariadovat samo a dokonca lepsie, ako ked si to vymyslis 🙂 .. ked tvoris z hlavy a predstav, mas velmi obmedzene moznosti.. presun sa do priestoru za myslou - do priestoru neobmedzenych moznosti a to bude este len ina kava 😉
No vieš, mne sa v drvivej väčšine darilo s ľahkosťou, keď som nemala starosti 🙂
Teraz s mm a detmi už je to iné.
Aj ty teraz musíš riešiť realne problémy, ktoré ti zamestnávajú mozog.
Ja som tak unavena teraz na vizualizáciu ci meditáciu, ze mi to tiež príliš nejde, teda okrem toho porodu 😂
Ty vieš, že sa musíš zariadiť s dietatom aj prácou q to už v septembri. Ťažko ti "späť na vavrinoch" a spoliehať sa len na vizualizáciu. Ja napriklad pod časovým tlakom neviem fungovať. Skus zatiaľ riesit opatrovateľku ci súkromnú skolku, pripadne študentku elementárnej pedagogiky pre malú. Tak ti odpadne reálna starosť 🙂
Byť matkou, riešiť deti a byt akoby jednou nohou v realite a druhou v svete "zazrakov" je náročné. Málokto nájde taky balanc existovať rovnako dobre v "oboch svetoch" zároveň.
Co sa prace 5yka, pokial ti to nesúri, predstav si presne film ako už si na určitej pozícii v praci a riesis konkretne úlohy, vedies rozhovory, saty ktoré máš oblečené, proste všetko. A k tomu si predstav malu ze je už počas tvojho kariérneho rastu v škôlke a ty ideš po ňu. Tak das nepriamo časové obdobie a nebudeš pod tlakom.
Možno ti treba len trosku spomaliť a natlačiť na pílu.

Daj si zavazok, napr. ze kazdy den venujes uceniu jazyka 15 minut. Hladaj formy ucenia sa, ktore ta bavia.