icon

Niektoré otázky na tomto webe sú skutočné perly

maruska3
26. jan 2015

Čo vy na to? Koľkokrát sa musím zasmiať, s čím všetkým dokážu ženy - matky "otravovať". Vzťahy sú zložitá vec a nezdá sa mi párkrát vhodné, aby sa niektoré veci rozoberali verejne.... následne je aj tak opačný názor doslova ukameňovaný.

Strana
z5
matko10
26. jan 2015

Suhlasim s tebou, aj sa tu smejem jak hovado......))))) Naozaj niektore mamicky su ciste truby, esteze to nemam doma, lebo by ma porazilo,....ja v robote a ona by ma riesila na Modrom Konikovi....))))))

maruska3
autor
26. jan 2015

.... nuž, materská dovolenka je záhul, skutočná nuda a máloktorá ju nechápe aj ako možnosť ďalšieho rozvoja samej seba.... radšej budú drístať kraviny v diskusiách, šiť vložky a iné perly....

culia1
26. jan 2015

hm.... ja mam niekedy pocit, ako keby tu mamicky sutazili, ktora zas otvori nejaku temu a zda sa mi, ze cim dalej, tym spupidnejsia tema je viac v kurze. dakedy mi rozum stoji.

lorela
26. jan 2015

Anonymita dáva kríííííííííííídla 😀

natalym
26. jan 2015

@maruska3
@matko10 A aký dôvod teda máte vy, že ste tu?

maruska3
autor
26. jan 2015

@natalym Našla som tu pár skvelých žien.... s ktorými sa môžem porozprávať aj na inej úrovni, ako len o deťoch a varení a nevernom manželovi. Život totiž nie je len o tom.... a ak by muži mali web a ja zistím, že ma tam môj chlap kdesi prepiera v diskusii.... tak neviem, neviem... asi by šiel z domu....

natalym
26. jan 2015

@maruska3 Raz som čítala, že máme byť radi, že muži nehovoria čo si myslia, lebo keby sme to vedeliiiii....
Tak ale na to to tu je.

matko10
26. jan 2015

@natalym moj dovod je cisto pobavenie sa nad stupidnymi otazkami niektorych mamiciek,....je to tu lepsie ako facebook......)))))Niektore otazky su k veci, ale 70% je naozaj studijny material pre studentov psychiatrie......)))))

maruska3
autor
26. jan 2015

@natalym Súhlasím... na to ten web je.... ale preboha prečo? Prečo s každou kravinou utekať do diskusie a zakladať vlákno....

natalym
26. jan 2015

@matko10 Tak Ťa to aspoň zabaví.

kengurica
26. jan 2015

....a niektore su ako bez mozgu.....castokrat su tu otazky, ktore keby hodia do googlu, maju odpoved hned, ale radsej doveruju "odbornickam" na MK.....pripadne fotia vyrazky, rany, namiesto toho, aby utekali k lekarovi.
...pripadne sa pytaju na take otazky, pri ktorych odpovede im daju informacie v nulovej hodnote. Napt. mozem byt tehotna ked.....?, je 2. tehotenstvo lahsie (no ktoze vie, ake to bude u teba?)....., ..........jednoducho otazky, na ktore sa da odpovedat "moze, aj nemusi"......

fopka
26. jan 2015

@culia1 kym ti este stoji 😀 tak to mas dobre....lebo niektorym ani nedojde a zapalene diskutuju 😉 k temam, co fakt su aj na zamyslenie i pobavenie zaroven

maruska3
autor
26. jan 2015

@fopka ano, ano.... aj odpovede stoja za to.... 😀

cannella
26. jan 2015

tiez ma zaraza, ake stupidity trapia niektore zeny a nenapadne ich nic lepsie, len sa s tym podelit na MK

natalym
26. jan 2015

@maruska3 Pre každého nie je kravina ako kravina. A hodne záleží aj od veku, neverili by ste aké sa mne kedysi zdali kraviny na samovraždu. No a hľa dnes sa na tom len smejem. Každý si tým prešiel.

maruska3
autor
26. jan 2015

@natalym No ja som si tým nikdy neprešla.... ja som dokonalá od narodenia 😀

fopka
26. jan 2015

@maruska3 noooo 😀 ale niekedy sa debata dobre "zvrhne" a je fakt zabava...aj ked mimo temy 😀 spominam na holenie int.partii a mountfield 😀 😀 😀 😀

natalym
26. jan 2015

@maruska3 Preboha, nie si môj muž?

natalym
26. jan 2015

@fopka Ale toto nepoznám.

matko10
26. jan 2015

Vojdu sa tri autosedacky do Mazda Premacy?.......Fakt otazka na diskusiu.....namiesto tpho, aby zodvihla svoju rit a isla to vyskusat, tak bude zakladat vlakno a ocakavat, ze to rozprudi nenormalnu diskusiu.......))))))

horalka007
26. jan 2015

@maruska3 a čo si robila ty na materskej? ;) daj nejaké rady...

fopka
26. jan 2015

@natalym jak to? 😀

natalym
26. jan 2015

@matko10 U nás by to riešil muž, môže za to chudera, že má debila muža?

kengurica
26. jan 2015

.....a stupidna otazka (prip.za hranicou intimity, sukromia) + nick-meno + fotografia
Aj vy sa citite na MK ako "hornych 10.000" co sa tyka intelektu ? :D :D :D

matko10
26. jan 2015

@fopka hod sem nejaky link, nech sa pobavim aj ja......)))))))

fopka
26. jan 2015

inač, aj tato zivotne dolezita tema sa hned ujala 😀 😀 😀 😀

fopka
26. jan 2015

@matko10 si nepamatam... raz vecer som to tu chytila davnejsie...ale spravne baby ktore pochopili tomu dali riadnu stavu 😀

natalym
26. jan 2015

Ná a teraz ma osvietilo, že ten môj nie je až taký debil. 😀

maruska3
autor
26. jan 2015

MD je pre ženu za trest.... prešla som si tým dvakrát a nikdy viac. Popri tom som mala obchod, lietala som po tovar, robila sebe a mužovi učto, učila sa anglicky, sledovala som dianie vo svete (aby som neosprostela), varila, zavárala domáce džemy, organizovala v okolí akcie pre iné mamičky a stihla som si nájsť aj milenca.... 😀 Čas na diskusie mi veru nezostal....

horana
26. jan 2015

Nesmejem sa, nepozastavujem, co ma nezaujme, necitam.
Urcite mnohe otazky su "diagnoza" z mojho pohladu, mozno moje problemy su diagnoza pre ineho.
Ale najzakernejsia diagnoza je citat co ma nebavi a vzrusovat sa na tom, ved akonahle odhalim pre seba nulovu informacnu hodnotu, idem "o dum dal", ale kukat, citat a kritizovat? To naco je dobre.
Su tu aj dobre temy, inak by sme sem, ziadna z nas nechodila. Staci len malo, vyfiltrovat co je moje zorne pole, co je mimo vytesnit - v tejto dobe informacnych sumov veledolezita schopnost a usetrim energiu, poroznost, nervy...skratka pohoda 😉
Vela tem je zakladanych aj umelo na pritiahnutie pozornosti, zvysenie navstevnosti, na rozduchanie presne takehoto typu vasni ze boze ake su to kraviny, netreba to zrat aj s navijakom 😎

Strana
z5