Niki Couch - Nikola Komorová Ďurišová
Ahojte dievčatá,
Zaujimalo by má či máte niektorá skúsenosti s osobou spomenutou v nadpise. Zaujíma má to preto lebo už má viackrát povedzme tomu “ošklbala” o peniaze. A chcela by som to riešiť inou cestou, a rada by som vedela či nás je viac, ktorých podviedla nakoľko už viem o viacerých osobách z okolia. Ďakujem a budem rada či ide o dobre alebo aj zle skúsenosti
zasa sa natacala s hlavou v zachode potom ako neprisla pani na treningy peniaze vam nevrati
Čo vám šibe baby teraz kukam to jej vyjadrenie ona má stále odobratý vodicak a na insta veselo jak šoféruje dávala story a jasne že teraz frajer má odviezol 😀 no ešte že mám screeny aj z tohto dievča zlate bude plakať
@nika11103 ahojte viete mi na moje číslo napísať riešim za dosť veľkú čiastku dohodneme sa spolu čo ďalej .0949866027 je mi jedno že moje číslo bude vedieť každý ale chcem dať stopku aby neodrbala už nikoho 🙂😕
@nika11103 ahojte viete mi na moje číslo napísať riešim za dosť veľkú čiastku dohodneme sa spolu čo ďalej .0949866027 je mi jedno že moje číslo bude vedieť každý ale chcem dať stopku aby neodrbala už nikoho 🙂😕
@miracleday ahojte viete mi na moje číslo napísať riešim za dosť veľkú čiastku dohodneme sa spolu čo ďalej .0949866027 je mi jedno že moje číslo bude vedieť každý ale chcem dať stopku aby neodrbala už nikoho 🙂😕
@stvorlistok1122 ahojte všetci okradnuty aj ty ktorý podali trestné oznámenie na dotyčnú prosím zhlaste sa mi na tento link https://t.me/+392cFDnes3E2NTU8 alebo môžete ísť cez link na mojom IG @rozumna_krasa zbieram už iba ľudí máme už dohodnuté stretnutie s investigatívnym novinárom a ideme to konečne vyriešiť
@stvorlistok1122 Rada by som sa Vás opýtala či ste uhrádzali OMG Nikole Ďuriš za niečo peniaze na účte ak áno rada by som Vás poprosila ak by ste mi vedeli zaslať potvrdenie o úhrade na jej účet je úplne jedno aká výška sumy to bola nakoľko to potrebujem zajtra odovzdal na políciu aby sme už to jej okradánie zastavili. Nikde nebudete zverejnení ide to priamo do rúk polície
Ďakujem veľmi si to vážim.
S úctou, Bibiána moje IG @rozumna_krasa
@12mina12 Rada by som sa Vás opýtala či ste uhrádzali OMG Nikole Ďuriš za niečo peniaze na účte ak áno rada by som Vás poprosila ak by ste mi vedeli zaslať potvrdenie o úhrade na jej účet je úplne jedno aká výška sumy to bola nakoľko to potrebujem zajtra odovzdal na políciu aby sme už to jej okradánie zastavili. Nikde nebudete zverejnení ide to priamo do rúk polície
Ďakujem veľmi si to vážim.
S úctou, Bibiána moje IG @rozumna_krasa
@stvorlistok1122 každého koho oklamala a nevrátila mu peniaze napíšte mi prosím na Instagram curly_nickey

@nika11103 ja mám dosť veľa screenshotov, ak máte aj vy nejaké kľudne mi pošlite