icon

Niekto nám búchal na dvere do spálne o tretej ráno

31. júl 2025

Už niekoľko dni zisťujem či niekto známy nezomrel, lebo som sa ja a aj moje malé dieťa zobudili nato, že nám niekto búcha na dvere spálne. Hlasný buchot 3x. Dúfam že to bolo od susedov ale o 3tej ráno a takto búchať? Šibe nám? Keby sa ma dieťa nespýtalo kto klope na dvere, tak presvedčím samú seba, že sa mi to isto len snívalo.

Strana
z4
ika02
31. júl 2025

Nestraš, teraz už vôbec nezaspím!

autor
31. júl 2025
@ika02

Nestraš, teraz už vôbec nezaspím!

@ika02 prepáč to nebol úmysel. Rozmýšľam či to bola rozlúčka, varovanie, výstraha či zvuky od susedov? Následne bolo všade ticho, postavila som sa nikde nikoho. Už aj ducha exovej babky som dnes vyháňala 🤣.

monikq
31. júl 2025

Niekto potrebuje pomoc - omšu, modlitbu...je jedno kto to je. Daj na úmysel toho, kto to žiada.

autor
31. júl 2025
@monikq

Niekto potrebuje pomoc - omšu, modlitbu...je jedno kto to je. Daj na úmysel toho, kto to žiada.

@monikq dám, ďakujem.

ika02
31. júl 2025

Nemohlo niečo ťažšie spadnúť na dlážku Tebe alebo horným susedom?
Ja sa snažím nájsť nejakú rozumnú príčinu buchnutia, lebo v rodine mi zomrelo viac blízkych ľudí a (našťastie) nikto ma neprišiel "strašiť".

martinmmartin
31. júl 2025
@anonym_autor

@monikq dám, ďakujem.

@anonym_autor A ak to bol duch z prekrestanskych casov? Mas zbameho druida?

anonym_614626
31. júl 2025

@anonym_autor muž na nočnej ja sama doma s pár mes. Babom. Ďakujem. Spím zle teraz budem ešte horšie.

autor
31. júl 2025
@ika02

Nemohlo niečo ťažšie spadnúť na dlážku Tebe alebo horným susedom?
Ja sa snažím nájsť nejakú rozumnú príčinu buchnutia, lebo v rodine mi zomrelo viac blízkych ľudí a (našťastie) nikto ma neprišiel "strašiť".

@ika02 to bol vyslovene buchot päsťou na naše dvere 3x. S ničím sa to nedá zameniť.

autor
31. júl 2025
@anonym_614626

@anonym_autor muž na nočnej ja sama doma s pár mes. Babom. Ďakujem. Spím zle teraz budem ešte horšie.

@anonym_614626 prepáč. Nečítaj, teba sa to netýka to bolo isto od susedov - verzia pre teba.

personality
31. júl 2025

Možno nejaký ozran išiel okolo

bluka2
31. júl 2025

Perfektna tema takto na vecer 😂

autor
31. júl 2025
@bluka2

Perfektna tema takto na vecer 😂

@bluka2 sorry :(.

laurinka27
31. júl 2025

Ja ti poviem, co to bolo – zvuk vyvolany neznamou racionalnou pricinou. Napr. prievanom. Sladke sny

autor
31. júl 2025
@personality

@personality mojej spálne? Ako teoreticky keby to bolo na vchodové dvere nepočuli by sme až tak a zaujímavé že nás pes neštekal to som si až teraz uvedomila.

anonym_73c759
31. júl 2025

@anonym_autor Stačí menej piť, aj búchanie prestane.

martinmmartin
31. júl 2025

Ja keby som bol duch co vie neviditelne lietat a chodit cez steny tak nebudem buchat jak dement na nejake nudne dvere, tolko zaujimavejsich miest je.....

autor
31. júl 2025
@laurinka27

Ja ti poviem, co to bolo – zvuk vyvolany neznamou racionalnou pricinou. Napr. prievanom. Sladke sny

@laurinka27 Oki 🙂.

anonym_614626
31. júl 2025
@personality

@personality ozran si otvoril a urobil klop klop na spálňu? Pozri autorka, mám viac skúseností s takýmto niečím, čo sa snažíš hocijako si racionálne vysvetliť, ale nemá to racionálne riešenie. Mne sa to však dialo len v práci , v budove , kde zomrelo veľa ľudí , veľa detí. Niektoré skúsenosti sú také že som sa reálne pri vedomí na nočnej za chôdzi na to pozerala. Na pohyblivé ťažké kovové predmety atď. Takže áno. Existujú duchovia.
Tam kde bývaš, bývate dlho ? História domu, bytu? Takto rozlúčiť by sa prišiel iba niekto ozaj echt blízky. Mala si už niekedy takéto skúsenosti?

martinmmartin
31. júl 2025
@anonym_614626

@personality ozran si otvoril a urobil klop klop na spálňu? Pozri autorka, mám viac skúseností s takýmto niečím, čo sa snažíš hocijako si racionálne vysvetliť, ale nemá to racionálne riešenie. Mne sa to však dialo len v práci , v budove , kde zomrelo veľa ľudí , veľa detí. Niektoré skúsenosti sú také že som sa reálne pri vedomí na nočnej za chôdzi na to pozerala. Na pohyblivé ťažké kovové predmety atď. Takže áno. Existujú duchovia.
Tam kde bývaš, bývate dlho ? História domu, bytu? Takto rozlúčiť by sa prišiel iba niekto ozaj echt blízky. Mala si už niekedy takéto skúsenosti?

@anonym_614626 kedy si sa na posledy s niekym lucila pästovkami do dveri?

martinmmartin
31. júl 2025
@laurinka27

@laurinka27 To ti nikto neuveri - ovela prijembejsie je sam seba presvedcit ze si takaaa strasne vynimocna a unikatna zena ze sa ti iba medzigalakticke nadprirodzene veci deju.....racio je nuda a nikto nudny byt nechce

bluka2
31. júl 2025
@laurinka27

@laurinka27 inak hej. Mna sa raz suseda pytala, co robim kazdy den o 4 rano. Ja, ze spim 😉 a ona, ze odomna idu skoro kazdu noc nejake zvuky, ktore ju budia. Ja, ze to urcite nemoze byt odomna. Potom rozmyslam: skoro kazdy vecer okolo polnoci pustam umyvacku, ktora pise, ze ide trvat 3,5- 4 hodiny… a fakt robila nejaky zvuk, ktory som ja nepocula a znelo to ako buchot, nejako debilne sa otvarali tie dvere 🫠 odvtedy som ju naplnila, ale pustam az rano

autor
31. júl 2025
@anonym_614626

@anonym_614626 mala. Vtedy sme si to ale s kamarátkou vysvetlili tak, že nás bol skontrolovať švagor a bolo to v dome úplne inde.

anonym_614626
31. júl 2025
@martinmmartin

Ja keby som bol duch co vie neviditelne lietat a chodit cez steny tak nebudem buchat jak dement na nejake nudne dvere, tolko zaujimavejsich miest je.....

@martinmmartin viete čo vám poviem ? Že keď celou silou vedľa mňa , niečo v noci buchlo do gauča tak, že som vyskočila na rovné nohy ( nie nespala som ) tak rozmýšľam, čo je a čo nie je atraktívne pre duchov. A nie nevymýšľam si pre zaujímavosť.

anonym_614626
31. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_614626 mala. Vtedy sme si to ale s kamarátkou vysvetlili tak, že nás bol skontrolovať švagor a bolo to v dome úplne inde.

@anonym_autor bol to ten istý scenár?

autor
31. júl 2025
@martinmmartin

@anonym_614626 kedy si sa na posledy s niekym lucila pästovkami do dveri?

@martinmmartin počula som o vybitom skle na vchodových dverách po úmrtí otca, stalo sa to pánovi ktorému verím.

autor
31. júl 2025
@anonym_614626

@anonym_autor bol to ten istý scenár?

@anonym_614626 celkom podobný s 20 ročným odstupom.

martinmmartin
31. júl 2025
@anonym_autor

@martinmmartin počula som o vybitom skle na vchodových dverách po úmrtí otca, stalo sa to pánovi ktorému verím.

@anonym_autor Ja som pocul o vybitom okne na vchodovych dverach a nikto ani nahodou z okolia znamych nezomrel ... a tiez mu verim lebo sa to stalo mne

autor
31. júl 2025
@bluka2

@laurinka27 inak hej. Mna sa raz suseda pytala, co robim kazdy den o 4 rano. Ja, ze spim 😉 a ona, ze odomna idu skoro kazdu noc nejake zvuky, ktore ju budia. Ja, ze to urcite nemoze byt odomna. Potom rozmyslam: skoro kazdy vecer okolo polnoci pustam umyvacku, ktora pise, ze ide trvat 3,5- 4 hodiny… a fakt robila nejaky zvuk, ktory som ja nepocula a znelo to ako buchot, nejako debilne sa otvarali tie dvere 🫠 odvtedy som ju naplnila, ale pustam az rano

@bluka2 pekné od teba 🙂.

ika02
31. júl 2025
@personality

@personality mne tak raz asi hodinu po polnoci, búchal taxikár s ožratým chlapom na zemi, či ho nepoznám, že vraj tu býva. Nikdy som toho nešťastníka nevidela, v bytovke som bývala asi pol roka. Vybrali sme mu z vrecka občiansky a naozaj adresa sedela, tak sme mu vzali kľúče a skúšali každé dvere, ktoré nemali menovku, lebo jeho meno nebolo na žiadnych. Býval až na piatom.
Možno autorka mala pozrieť vchodové dvere, možno tiež niekto netrafil domov.

majus2323
31. júl 2025
@ika02

@personality mne tak raz asi hodinu po polnoci, búchal taxikár s ožratým chlapom na zemi, či ho nepoznám, že vraj tu býva. Nikdy som toho nešťastníka nevidela, v bytovke som bývala asi pol roka. Vybrali sme mu z vrecka občiansky a naozaj adresa sedela, tak sme mu vzali kľúče a skúšali každé dvere, ktoré nemali menovku, lebo jeho meno nebolo na žiadnych. Býval až na piatom.
Možno autorka mala pozrieť vchodové dvere, možno tiež niekto netrafil domov.

@ika02 halooo dvere do spálne

Strana
z4