Niekto mi asi odstrihol z vlasov
... Baby fakt neviem ako si toto vysvetliť... Minule som mala zapleteny cop a tak divne mi stál jeden premen vlasov, neriešila som asi som to zle zaplietla... Dnes som si žehlila vlasy 😳😳😳 a ja mam fakt prameň v zadu na hrave odstrihnuty 😳... Vlasy si nefarbim zeby som to odpalila, zehlim raz za týždeň, dieťa malé nemám, a priateľ taky sibnuty nieje... Chodim denne do práce mhd a vlakom... 😳 Mna len napadlo či nejaky uchylak mi to fakt nemohol odstrihnut v tych preplnenych autobusoch
je to mozne
Ver tomu ze MHD chodia kadejaki ľudia (slušne napísané) takže áno mohol Ti niekto odstrihnut... Mojej babke spolužiak ostrihol cely vrkoc až ku hlave a v tej dobe ešte ona za to dostala od mamy 2 facky
Ak si si zdriemla, môže byť 😂😂
Podla mna to nemusel byt ani uchylak, ale sprosti pubertiaci, co sa na tom zabavali, pripadne si to aj natocili, prave take sprostosti mavaju vela videni😏
Ano jestvuju aj taki uchylaci :D odstrihnu pramen vlasov na verejnych miestach ked sa nik nepozera a doma si ich zalepia do sanonu 😂 na styl herbaru s bylinkami aby mali co listovat

To je šokantné 😲🤣🤣🤣