icon

Niekto mi asi odstrihol z vlasov

19. apr 2022

... Baby fakt neviem ako si toto vysvetliť... Minule som mala zapleteny cop a tak divne mi stál jeden premen vlasov, neriešila som asi som to zle zaplietla... Dnes som si žehlila vlasy 😳😳😳 a ja mam fakt prameň v zadu na hrave odstrihnuty 😳... Vlasy si nefarbim zeby som to odpalila, zehlim raz za týždeň, dieťa malé nemám, a priateľ taky sibnuty nieje... Chodim denne do práce mhd a vlakom... 😳 Mna len napadlo či nejaky uchylak mi to fakt nemohol odstrihnut v tych preplnenych autobusoch

domka222
19. apr 2022

To je šokantné 😲🤣🤣🤣

karhu
19. apr 2022

je to mozne

aurorastone
19. apr 2022

Ver tomu ze MHD chodia kadejaki ľudia (slušne napísané) takže áno mohol Ti niekto odstrihnut... Mojej babke spolužiak ostrihol cely vrkoc až ku hlave a v tej dobe ešte ona za to dostala od mamy 2 facky

kocko
19. apr 2022

Ak si si zdriemla, môže byť 😂😂

babovka2321
19. apr 2022

Podla mna to nemusel byt ani uchylak, ale sprosti pubertiaci, co sa na tom zabavali, pripadne si to aj natocili, prave take sprostosti mavaju vela videni😏

judar
19. apr 2022

Ano jestvuju aj taki uchylaci :D odstrihnu pramen vlasov na verejnych miestach ked sa nik nepozera a doma si ich zalepia do sanonu 😂 na styl herbaru s bylinkami aby mali co listovat