Nočné sny s blízkymi zosnulými✨

nutellkaaa
18. júl 2023

Zdravím Vás,
Môj dedko zomrel pred šiestimi rokmi. Prababka s ktorou som mala veľmi blízky vzťah zomrela pred tromi rokmi. No a pred rokom zomrela moja babka.
Najmä jej smrť som brala, a ešte stále beriem pomerne ťažko. Stále mi chyba.
Každú noc, resp. i keď zaspím cez deň, sa mi sníva o jej dome, nedávno bol predaný. Dosť často sa mi sníva aj s babkou, niekedy je to krásny sen, ale v posledných snoch som sa jej pýtala, čo tu robíš, alebo dokonca priamo v sne som sa jej zľakla a utekala som pred ňou. Aj túto noc sa mi snivalo o nej a jej dome.
Snivali sa mi aj sny typu, mrvy dedko prišiel do domu ako živý, ožil a nevedel nájsť svoju posteľ, tak spal na zemi v kuchyni, snívalo sa mi aj o jeho umieraní v nemocnici, aj napriek tomu, že som za ním v nemocnici nebola. Takisto aj pred rokom sa mi snivalo ako ide po ulici a štekajú psy, na babkinej bráne bola zavesená čietna stuha a babka o tri týždne zomrela.
Dosť často sa mi sníva aj s babkinymi príbuznými, ktorí zomreli už veľmi dávno a videla som ich iba na fotkách..
Čo mám robiť prosím vás? Zblaznim sa..ďakujem
Prip. Ako ste niektorá z vás riešili podobnú situáciu?

stellarstar
18. júl 2023

@nutellkaaa mne babka zomrela pred 30mi rokmi a pravidelne sa mi s nou sníva aj s ostatnými zosnulými v rodine. Nebohý svokor kt dom nepoznala a nebohá svokra kt zomrela pred 3 r s nimi tiež zvyknem snívať viac s nou, on bol dokonca raz ú mňa v noci a svokra chodievala častejšie.
Keď tak skus večer zapáliť sviečku porozprávaj sa v duchu so všetkými a nechaj sviečku dosvietit

julka188
18. júl 2023

@nutellkaaa ja som riesila, teda podobne zazila/zazivam.V sne dokonca poviem niekedy tomu mrtvemu, co tu robi,ked je mrtvy. Raz mi k tomu moja mamka len tolko poradila, nech sa rano za daneho mrtveho pomodlim. Som veriaca, takze to aj robim. A snazim sa potom uz na to nemysliet...mne sa sniva aj s roznymi mrtvymi, ktori napriklad byvali v nasej dedine,nielen s rodinnymi prislusnikmi.

hladamematku
18. júl 2023

mas traumu a musis ju spracovat....ved je to ocividne

konikkon
18. júl 2023

@nutellkaaa často na nich myslíš, chýbajú ti, tak sa ti o nich sníva. Snaž sa to prijať, zmieriť s ich smrťou, vždy ti budú chýbať, ty to potrebuješ spracovať a pochopiť, že taký je život. Ale chápem ťa, mne keď sa sem tam sníva s mŕtvym príbuzným je to veľmi nepríjemné, lebo po zobudení zistim, že to bol len sen a on tu nie je. Celý ten smútok sa mi vráti.

zmrzlinka8
9. apr 2024

@nutellkaaa daj za nich odslúžiť sv. omšu, možno bude treba viackrát. ❤️