Nevyžiadaná pošta od Nakladateľstva umelcov maľujúcich ústami a nohami
Ahojte.. Prišla mi pošta od "Nakladateľstva umelcov maľujúcich ústami a nohami, s.r.o". Povedala som si, že je to zvyčajné vyžobrávanie peniažkov a chcela som to zahodiť, ale je tam až 8 pohľadníc s obálkami, kalendárik a 6 kartičiek na venovanie.. V priložených papieroch je sada v tomto zložení za 8,80e... Pravdaže je pri tom šek...
Ja som si určite nič neobjednávala, ale váham, či to nemohol objednať niekto na moje meno.. (Kamoška chcela vrátiť predraženú žiletku, keď zistila, že majú telefonickú "objednávku" od jej matky s rovnakým menom.. Ani nevedela, s čím súhlasila - žiletka zadarmo, nepovedali, že poštovné 5 eur! :D)
Čo myslíte, mám to zaplatiť alebo len oni rozposielajú náhodne ľuďom, že kto sa chytí??? Keď to nezaplatím, nemôžu mi robiť problém? Lebo nevyžiadanú poštu im nemienim ani vracať na vlastné náklady. Nie žeby som nechcela pomáhať postihnutým, ale sama ešte študujem, mamku mám po ťažkej operácii, babku po porážke a ináč obdarovaným ľuďom pomáham radšej priamo. (Kto by chcel rýpať - nehovorím do vetra, pomáham nevidiacim, spýtajte sa ma kľudne v IP 🙂 )
Poprosím názor, čo s tým, lebo chcela som napísať priamo im mail, ale ani na stránke nemajú na seba kontakt.
Dostali ste niekto niečo podobné?
Ďakujem 🙂