icon

Nočné chatovanie

nikasekese
28. jún 2022

Ahojte. Nie je tu náhodou mamička alebo tehuľka, ktorá nemoze spávať? Že by sme si popísali a skrátili čas do rana? 🙈😅

evica17
28. jún 2022

@nikasekese no neviem,radšej by som riešila tu nespavosť dáko,ako chatovala v noci

nikasekese
autor
28. jún 2022

@evica17 áno, a ako? 🙂 veľmi rada si vypočujem rady, nakoľko ja som skúsila už všetko. Som v 34tt…

lindusss2016
28. jún 2022

@nikasekese levandulovy esencialny olej napr. Mozes ho difuzovat, mozes si ho dat do kupela na nohy, porposit muza, nech ti da lahucku masaz s tymto olejom...

nikasekese
autor
28. jún 2022

@lindusss2016 ďakujem za radu, ale toto je hormonálnej rázu, teda aspoň to tvrdí psychológ a gynekológ. Mám strach ísť večer do postele 😔

lalenka33
28. jún 2022

@nikasekese neskúšala si nič prírodné? Homeopatiká? Magnezium? Ako funguješ, keď celú noc nespíš? Veď si odpáliš organizmus.

nikasekese
autor
28. jún 2022

@lalenka33 beriem magnerot dve tabletky večer, pijem tehotenský čaj s medovkou a snažím sa mat každý deň fyzickú aktivitu. Začala som si písať spánkový denník, dva týždne dozadu boli super myslela som že už ozaj budem spávať, avšak od nedele znovu tam kde som bola. Zaspavam výlučne pri tv (nenavidim to, nikdy som tak nevedela spat ale teraz inak nezaspim) pospím dve tri hodky, presuniem sa do spálne a tam väčšinou už nezaspim. Ak ano tak nad ranom nachvíľu. Máš na mysli konkrétne homeopatiká?

lalenka33
28. jún 2022

@nikasekese sedative pc alebo aj jednozložkové, zajtra ti dám link na stránku, kde sú pekne rozpísané

nikasekese
autor
28. jún 2022

@lalenka33 ďakujem si zlata. Sedatif pc som skúšala, nepomohlo

estrella5
28. jún 2022

dospinox..je to melatonín v spreji, mne funguje krásne (fungoval mi aj v čase keď som nemohla spať kvôli psychike).. ale neviem či to môžu tehotné, tak to sa keby náhodou informuj 🙂

nikasekese
autor
28. jún 2022

@estrella5 ďakujem za radu, môžu ale nezaberá 🙂

lindusss2016
29. jún 2022

@nikasekese levandula velmi dobre posobi aj na hormonalne problemy. Som aromaterapeutka a v mojich zmesiach na upravu hormonov sa nachadza vzdy 😊

lejusinka
29. jún 2022

Mne pomaha si dve hodiny pred spankom vypnut vsetko modre svetlo a citat knihu. Pravidelny aspon 8 hodinovy spanik je dolezity aj pre porod.

lucylka25
29. jún 2022

@nikasekese môžete homeopatika, len je ich viacero na vyber, ideálne si zavolať s homeopatom, aby zistil viac, či máte aj iné ťažkosti okrem nespavosti a odporučil vám presne na mieru. Určite sa vám bude dať pomôcť.

evica17
29. jún 2022

@lejusinka presne tak, a mne pomáhalo čítať tie detské knihy:traktor ktorý chce zaspať, zajac a slon je tiez ešte. To si keď idem ľahnúť, si z toho tie vety hovorím

evica17
29. jún 2022

@nikasekese ja som nechcela rýpať, len pomôcť

christina_petrikova
29. jún 2022

@evica17 z toho si nic neron, ono nie kazdy je pripraveny na to, si vsetko precitat 🙂

nikasekese
autor
29. jún 2022

@lejusinka
@evica17 ďakujem za rady dievčatá. Môj problém spočíva v tom, že sa strhávam zo spánku, úplne v pohode zaspim a o hodinu prip. Dve sa strhnem a už sa bojím znovu zaspať 😔 akonáhle chytím knihu hneď sa mi zatvárajú oci a odložím ju zaspim a strhnem sa 😔😔😔

nikasekese
autor
29. jún 2022

@lalenka33 pošleš mi ten link prosím? 🙏

nikasekese
autor
29. jún 2022

@lucylka25 ďakujem za radu. Otázka znie či to má zmysel mesiac pred pôrodom riešiť? Kým zaberie liečba a tak myslím že či už nebudem mat skôr bábätko. Teda ja pevne verím a modlim sa že to po pôrode prejde

lejusinka
29. jún 2022

@nikasekese tak nemusis knihu ale obmedzuj modre svetlo: tv, mobil, modre ziarivky ak mate. Moze to narusovat melatonin a to sposobovat aj strhavanie

lalenka33
29. jún 2022

@nikasekese jasné, idem ho pohľadať 🙂

lalenka33
29. jún 2022

@nikasekese www.homeopatia.sk
Ak máš fb, tak tam si nájdi stránku homeopatia online, a dosť info nájdeš aj na stránke boiron

nikasekese
autor
29. jún 2022

@lalenka33 ďakujem veľmi pekne

nikasekese
autor
29. jún 2022

@lejusinka to môže byt určite problém, lenže už som v štádiu kedy nezaspim bez tv 😫 nikdy v živote som tak nevedela spat doslovne to nenavidim aj teraz ale je to jediná šanca ako zaspať lebo mi už tieto stavy prechádzali do úzkosti 😔