Niektoré otázky na tomto webe sú skutočné perly
Čo vy na to? Koľkokrát sa musím zasmiať, s čím všetkým dokážu ženy - matky "otravovať". Vzťahy sú zložitá vec a nezdá sa mi párkrát vhodné, aby sa niektoré veci rozoberali verejne.... následne je aj tak opačný názor doslova ukameňovaný.
.... nuž, materská dovolenka je záhul, skutočná nuda a máloktorá ju nechápe aj ako možnosť ďalšieho rozvoja samej seba.... radšej budú drístať kraviny v diskusiách, šiť vložky a iné perly....
hm.... ja mam niekedy pocit, ako keby tu mamicky sutazili, ktora zas otvori nejaku temu a zda sa mi, ze cim dalej, tym spupidnejsia tema je viac v kurze. dakedy mi rozum stoji.
Anonymita dáva kríííííííííííídla 😀
@natalym Našla som tu pár skvelých žien.... s ktorými sa môžem porozprávať aj na inej úrovni, ako len o deťoch a varení a nevernom manželovi. Život totiž nie je len o tom.... a ak by muži mali web a ja zistím, že ma tam môj chlap kdesi prepiera v diskusii.... tak neviem, neviem... asi by šiel z domu....
....a niektore su ako bez mozgu.....castokrat su tu otazky, ktore keby hodia do googlu, maju odpoved hned, ale radsej doveruju "odbornickam" na MK.....pripadne fotia vyrazky, rany, namiesto toho, aby utekali k lekarovi.
...pripadne sa pytaju na take otazky, pri ktorych odpovede im daju informacie v nulovej hodnote. Napt. mozem byt tehotna ked.....?, je 2. tehotenstvo lahsie (no ktoze vie, ake to bude u teba?)....., ..........jednoducho otazky, na ktore sa da odpovedat "moze, aj nemusi"......
tiez ma zaraza, ake stupidity trapia niektore zeny a nenapadne ich nic lepsie, len sa s tym podelit na MK
Vojdu sa tri autosedacky do Mazda Premacy?.......Fakt otazka na diskusiu.....namiesto tpho, aby zodvihla svoju rit a isla to vyskusat, tak bude zakladat vlakno a ocakavat, ze to rozprudi nenormalnu diskusiu.......))))))
@maruska3 a čo si robila ty na materskej? ;) daj nejaké rady...
.....a stupidna otazka (prip.za hranicou intimity, sukromia) + nick-meno + fotografia
Aj vy sa citite na MK ako "hornych 10.000" co sa tyka intelektu ? :D :D :D
inač, aj tato zivotne dolezita tema sa hned ujala 😀 😀 😀 😀
Ná a teraz ma osvietilo, že ten môj nie je až taký debil. 😀
MD je pre ženu za trest.... prešla som si tým dvakrát a nikdy viac. Popri tom som mala obchod, lietala som po tovar, robila sebe a mužovi učto, učila sa anglicky, sledovala som dianie vo svete (aby som neosprostela), varila, zavárala domáce džemy, organizovala v okolí akcie pre iné mamičky a stihla som si nájsť aj milenca.... 😀 Čas na diskusie mi veru nezostal....
Nesmejem sa, nepozastavujem, co ma nezaujme, necitam.
Urcite mnohe otazky su "diagnoza" z mojho pohladu, mozno moje problemy su diagnoza pre ineho.
Ale najzakernejsia diagnoza je citat co ma nebavi a vzrusovat sa na tom, ved akonahle odhalim pre seba nulovu informacnu hodnotu, idem "o dum dal", ale kukat, citat a kritizovat? To naco je dobre.
Su tu aj dobre temy, inak by sme sem, ziadna z nas nechodila. Staci len malo, vyfiltrovat co je moje zorne pole, co je mimo vytesnit - v tejto dobe informacnych sumov veledolezita schopnost a usetrim energiu, poroznost, nervy...skratka pohoda 😉
Vela tem je zakladanych aj umelo na pritiahnutie pozornosti, zvysenie navstevnosti, na rozduchanie presne takehoto typu vasni ze boze ake su to kraviny, netreba to zrat aj s navijakom 😎

Suhlasim s tebou, aj sa tu smejem jak hovado......))))) Naozaj niektore mamicky su ciste truby, esteze to nemam doma, lebo by ma porazilo,....ja v robote a ona by ma riesila na Modrom Konikovi....))))))