icon

Niki Couch - Nikola Komorová Ďurišová

stvorlistok1122
4. máj 2022

Ahojte dievčatá,
Zaujimalo by má či máte niektorá skúsenosti s osobou spomenutou v nadpise. Zaujíma má to preto lebo už má viackrát povedzme tomu “ošklbala” o peniaze. A chcela by som to riešiť inou cestou, a rada by som vedela či nás je viac, ktorých podviedla nakoľko už viem o viacerých osobách z okolia. Ďakujem a budem rada či ide o dobre alebo aj zle skúsenosti

Strana
z3
12mina12
18. jan 2024

@nika11103 ja mám dosť veľa screenshotov, ak máte aj vy nejaké kľudne mi pošlite

gabuliiik
Autor odpoveď zmazal
gabuliiik
Autor odpoveď zmazal
splendida
31. jan 2024

zasa sa natacala s hlavou v zachode potom ako neprisla pani na treningy peniaze vam nevrati

xsandrax
1. mar 2024

Dnes takto na mňa vyskočila na FB 🤭🙈

nika11103
1. mar 2024

@xsandrax Ježiš a
Ja som sa už potešila že ide sedieť zaslúžene čo jej patrí a ona to má “len” za neprevzala list . Dobre je vystrelená na tej fotke ty kokso to musel byt iný matros

nika11103
1. mar 2024

@lartuna28 že známa Slovenka . Ale očividne malo známa dodnes si bucham hlavu o stenu že som jej dala svoje ťažko zarobené peniaze ktoré teraz chýbajú malému bábätku. Celé zle

12mina12
1. mar 2024

@nika11103 choďte na políciu, teraz je na ňu podanych veľa trestných oznámení a chodia aj taký, ktorých oklamala aj o 30€ aj tak je tam už dávno presiaknutá suma, teraz čím viac ľudí na ňu poda TO tým lepšie

xsandrax
1. mar 2024

@nika11103 to ich musela dlhodobo nepreberať, keď vydali zatykač, ona to príliš zlahcuje 😄 ale tak je to dobre znamenie, konečne sa to pohlo 👍

nika11103
1. mar 2024

Čo vám šibe baby teraz kukam to jej vyjadrenie ona má stále odobratý vodicak a na insta veselo jak šoféruje dávala story a jasne že teraz frajer má odviezol 😀 no ešte že mám screeny aj z tohto dievča zlate bude plakať

lolitagyonyorova12
1. mar 2024

@nika11103 ahojte viete mi na moje číslo napísať riešim za dosť veľkú čiastku dohodneme sa spolu čo ďalej .0949866027 je mi jedno že moje číslo bude vedieť každý ale chcem dať stopku aby neodrbala už nikoho 🙂😕

lolitagyonyorova12
1. mar 2024

@nika11103 ahojte viete mi na moje číslo napísať riešim za dosť veľkú čiastku dohodneme sa spolu čo ďalej .0949866027 je mi jedno že moje číslo bude vedieť každý ale chcem dať stopku aby neodrbala už nikoho 🙂😕

lolitagyonyorova12
1. mar 2024

@miracleday ahojte viete mi na moje číslo napísať riešim za dosť veľkú čiastku dohodneme sa spolu čo ďalej .0949866027 je mi jedno že moje číslo bude vedieť každý ale chcem dať stopku aby neodrbala už nikoho 🙂😕

bibiananina
11. máj 2024

@stvorlistok1122 ahojte všetci okradnuty aj ty ktorý podali trestné oznámenie na dotyčnú prosím zhlaste sa mi na tento link https://t.me/+392cFDnes3E2NTU8 alebo môžete ísť cez link na mojom IG @rozumna_krasa zbieram už iba ľudí máme už dohodnuté stretnutie s investigatívnym novinárom a ideme to konečne vyriešiť

bibiananina
10. júl 2024

@stvorlistok1122 Rada by som sa Vás opýtala či ste uhrádzali OMG Nikole Ďuriš za niečo peniaze na účte ak áno rada by som Vás poprosila ak by ste mi vedeli zaslať potvrdenie o úhrade na jej účet je úplne jedno aká výška sumy to bola nakoľko to potrebujem zajtra odovzdal na políciu aby sme už to jej okradánie zastavili. Nikde nebudete zverejnení ide to priamo do rúk polície

Ďakujem veľmi si to vážim.
S úctou, Bibiána moje IG @rozumna_krasa

bibiananina
10. júl 2024

@12mina12 Rada by som sa Vás opýtala či ste uhrádzali OMG Nikole Ďuriš za niečo peniaze na účte ak áno rada by som Vás poprosila ak by ste mi vedeli zaslať potvrdenie o úhrade na jej účet je úplne jedno aká výška sumy to bola nakoľko to potrebujem zajtra odovzdal na políciu aby sme už to jej okradánie zastavili. Nikde nebudete zverejnení ide to priamo do rúk polície

Ďakujem veľmi si to vážim.
S úctou, Bibiána moje IG @rozumna_krasa

nikolatka
25. nov 2024

@stvorlistok1122 každého koho oklamala a nevrátila mu peniaze napíšte mi prosím na Instagram curly_nickey

nikol789
25. nov 2024

@nikolatka tak isto môžu aj na instagram rozumna_krasa
Ona to rieši a vďaka nej sa to niekam pohlo

Strana
z3