Niekto nakúpil knihy na moje meno
Dobry den,
stalo sa niekomu z Vas, ze na Vas niekto nakupil knihy v Martinuse? Boli mi zaslane dobierkou.
Mali moje meno adresu tel cislo ale email z ktoreho boli objednane bol nejaky azet.sk
Samozrejme knihy som neprebrala. Ospravedlnila sa Martinusu.
Stalo sa Vam nieco take?
Mohla byt aj chyba v Martinuse priamo... ze spojili objednavku zo zlou adresou...
Sestre sa to stalo,ona aj často objednávala, ale práve vtedy určite nie. Neviem ale, či to bol Martinus, len viem, že to je možné.
No a prišli knihy asi za 800 korún (rok 2007). Neprevzala, potom sa jej ospravedlnili, že spojili zle objednávku a adresu. Netuším, kto ich objednal a ci ich vôbec napokon dostal.
Môže sa stať, jasné. Kontaktovala si Martinus? Istotne to vedia vyriešiť, nie sú predsa nejaké béčkové kníhkupectvo🙂
To je zvláštne lebo tam sa treba registrovať. Ja tiež tam nakupujem. Možno prišlo k nejakému omylu.
Nemala si tu uzbtuto temu?
Ale viem, ze sa raz dtalo, ze nie predajca, ale dopravca mal chybu, nejaky unik informacii a sposobil chaos

Mne sa raz stalo, ze mi prisla dobierka nejakych 60 eur, na poste mi povedali, ze obchod Sofia. Nic som neobjednavala vtedy. Takze na poste som to odmietla prevziat a napisala do Sofie, ze som nic neobjednavala a teda to neprevezmem. Odpisali iba, ze v poriadku. Nechapem ci to poslali omylom alebo ci to objednal niekto iny na moje meno alebo co to malo byt, lebo Sofia je seriozny obchod