icon

Nočné desy a vysvätenie bytu

27. nov 2020

Pomohlo to? Skúsili ste? Lebo už fakt neviem ako dieťaťu pomôcť.

slobodnamama777
27. nov 2020

Nezazila, ale su tu take témy, ze deti mali desy, vysvatením nic nepokazite, naopak, treba aj svatenu vodu mat doma, naucit sa prezehnat, a modlit sa s dietatom, alebo ist na sv.omsu. ale modlitby pomahaju, dnes je sviatok zazracnej medaily prexitajte si o tom a zadovazte si ju a dajte aj dietatu pri postelieku alebo na krk, posvatenú.

nikpa
27. nov 2020

To chce len čas, same to odzneje. Vysvatenie bytu s tym nic nemá

grandzero9
27. nov 2020

vysvatenie je fajn, to moze len pomoct. Neverim tomu, ze same to nejako prejde, uz som si raz taketo zazila, ked sme byvali v starom byte a teda strasilo ma kazdu chvilu som bola na nervy z toho.

ice8
Odpoveď bola odstránená
emmanovot
27. nov 2020

to musí byť strašne, to vysvetenie by mohlo pomocť, za pokus nič nedáte

selest
27. nov 2020

Preslo to same od seba a to maval aj hodinove revy skoro kazdy den par mesiacov.

karmen118
28. nov 2020

Zažili sme to aj my s malým, známa sa takýmto veciam venuje, poradila nám zapáliť hrubú bielu sviečku pomodliť sa pri nej - požiadať o ochranu a vyčistenie bytu, nechať horieť čo najdlhšie (u nás prvý deň horela skoro od rána do večera) a pár dní to opakovať, vždy pri zapálení sa pomodliť a požiadať a pri zhasnutí sa poďakovať za pomoc. Budeš sama cítiť, kedy treba sviečku použiť a ako dlho. A treba nechať pootvárané dvere, môžeš sviečku presúvať z izby do izby alebo ju nechať horieť v jednej izbe - uvidíš sama, kam ťa s ňou bude ťahať. Ak by toto nezabralo, potom by sme šli za kňazom po radu, našťastie nebolo treba.