Nie som obľúbená
Ako sa zmeniť
A prečo chceš byť obľúbená? Nemáš nijakú blízku osobu, kamarátku? Alebo sa ťažšie spriatelíš v novom kolektíve?
@zitaje nemám nikoho .proste neviem si budovať vzťahy. Od mala som videla že ani mama nemá dobre vzťahy s rodinou..svokrou švagrinou..atď.
@viestta snažila som sa .mala som sa rada ale veľa ľudí mi práveže toto dáva najavo ..že som taká aká som. Je mi to tak trochu aj ľúto lebo si pripadam naozaj zbytočna
Aj to je v pohode... Kúp si psa.. Budeš preňho stred vesmiru
Viem ako sa citis. Nie ze by ma nemali ludia radi ale vzdy som na druhej kolaji nakoniec. Ani neviem o com sa mam s tymi "oblubenymi" ludmi bavit a vlastne som len na posmech a nikto nepovie kvoli comu. A hlavne teraz ked som uz 7 rokov v zahranici tak ani kamosky nie su. A od skoly ma to mrzi ze som zvacsa sama a aj tie kamosky ked boli ma potom zacali ohovarat. Takze nie ze som oblubena ale rovno outsider.
Ani ja nie som moc obľúbená v práci. A vieš prečo ? Lebo nemam rada pletkovanie, ohovaranie, výsmech. Proste s takými ľuďmi, zväčša ženami nemam spolocnu reč. A vôbec má to netrapi😆 Moja rodina má miluje, moji najbližší priatelia tiež. Oni má poznaju najlepšie, vedia aka som.
Cítiš sa byť zbytočná? Začni robiť pre charitu, či pre ľudí, či pre zvieraťa, budú ťa tam na rukach nosiť a vypočuješ si veľa pekných slov, aj tym, že druhym pomahaš, možeš byt oblubena, ale takym, ktorý o to stoja
Teraz hladaju ludi, ktori chcu byť červenym nosom klaunom v nemocnici pre deti, tam budeš oblúbena až moc

Zacni tym, ze nebudes chciet byt oblubena, najlepsie urobis.