icon

Nosíte už tenisky?

3. mar 2023

Tí čo žijete v oblastiach so snehom Orava, Liptov, Tatry, nosíte už tenisky? Či stále čižmy?

Strana
z2
ankare
3. mar 2023

Nosím čižmy a nežijem na severe. Videla si, aké teploty majú byť budúci týždeň?

nikayla
3. mar 2023

Žijem na Kysuciach a veru na tenisky to ešte nie je, ešte je aj sneh 🤷

sickynickyobsadene
3. mar 2023

Žijem na juhu a nosim ešte čižmy!

dominikamacakova
3. mar 2023

Áno nosím tenisky. Vyslovene čižmy ani nemám. Či je povinnosť nosiť v zime čižmy? 😀

nelca84
3. mar 2023

Vsak vyjdi na ulicu a pozri sa v com ludia chodia u vas.

simca06022011
3. mar 2023

Niektori ludia nosia tenisky stale, ci je zima a ci je leto. Zalezi totiz aj na tom, co su to za tenisky. V puberte som nosila tenisky vzdy, pokym nebolo polmetra snehu.

dominikamacakova
3. mar 2023

@diewcatqoo tak pubertiaci ešte nemajú pokazenú termoreguláciu nie ako my staré kozy 😀 Ale ja nosím tenisky aj jarnú bundu. Jedine kde mi je zima je hlava. Čiapky nosím pomaly do leta

tiezjedna
3. mar 2023

tak vtipná je hlavne tvoja otázka... Mamičky tu na koni majú asi trošku iný prístup k móde než tvoja pubertálna sestra, že? A keby si aj zistila, že zbytok sveta nosí čižmy, tak myslíš, že keď na sestru vypáliš taký argument, tak sa pôjde prezuť?? 😉

gejb
3. mar 2023

Ano nosim tenisky od januára, neviem ale ako ti to pomôže.

dadis
3. mar 2023

Tak baby, dnes slhecno, dala som si kvetovane saty, conversy, trenckot a slnecne okuliare, akoze dnes uz je jar 😎 a skrabala som auto od namrazy 🙈🤣🤣..

dadis
3. mar 2023

Ale na nohy mi zima nebola

autor
3. mar 2023

@tiezjedna 😉písala som niekde že idem s týmto argumentovať sestru?😉😉😉😉človek sa ani nemôže spýtať?!

tiezjedna
3. mar 2023

máš pravdu, tu človek číta kopu uletených otázok...

annm81
3. mar 2023

Zimné topánky nosím až keď významne mrzne a aj to len keď idem von na viac ako 30 minút. Poznám ľudí, čo pri 10 stupňoch nosia žabky. Veď sestra vie, čo jej vyhovuje, nie? A že "všetci tak robia" je typická pubertálna hláška, všetci sme boli takí. Sestra prežije tenisky bez ujmy a ty si ušetríš nervy, ak sa nebudeš nad podobnými vecami zbytočne pohoršovať.

lintu
3. mar 2023

Pokým je vonku teplo, sucho nevidím problém obuť si tenisky. Keď bude iné počasie, obuv zas prispôsobím tomu.

sasitimi17
3. mar 2023

Som síce z bb ale už včera aj dnes som mala tenisky lebo v čižmách mi bolo teplo
Veď sa riaď sebou ako sa cítiš. Ak ti je zima ešte tak si daj čižmy, ak teplo tak tenisky.

slapina
3. mar 2023

riadne vďačná téma ako tak pozerám :D na prechádzku a na bicykel nosím tenisky logicky :D a do práce ešte čižmy. ale to sú také, ktoré nosím aj na jeseň, takže to je podľa mňa ešte ok :D

mnamko
8. mar 2023

Dcera 11 ročna nosi tenisky celú zimu,snehule mala asi týždeň,ked bolo viac snehu,môže mrznúť aj tak nedá ani čapicu ani šál

Strana
z2