Niekto mi dáva do kočíka pred dverami plechovky od piva
Prosim Vas, co robit? Mame kocik pred dverami a kazdy tyzden v nom nachadzam plechovky od piva..niekedy prazdne niekedy nedopite...musim to stale cistit ...ale neviem kto to robi...avsak dnes tam bol blocek od piva z Billy...muslite ze by som mohla ist do Billy aby pozreli zaznam z kamery? Alebo na policiu? Nevysmeju ma? Naozaj mi je to neprijemne....dakujem
Tak uz som to vyriesila..jeden kocik mam zlozeny v chodbe a druhy mam zlozeny pred dverami 🙂 Musel by ho poskladat aby tam nieco polozil 😀 A minule mi hovorila suseda, ze aj jej dava niekto do kocika plechovky, papieriky a smeti a to ma kocik v ulicke pred pivnicou a byva vo vedlajsom vchode 😀 Zahada nasho panelaka 😀
A inak mi je to už dosť jedno, ste ma tu sundali riadne poniektoré 😀 Ale uvedomujem si moju hlúposť 🙂

@moni244 Niekedy nejde len o pohodlnosť. Ja napríklad neznesiem, aby mi niekto v topánkach chodil po dome. A tak aj kolesa od kočíka by som musela najprv umyť až potom by mohol dovnútra. Ak by sa mi kočík nezmestil do chodby hneď pri dverách tak to by znamenalo, že kočík by som musela na balkón prenášať ☹ lebo inak by som rovno mohla zobrať handru a umývať podlahu. Nikdy nevieš po čom všetkom si vonku pojazdila.