Nielen pre Lucky. Pokecajte!
Tak tu môžeme pokecať 😀
babatko počkaj,keď jeho prvé slová budú nadávky,tak si budeš hovoriť,že radšej ešte mal chvíľu byť nemluvňa 😀
skúšala som, nepomáha, začne revať a potom ma hryzie...
no možno aj budú, keď ma dobre naštartuje, tak to u nás lieta, muž mi za to stále nadáva, ale čo už, neviem, niekedy si proste potrebujem povedať svoje 😅 ak viete, čo tým myslím
tak čo Luci dame stretko? aj babetko dobehne je to iba 30 km odo mňa 😀
Luci jak 30 km? viac nie ? 😅
babatko áno viem čo tým myslíš,občas si aj ja potrebujem spustiť 😅
myslela som že Alenka to má 30 km a ty potrebuješ cestu ďalej nie za roh 😀
veď ja nič, len sa informujem, tam som ešte nebola, aj ked sme už cez Bánovce išli 😀
a inak k tomu povedať si svoje tak všera bol super deň najskor som sprdla rano muža potom v tescu SBS a nakoniec som si počkala na jehovistov a podalasom si ich magorkov 😀
😀 😀 😀 😀 😀 gratulujem, ja som mala taký deň minulý týždeň, kto mi prišiel do rany mal smolu 😀 ešte si to chudák zlízol aj muž, aj ked nič nespravil, zázrakom 😀 😀 😀
Ja chodím cez HC stale keď idem do BA a koro vždy mi tam je zle lebo tie záááááááááááákruty pred HC už som raz stala v lekarni a kupovala kinedril
HC 😀 ale neviem, skúšala som hladať, ale nič mi nechce nájsť, nejako mi to tu blbne
Luci, to ozaj? tak to som ešte nepočula, ja chodím pravidelne niekam, mám muža "cestovateľa", tak sme stále na cestách a väčšinou musím šoférovať ja... nie že by som sa sťažovala, ale občas by som si chcela dať niečo aj ja, nie stále vineu 😀
Luci a dnes sú už povinnosti splnené lebo cez internet tohobutulíčka neumiesiš 😀
je mi s vami super, ale na dnes vás opúšťam, no zajtra si vás určite prečítam 😀
brú nocku, lebo tu zas presedím ako v nedelu a len kukám a vonku svitá, že 5:30, no super, to bol pondelok 😀
pa Lucky 🙂
neako mi viazne net tak už končím tak zajta mala by som zmeniť tému LUCKY a ALENKA 🙂

babatko ale keď si vie ukázať čo chce tak sa mu moc nexce rozprávať músíš sa tváriť akože nevieš čo chce a potom bude musieť povedať 😠 ..........alebo nie 😀