icon

Niekto mi dáva do kočíka pred dverami plechovky od piva

evana5
24. feb 2016

Prosim Vas, co robit? Mame kocik pred dverami a kazdy tyzden v nom nachadzam plechovky od piva..niekedy prazdne niekedy nedopite...musim to stale cistit ...ale neviem kto to robi...avsak dnes tam bol blocek od piva z Billy...muslite ze by som mohla ist do Billy aby pozreli zaznam z kamery? Alebo na policiu? Nevysmeju ma? Naozaj mi je to neprijemne....dakujem

priora
25. feb 2016

@jana_eyre jasne to chapem ale ja nemozem mat v byte 3 bicykle a este aj kocik nemame velky balkon a do bytu fakt uz neni kam, zas v pivnici tiez nesmie nic zavadzat prrco sa prenajima kocikaren niekomu za peniAze? Preco niekto musi hrabat tomuto nerozumiem

jana_eyre
25. feb 2016

@priora tak to uz sa musis spytat konkretnych ludi, na to ti odpovedat neviem, preco je to tak u vas v dome.. mozes to riesit na domovej schodzi..

sardinka335
25. feb 2016

Nečítala som všetko, verim, ze to je neprijemne a kebyže ja pristihnem toho čo to robí tak by som si ho pekne podala....aj nas obťažoval sused - psychicky chory, pisal nam listočky a lepil na dvere bytu, natieral nam dvere horčicou, vyhodil rohožku .....kedze komunikácia s jeho rodičmi nikam neviedla (oni mu tam platili najomne a vedeli čo tam stvara) poslalai sme mu tam pár krátkokrkých nech mu zabuchaju na dvere štýlom ,,chlapec otvor,,. Potom bol pokoj...a neskor sme sa odstahovali, ale nie koli nemu.
Ja by som do kočika nalepila oznam, ze poprosime plne plechovky a ak nie tak prazdne si najde pred dverami pripadne ze nech si svoje komplexy lieči inde ....časom zistíš kto to je, občas len tak namatkovo mrkni cez kukatko, ja som to tak robievala ked nás ten psychoš obťažoval....mozno vystriehneš.

myjusiatko
25. feb 2016

@sardinka335 presne to som chcela napisat.
tiez by som na kocik nalepila papier, nieco v style, ze plechovky patria do kosa a kludne by som tam zo srandy pripravila aj nejaky kybel na odpadky. :D To by dotycnemu mohlo docvaknut.

mamulka211
25. feb 2016

@evana5 kup si vlastnu kameru a nasnimaj suseda, co to robi.

asocial
25. feb 2016

Aj my sme mali kocik v byte, dvojizbovom malom, po roku v kocikarni..z druheho som ho nosila Benz vytahu dole...podia mna je to sebecke mat kocik na chodbe..keby si kazdy vylozil taku velku vec Von, akoby to vyzeralo...okrem toho..pokial viem,protipoziarne predpisy zakazuju mat take veci na chodbach...nehovoriac o tom, ze pod obtazovanim si predstavujem daco ine...

barbora59
25. feb 2016

nemozes si dat kocar do bytu? keby som aj byvala zrovna v jednoizbaku na 5 tom poschodi bez vytahu no tak si ho vynesiem a budem ho v byte preskakovat. no a

magduska2
25. feb 2016

Akože tu vás poniektore čítať to chce silnú kávu... Všetky ste múdre ale koľké ste sa skúsili vžiť do jej pocitov.. To je naozaj úžasné keď si kúpite kočík a niekto si z neho robí smetný kôš.. Taky človek je idiot, je to drzosť dosť hrubého zrna. Prečo by ona mala teraz behať po susedoch a zisťovať komu kočík vadí.. Prečo ten idiot neprisiel k nej a slušne ju neupozornil že mu kočík prekáža? Čo tu všetky robíte trestný čin z toho keď má kočík na schodisku? Čo ste slepé, sak si prejdite cinziaky čo všetko sú ľudia schopní mať za dverami! Kde je napísané akú veľkú majú chodbu? A že tam' chudák sused ' musí sťahovať brucho aby prešiel? A vy tu asi žiadna deti nemáte, keď ju urážate, že deti robia hluk a nepočuje keď niekto šuchne za dverami !? Ja mám dve deti a pri ich hraní, behani, smiechu a vôbec pri bežných činnostiach som rada keď počujem zvonček.. A to nerobí neviem aký hluk, ani im nedovolím vyložene trieskat a neviem čo, ale su to deti. Tak tu napíšte také somariny! To len debilovi môže vadiť že počuje deti a takýmto spôsobom sa jej mstit.
My osobne máme také veľké schodiská že by si aj každý byt mohol vystrcit kočík pred dvere a ešte sa tu aj z truhlou otočia.. Tak ju tu nemusíte urážať že ona niekomu kočíkom ubližuje.
Myslím, že riešenie toho oneho či už suseda alebo koho je fakt nevhodné a áno nasralo by aj mňa.No asi jedine čo ti ostáva je fakt zistiť kto tam tie plechovky dáva..napíšeš ako ste veľký vchod, či sa vám tam zlieza nejaká mládež a podobne.. Skús vystriehnut asi v akom čase sa tam tie plechovky objavujú, či ich nájdeš ráno alebo okolo obeda, mozno aj z okna uvidíš, že nejaký sused ide s pivom, tak šup ho ku dverám.. Lebo teraz bohužiaľ moc možnosti nemáš, jedine až zistíš kto ro robí, potom by som si ho riadne podala. A samozrejme by som to povedala pred všetkými na bytovej schôdzi, prípadne aj dominikovi. Neviem ako to u vás funguje aké máte vzťahy. Len si to určite nenechaj ľúbiť

magduska2
25. feb 2016

Ospravedlňujem sa za chyby.. Písala som cez mobil, alw verím že ste pochopili

janette321
25. feb 2016

@magduska2 prepáčte ale v trištvrte vášho príspevku tu robiť kázeň aké sú tu všetky múdre . citujem ,, Prečo by ona mala teraz behať po susedoch a zisťovať komu kočík vadí.. ,, . a v poslednej štvrtine radiť aby striehla z okna kto si nesie pivo . a utekať ku dverám aby zistila kto jej to robí ... sila :D

magduska2
25. feb 2016

@janette321 a prečo ju tu všetky len urazaju, veď ona nespomenula akú veľkú majú chodbu ani či ju za to niekto napominal. Sila je Vaša reakcia.. Vám by sa to páčilo? Mne teda nie. Ja teda kočík vonku nemám ale bežne to na chodbách vidím a občas aj zavadzia, ale aby som tam dala niekomu nejaký odpad to by ma veru nenapadlo. Pani chcela radu, tak čo iné sa jej dá poradiť ako len to že najskôr musí odstrihnut kto to je?! Sak nemôže niekoho napadnúť len tak..ale až uvidí kto to je, potom ho môže atakovat, veď on znehodnocuje jej majetok. Si predstavte že tam máte svoj kočík a v ňom vyliate pivo.
Mne nejde o to aby som tu niekoho urazila, ale tak najskôr sa vzijem do danej situácie a potom radím!

janette321
25. feb 2016

@magduska2 ale veď sama písala že sa nikoho nepýtala a ani nevie kto to robí . a robia jej to už dlho . ja som ju ani v jednom príspevku neurazila inak . a prečo by naozaj mala utekať do Billy či kam pýtať video záznamy kto si u nich kupuje pivo keď sa môže pár susedov spýtať kto z nich jej tam ten bordel hádže . čoho sa bojí ? ja to nechápem však nemá 10 rokov . alebo tam majú nejaké zvady medzi susedmi o ktorých tu nepíše a preto sa ich nepýta ? ja myslím že presne vie kto jej to tam hádže . len mu to treba dokázať a jedine riešiť cez ten občiansko právny súd . inak po dobrom to asi nepôjde keď tam majú také vzťahy ...

magduska2
25. feb 2016

@janette321 chcela som tým povedať, prečo všetci hneď napádajú ňu.. Prečo sa nezamyslia nad konaním toho chlapa?
Pred naším vchodom si napríklad zvykly parkovať auta, priamo div nie na schodoch, keď idem s kočíkom ani neprejdem a oproti mám parkovacie miesto a nemám šancu vycúvať s autom.. Myslíš, že idem a vždy mu preichnem pneu, lebo sak tam nemá stáť!?
Sila je riešenie toho človeka čo jej tam ten hnus dáva a to že ženy matky to tu obhajujú, to je podľa mňa sila. A nemusíte so mnou súhlasiť to je môj názor

magduska2
25. feb 2016

@janette321 to áno, súhlasím s vami.. Utekať z účtenkou a žiadať záznamy je nonsens 🙂 ale zase zúfalí ľudia robia zúfalé rozhodnutia.
To som nemysli hneď, skôr to že sa tu do nej všetky pustili že má kočík na schodisku.. Ja teda neviem ale vidím to bežne dokonca aj iné veci takže pre mňa nepochopiteľné.. Je fakt že pani neuvádza či ju niekto napomenul, aké majú vzťahy a pod... Všetko je len o ľuďoch.. My sa tu všetci poznáme, zdravime a problémy sa riešia na schôdzi cez domovnika a pod.ale naschvále sa U nás nerobia

janette321
25. feb 2016

@magduska2 veď jasne že ten človek nieje normálny . to zdravý rozum neurobí . možno nejaký ožran alebo feťák alebo psycho . s takými sa ani ja nedávam do reči . len keby to bol môj kočík tak sa spýtam a keby sa na mňa rozhulákal alebo sa mi začal vyhrážať volám rovno policajtov aby prišli . ale to my samozrejme nevieme ako už ste písala ako to tam oni majú . fakt neviem ako to vyriešiť každý má svojho nejakého takého blbca suseda či na byte alebo rodinnom dome a naozaj sa dobrým slovom na takých ľudí nedá ísť . preto sú tie občiansko právne súdy ktoré sa ťahajú roky a blbec dostane 30 eur pokutu akurát tak . alebo ručne stručne ak má kto pomôcť ... ale to by zasa ten blbec mohol nahlásiť a to už by bol väčší prúser ...

magduska2
25. feb 2016

@janette321 veď o to ide, že ten človek zjavne v poriadku nie je.. A aj keď ho priamo uvidí a konfrontuje nikde nie je napísané že si niečo pomôže 😔 bohužiaľ.

janette321
25. feb 2016

@magduska2 a presne by som začala na tej schôdzi ak je to taký debil tak aj ostatní sa pridajú určite nerobí zle len jej . a ak je to nejaký drogový díler alebo niečo podobné psycho tak si nepomôžu všetci sa určite budú báť niečo proti nemu ... tak hádam sa nájde východisko . ja viem aké to je mať nenormálneho suseda ale v rodinnom dome . otec sa s nimi súdi už roky . očúravali nám plot , prehadzovali bordel cez plot do záhrady a podobné psycho . je tam viac toho ale to sú ľudia chorí na hlavu tak nič nepomôže len ten súd čo je na celé roky ...

moni244
25. feb 2016

@priora tak to si uz musite riesit so spravcov bytovky, ako veci na chodbu nepatria, za tim si budem stale stat

sweetlife001
25. feb 2016

Neverim, ze nemas trosku volneho miesta v byte, ved to neni tank. Hoc by som ho mala mat pri posteli alebo ho preskakovat, mala by som ho dnu. Ja mam v byte 2 kociky, vlacim sa s nim jak rura po schodoch ale este mi nenapadlo ani raz ze by som ho hoc len na minutu nechala vonku na chodbe !! Nie z toho dovodu ze tam nic nema byt, to mam v pake, ale to sa vobec nebojis ze ti ho niekto ukradne? a kludne sa uz dlhsi cas pozeras na to ze ti tam niekto hadze plechovky ??? 😕 bud rada, ze zatial len to.. Ak by niekomu ten kocik vadil, inteligentny clovek by ti zazvonil a povedal, ze ho mas spratat. Rozum sa mi zastavuje nad takym debilom, co to robi, ale tak na tvojom mieste uz davno by som ten koc spratala do bytu a nie sa budem pozerat jak mi ho dakto poskodzuje ked nesom schopna zistit ze kto.. len aby si ho tam raz nasla.. 🙂

evittam
25. feb 2016

@evana5 Kočikáreň alebo do bytu- my máme oboje ale nikdy sa mi nechcelo chodiť hore-dole, tak mám kočík doma v predsieni - nikdy by som ho nemala pred dverami.

evana5
autor
25. feb 2016

No...v bytovke su 3 rodiny s malymi detmi...my sme na prizemi, na chodbe su spolu s nasim dokopy 3 kociky...kocikaren nemame a byt ma 60m2 cize nie je sanca ho mat v byte....mensia ma par mesiacov a nevrieska tak nema komu vadit a maly ma 2 roky, je zivy ale nikto sa nestazoval...Dakujem za dobre mienene rady, tie blbe poznamky som prehliadla...A ano uvedomujem si absurdnost mojej otazky ale zufale situacie si vyzaduju zufale ciny...Ale asi to skusim na domovej schodzi a uvidim...Lebo sme tu len 2 roky a suseda mi uz rozpravala o jednom susedovi co jej nechaval pred bytom smeti ked mala este male a zive deti..tak on je asi najvacsi favorit 😀 Ale skusim to s nim inteligentne a uvidim...A na schodzi sa schvalilo ze v priestore pod schodami, cize na prizemi pri nasom byte sa urobi kocikare, cize ja neporusujem nic tym, ze tam mam kocik a su tam aj dva dalsie...nikoho tym neobtazujem...ale naopak mna obtazuju plechovky v mojom kociku...A este k tomu blocku, nebola tam pouzita billa karta, napadlo mi to hned vcera 😀 tak som ho teda zahodila a nepojdem do Billy 😀 a na policiu chodia ludia aj vtedy ked ludia fajcia na balkone a na zachode tak preco nie ja 😀

asocial
25. feb 2016

@evana5 kocik sme mali v byte so 46 m2;)

sweetlife001
25. feb 2016

@asocial my tiez 60m2 a mame 2 kociky pre moju dceru a ona ma dalsie 2 kociky pre svoje babiky, odrazadlo, trojkolku s tycou a plno hovadin a vsetko sa nam tam zazrakom zmesti a nemame tam nic narvate, vsetko ma svoje miesto a mame aj kopu miesta pre moju chodiacu bambulku 😀 ale tak ked neni sanca ta neni sanca 😀

girlie_konik
25. feb 2016

@evana5 Nas byt ma 52m2 a mali sme ho stale v pohode v byte
tak ake, ze nie je sanca v 60m2 byte? 😕

myjusiatko
25. feb 2016

Boze, tu ste schopne riesit take blbosti. Proste ho v byte nemaju.

elise
25. feb 2016

@evana5 a nemate balkon?

qidko
25. feb 2016

Ja mam 85m2 a kociar stal vzdy vo vchode moj nazor nezalezi aky velky mas alebo nemas byt ale na akych susedov natrafis☹

sweetlife001
25. feb 2016

tak ked ho nemaju v byte, nech sa nestazuju ze tam nachadzaju smetie, ale mne je to jedno moj koc to neni pre mna za mna nech im tam hadzu hocico, s tym clovekom co im to robi asi tazko daco spravia kedze to trva dlhsie a nevedia kto to je, takze nebudem sa stazovat na internete ale zrobim vsetko preto aby som tomu zabranila ale ked neni sanca tak neviem 😵

evana5
autor
25. feb 2016

@elise na prizemi-nie