Nosia sa ponožky do baleríniek?
Ahojte dievčata... Kúpila som si svoje prve balerinky A chcela by som sa Vás opitat ze ci ich musim nosit naboso alebo si mam najst nejake ponozky bez vzorkov. Lebo teraz nazozaj neviem. Ale vzorkovane do toho nosit nechcem. Su cierne bez doplnkov. Diki moc.
Na Slovensku ja vzdy davova moda-
idu adidas teplaky ???? tak vsetci adidas teplaky do restauracie, na cvicenie, do roboty, do parku , do kina...........
Idu leginy????tak ku vsetkemu k svetru, k saku, k satam, pod sortky, nad sortky, ..........lebo musim, lebo ich nosi kazdy....musim, musim
Idu balerinky???? tak do dazda, do snehu, v janiari, v septebri, do piesku, do kaluze........musim ich mat na sebe, aj ked mi prsty zmrznu.......
Jaaaaaaaaaaj 🙄 🙄 🙄
@digysa Silno suhlasim 😀 a este by som dodala ze neviem kde nase slovenske dievcence zobrali tie nazory, ze silonky, silonkove ponozky len aby nahodou nezatraposili. este cesky su taketo (nic v zlom). v zapadnych krajinach sa nosia do balerinok kludne aj ponozky, dokonca aj vzorovane, podla veku mlade zabky aj vtipne vzory, starsie baby take normalnejsie... uplne podla pocasia - ak je teplo naboso, ak je zima tak ponozka. A HLAVNE NIKTO TO NERIESI, NEPOZERA, NEPOSMIEVA SA A NEDAVA NAZORY ZE "JEZISI PONOZKY DO BALERINOK..." AKO NA SLOVENSKU. TO IBA TU SME TAKE ZAKOMPLEXOVANE !!! 😒
@mima4 😀 ale chod. Mytus je to. Ale tie usmevy im verim, je tam diametralne inak fungujuci socialny system, ktory zenu matku nedrvi na prach ako u nas. Rovnako asi inak beru cele materstvo a su sebeckejsie nez je zvykom u nas. V tomto asi nasa mentalita nepusti.
Ja by som to skratka s tym ich sarmom neprehanala no.... 😀
@sissmiss nie nie, nepisala som, ze ja som vysoka, I ked ani nizka nie som, mam takmer 170 co je vyska ok. Ale pisala som, ze mozno na vysokych zenach by baleriny vyzerali lepsie. Ja sa v nich dobre nevnimam. To je taky celkovy dojem a aj dost som pocula komenty, ze teda total antisexy topanky. Ostatne, ani velmi pohodlne nie su, alebo som ja narazila na nejake paskvily...
no a kam sme sa dostali od ponoziek do balerin. Az k parizankam. 😀

@jabadaba
taaak francuzsky su fakt velmi chic 😉
Proste ta gracioznost...ony su fakt damy... take tie osudove zeny... 😉 Krasne, sexi, stihle, prijemne, mile, usmievave..a obycajne maju viacej deti ako slovenky, lebo u nich matka je radost, nie otroctvo a obetovanie sa 😀