icon

Nielen pre Lucky. Pokecajte!

luciankasebastianko
29. júl 2009

Tak tu môžeme pokecať 😀

linka
9. aug 2009

a okrem toho ešte čo vám treba porobiť?

linka
9. aug 2009

neboj,všetko prejde a potom budete mať pekne 😉

luciankasebastianko
autor
9. aug 2009

to tak to zapíšem celého koníka : krb,fasadu,doobkadať kameňom , terasu, záhradu,chodíky okolo domu pivnicu a striešku pre auto altánok vnúty madlo na schodište, šatník dorobiť, vyfugovať obkladačky na balkone atď,atď... . 🙄 no možno to raz bude podla mojich predstáv 😎

linka
10. aug 2009

ahoj,tak nám treba strechu,fasádu,chodníky a ešte zopár maličkostí,ale to až za pár rokov 😒

dnes sa cítim ako keby ma prešiel valec,strašne som unavená,už som si aj pospala,ale spala by som ďalej a asi aj idem 😔 😉

luciankasebastianko
autor
10. aug 2009

tak ja som na tom podobne lucka ☹ maly ma dnes psychoicky vyšťavil nemám chuť ani usta otvoriť 😔 vieš čo vyviedol pošlem ti to do IP😔

linka
10. aug 2009

Luci,zajtra bude lepšie,netráp sa už 😉

linka
10. aug 2009

a matka si perfektná a obetavá 🙂

luciankasebastianko
autor
11. aug 2009

ahoj ,no dnes to už berieme viac s humorom ,ale včera ...... idem spraviť tie buchty prišla mamina tak mi trocha pomože s malym 😅 ideme na pohreb s mužom tak nech ho tam neťahám 😒

linka
11. aug 2009

ahojky,potom napíš ako sa ti podarili buchtičky 😉
ja už som doma konečne, z práce,bolo to tam na zabitie 😖

luciankasebastianko
autor
11. aug 2009

Ahoj buchtičky boli super -na to, že som ich nenechala poriadne vykysnúť lebo som začala neskoro a už bolo treba obed servírovať 😀 aj teraz varím tak stále odbieham 🙂 malému šošovicovú na kyslo zo sunaru, a nám fazulu na kyslo 😝

luciankasebastianko
autor
11. aug 2009

a Luci pracuješ ako ? ak chceš tak zverejni 😀
a Alenka je asi na dovolenke 😎

luciankasebastianko
autor
11. aug 2009

som tu sama ☹

linka
12. aug 2009

Ahoj,fazuľovú polievku by som si dala 😝
a pracujem ako farebná,keď prídem konečne domov,tak prespím celé poobedie ☹
Alenku som videla v inej diskusii,na nás kašle 😖

luciankasebastianko
autor
12. aug 2009

ahoj ja som šila topanky v Gabore na dve zmeny ,viem o čom hovoríš ☹ ,ale s malého som unavená viac ale aj viac šťastnejšia 😀 😀 😀 ,
a natu fazulu prídi spravila som velký hrniec 😉

linka
12. aug 2009

robím na montážnej linke,stojím 8 hodín,je to na prd 😒 už dávno som mala byť na materskej 😅

linka
12. aug 2009

Luci ty si čo vyučená? ja krajčírka

linka
12. aug 2009

ale neviem či by som to robila normálne v nejakej práci, človek nikdy nevie,ale nerada by som robila túto profesiu 😒

luciankasebastianko
autor
12. aug 2009

ja som obchodník s maturitou ,ale nikdy som nepredávala 😝 mamina je krajčírka a nikdy ma nechcela nechať šiť a teraz pri mužovi by sa mi to hodilo 😀 pozerám dovolenky po nete http://www2.hydrotour.sk/index.php?www=show_map...
http://www2.hydrotour.sk/index.php?www=show_ima... toto je sa mi páčilo ešte nech to zlacnie a prestane prasacia chrípka a budem na 100% spokojná 😀

linka
12. aug 2009

kedy sa chystáte na dovolenku?

linka
12. aug 2009

idem si dať sprchu 😉

linka
12. aug 2009

si ešte tu? 😕

máš niečo nové? ako vám ide práca okolo domu?

linka
12. aug 2009

tak ja už idem spať,dobrú noc 😉

luciankasebastianko
autor
12. aug 2009

jak divno mi ten link vybehol vobec som to nechcela takto no možno si niečo vydela 😅 chceme isť po oslave 😝

linka
12. aug 2009

nevidela 😀 ,tak nech vám to vyjde a ja už fakt idem do perín,pápá 😉

luciankasebastianko
autor
12. aug 2009

vobec nám nejde, bager tu nebol ,ale dúfam že zajtra už príde
dobruúúúúúúúúúúú 😵 a prepáč že stále odbieham no chcem toho tolko popozerať cez den nemám čas

luciankasebastianko
autor
13. aug 2009

ahoj luci no dnes bol zasa deň maly poobede vobec nechcel spať o 18:00 už bol mrchaví tak som ho okúpala a chcela uložiť no podarilo sa mi to až teraz 😔 bager prišiel ale bolo už 17:00 tak doteraz vrnžal a ráno začína znova 😒

linka
13. aug 2009

ahoj Lucka,aký si mala dnes deň? ja hrozný,v práci dlho,lebo robíme jak o život a budúci týždeň ťaháme dva krát 12-stky,takže porešenie na mojej strane 😔 ,zajtra začínam piecť tortu pre svokru,má narodky,ideme v nedeľu na oslavu,moc sa mi nechce,ale čo už,prežijem 😅

linka
13. aug 2009

sranda,naraz sme písali 😀

linka
13. aug 2009

a čo bagrujete?

linka
13. aug 2009

haló haló 😕