Newbie - recenzie
Niektoré kúsky majú kvalitné a krásne, hlavne body mäkkučké a dlho sme vynosili. Ale iné, hlavne čierne, sú rýchlo vyblednuté a aj prací chĺpok je častý. Ak mám byť úprimná, tak mne sa omnoho viac páči kvalitou POMPdeLUX. Veci sú fakt topkové, farby krásne a vo výpredajoch sa dajú kúpiť za skvelé ceny 🙂
@sazumak podobne, na pompdelux sa nechytaju materialovo ani nahodou... jemne makkucke kolekcie, tohtorocna je uzasna... newbie slo kvalitou dole, hlavne velkostne sa veci zmensia uz pri prani, susicku to neprezije urcite, xy krat sa farba pomenila, hlavne veci pobledli, leginy maju siroke no vravim... mame toho strasne vela, lebo je to rozkosne, ale nie idealne, pomer cena-kvalita akosi nesedi.
@anjelicek26 Aj ja sa čudujem, že za tú cenu to niekto vôbec kúpi 🙂 Ja len z druhej ruky, alebo v akcii. Ale zase baretky majú krásne 🙂 A aj niektoré šaty kvalitné. Ale POMPdeLUX sa mi páči viac, majú fakt prekrásne a veľmi kvalitné veci.
@sazumak len ich jarne bundy sa mi nepacia absolutne, stale cakam, s cim prijde petite cherie, inak som zobrala wheat na jar, vystacime si. Ja kupujem newbie za plnu, ale uz nie tolko, ako kedysi, usijem si kvalitnejsie...ale niektore designy stale neodolam, hlavne saty stale beriem skoro vsetky.
@anjelicek26 Bundy sa nepáčia ani mne, ale ja si kupujem od jednej ženy, čo objednáva značku Male cuda z Poľska. Majú tam nádherné zimné súpravy, aj bundy, či na jar, leto, elegantné a kvalitné, radosť vyberať 🙂 Je super, že si vieš ušiť...mne takto šije najstaršia dcérka od 13 rokov 🙂 Ináč, ja práve šaty už veľa z POMPdeLUX. Máme tri dcéry a výhoda je, že tam nakúpim po veľkosť 164. Najstaršia má asi 165cm a v pohode si odtiaľ oblieka veci, takže im kupujem rovnaké, len vyberám iné farby 🙂
@sazumak no male cuda zimne super, jarna co nam teraz prisla s novej kolekcie je uboha kvalitou..aj zips zly, aj material slaby, ja som sklamana... ale tak uvidime, ked ju zacne nosit, mozno prekvapi...ale podla mna ten zips nic nevydrzi a ten tenucky sustak niekde zatrhne...
@anjelicek26 To fakt? Lebo zimná bola úžasná. Ja som jej teraz chcela taký elegantný kabátik, tak som zvedavá na kvalitu. Ale ak po tej šušťákovej som pozerala, že jej kúpim na jeseň....
@sazumak taky tenulinky je ten povrchovy material
@sazumak preto aj to sitie vyzera Ako vyzera,ja som proste nenadsena😅
Newbie má krásne kúsky, ale súhlasím, že kvalitou išli dole...no staré kolekcie sú podľa mňa topkové 😍 A niekedy aj tie veľkosti sedia / nesedia všelijako, preto od newbie nosíme od 92 po 110 🙂 Newbie kúsky sú drahšie, ale zas dobre sa dá kúpiť v akcii, prípadne bazárové veci. Potvrdzujem, že tmavé kúsky majú hneď prací chlp...ale za mňa s newbie celková spokojnosť, odporúčam 👍

Mame pol satnika newbie, co potrebujes za recenziu? Mala mi to rada nosi... len ta kvalita sla posledne roky dost dole.