Nočné desy a vysvätenie bytu
Pomohlo to? Skúsili ste? Lebo už fakt neviem ako dieťaťu pomôcť.
vysvatenie je fajn, to moze len pomoct. Neverim tomu, ze same to nejako prejde, uz som si raz taketo zazila, ked sme byvali v starom byte a teda strasilo ma kazdu chvilu som bola na nervy z toho.
Zažili sme to aj my s malým, známa sa takýmto veciam venuje, poradila nám zapáliť hrubú bielu sviečku pomodliť sa pri nej - požiadať o ochranu a vyčistenie bytu, nechať horieť čo najdlhšie (u nás prvý deň horela skoro od rána do večera) a pár dní to opakovať, vždy pri zapálení sa pomodliť a požiadať a pri zhasnutí sa poďakovať za pomoc. Budeš sama cítiť, kedy treba sviečku použiť a ako dlho. A treba nechať pootvárané dvere, môžeš sviečku presúvať z izby do izby alebo ju nechať horieť v jednej izbe - uvidíš sama, kam ťa s ňou bude ťahať. Ak by toto nezabralo, potom by sme šli za kňazom po radu, našťastie nebolo treba.

Nezazila, ale su tu take témy, ze deti mali desy, vysvatením nic nepokazite, naopak, treba aj svatenu vodu mat doma, naucit sa prezehnat, a modlit sa s dietatom, alebo ist na sv.omsu. ale modlitby pomahaju, dnes je sviatok zazracnej medaily prexitajte si o tom a zadovazte si ju a dajte aj dietatu pri postelieku alebo na krk, posvatenú.