Nevydarené ombre. Mám ísť naspäť na tmavo?
Ahojte...dlhé roky som bola tmavovláska, cítila som sa fajn ale časom sa mi zunovala tak som chcela zmenu, zainvestovala som do kaderníčky a spravila mi ombre s olaplexom(šetrnou metodou) kedže na prvýkrát vysledok nebol uplne podla mojich predstáv na čo ma aj upozornila kedže z tmavohnedých sa ide ťažšie na svetle povedala že to spravime na dvakrát...čakala som teda 3 mesiace aby som vlasy moc nenamáhala a objednala sa k nej....nevedela som sa už dočkať pretože pohlad do zrkadla sa mi nepáčil! nebolo to že zlé alebo škaredé ale necítila som sa dobre a ani pekne, s mojim velkym sklamanim som od nej druhýkrát odišla a možem povedať že je to takmer rovnaké než po prvom sedení....vobec sa necítim lepšie ani krajšie , baby to občas pochvália a od chlapov stále počúvam nech idem späť na tmavo..mrzia ma ale peniaze ktoré som do toho vrazila ( 100 eur) , čo teraz? dokonca su aj polámané a uplne zbytočne, čo myslíte mám kašlať na investované peniaze a radšej sa cítiť dobre vo svojej koži a prefarbiť naspäť , alebo dúfať že sa mi to zapáči??
@sandra151 Ahoj, odhliadnuc od toho, že ombre sa vraj už nenosí, toto by som rozhodne nenazývala nevydareným,neviem, čo si od toho čakala, ale podľa mňa to máš urobené dobre a vyzerá to pekne, prirodzene. Ale ak s tým Ty sama nie si spokojná a necítiš sa takto dobre, nikto Ťa o opaku nepresvedčí. Ak chceš jednotnú farbu, skús niečo svetlejšie, tá tmavá je trošku príliš (to Ti píšem ja, ako tmavovláska 🙂 )
@sandra151 ked si napisala nevydarene,cakala som nejaku katastrofu-co sa ale nekonala 👍 ak naozaj nie si s tymi vlasmi stotoznena daj si jednu farbu,ale uz nie tu ciernu....zjemni ju...
Tiez som mala tmave vlasy (vyzerali po zafarbeni ako cierne) a teraz ich postupne davam bledsie az vysledok mam podobny ako mas ty na koncoch 😉
mne sa to ombre paci, biely spodok by na mna posobil lacne, farbu mas lepsiu, ako na tej ciernej foto.
pozerám odkiaľ že si, reku si popýtam meno kaderníčky, že aj ja ku nej pôjdem. máš to oveĺa, oveľa lepšie ako si mala tie tmavé vlásky. nevymýšľaj a nechaj si to tak. Krááásne. Ja som hádam ešte krajšie ani nevidela. Ktorá si tu písala že sa to už nenosí. nosí - nenosí to je jedno, ja tiež mávam stále dookola melír....
@sandra151
pozri, daj si na hlavu, co ty chces.
ale vsetky sme sa tu zhodli, ze to mas super.
neviem, preco niektore zeny maju potrebu vyzerat tak nejak "lacnoi", davam do uvodzoviek, neviem, ako by som to najlepsie vyjadrila.
v tych tmavych vyzeras horsie, ako teraz, ovela ovela horsie.
teraz mas perfeknte spravene ombre, naozaj super praca. a velmi ti to prospelo vzhladovo.
ale ked chces vyzerat zase ako instagramove pipiny ala Plackova a podobne - tvoje rozhodnutie.
@sandra151 jóooj moja, tá je celá pekná to je nejaká modelka, ona nie je odfotena niekde pri umývadle u kaderníčky, ktovie koĺký ju stajlovali kým vzniklo toto foto....

daj foto