icon

Nová Nádej 3. Pridajte sa

bay
20. dec 2008

Ahoj krasky!
Uz sme akosi velmi presli cez 10 000 prispevkov 😅
Tak hura do dalsieho pokracovania. Snad ma tu nenechate samu!!!
Takze vsetkym snazilkam zelam coskoro fazulku v brusku, tehulkam uspesne dotiahnutie k porodu a maminam, veeela trpezlivosti 😀 😀 😵 😀

A k dnesku. Zvladla som so psami dlhu prechadzku, potom obed u maminky, co to som popratala, zacala som piect 😠 (ze uz je na case 😀 😀 )

bay
autor
5. máj 2009

Barbi 😔 je mi to hrozne luto 😔 😔
a Petulik ma pravdu 😉

nada.hope
5. máj 2009

bay ale ja som ti odpisala tu, sa nezlosti, lebo poviem Miskovi aby ta kopol 😀

nada.hope
5. máj 2009

a odpisujem znova ano chystam sa v auguste do roboty 😉

bay
autor
5. máj 2009

Nadi, kde??? 😅
Inak mysicka uz zas chodiiiiiii 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 a cez vikend ideme na vystavy 😵 juchuuuuu 😀

bay
autor
5. máj 2009

Az tak ta mala hneva? 😅 Len nech si do mamy kopne 😉

nada.hope
5. máj 2009

nie Bay, ale je doma aj babka aj dedko a sami sa ponukli, ved nepracujem daleko keby daco som doma do 10 minut, a vies platit dve hypoteky z jedneho platy a tak vysokeho "rodicovskeho priplatku" je tazke 😠 uvidiem ako to bude babka zvladat 😉

nada.hope
5. máj 2009

a to nehovorim o plienkach a UM a dalsich vydavkoch, ved uvidis sama ako to je 😉

bay
autor
5. máj 2009

Nadi viem 😔 len mne babky robia 😒 A MK vcera zahlasil ze zo stavbou pockame 2 roky 😢 😢 😢 a som sa tesila ze sa vela s malym nenanosim 😠 😠 no co uz 😒

nada.hope
5. máj 2009

no opustim vas idem si po malu, a idemem papat, zatial papa a drzte palce na ockovani 😉

nada.hope
5. máj 2009

neboj Bay zvladnete to, hlavne aby ste boli zdravucki aj ty aj Misko a vsetko pojde lahsie. 😉

bay
autor
5. máj 2009

Este mi ostalo doma vela UM pre stenata 😀 😀 moze Misko zdedit 😀 😀 😀 😅 🤐 a plienky, no ked mozem behat s handrou za stenatami, tak budem behat aj za Miskom 😀 😀 😀
njn. Zatial mi je veselo, ale pride na psa mraz 😅 🤐

bay
autor
5. máj 2009

Nadi, ja a zdrava? 😀 😀 😀 😀

bay
autor
5. máj 2009

Idem sa zabalit do repiku 😉

evitkamalicka
5. máj 2009

nuz baby, ja si tiez musim popri rodicovskemu privyrabat, nie je to veru jednoduche

m311293
5. máj 2009

ahoj holky, hdá se že nemáte co dělta v práci když vypisujete jak o život, a já když přijdu tak zalezete do boudy.

Co se týká doktorů. mně dorazil jeden na pohotovosti, když jsem tam s půlroční Marťou s horečkami 39 tak mi vynadal že jsem ji neudělala zábal. Od té doby jsem tam vždy volala a když sloužil on, tak jsem raději nešla.

já si na gyn.doktorky stěžovat nemůžu, ale Mar´ta k chlapovi nechtěla ani za nic, tak jsme byli u doktorky, mladá žena něco kolem 30, aspoň má pro holky pochopení.

bay
autor
5. máj 2009

Elis, ja by som aj v praci mala co robit, len tam nie som 😀 😀 😀 😀

bay
autor
5. máj 2009

Tak repik ulavil od bolesti 😵 tak uvidime co to este spravi s tym praskanim a zacervenanim 😉

skybaby
5. máj 2009

caute tusim ja jedina tu poriadne pracujem 🙂
bay chodim do carfouru do polusu lebo hned vedla byvame a mam to po ceste ale tie nervy v tom obchode, ved to asi poznas 🙂 a ja sa mazem olejom eucerin ale len vecer lebo inak by som mala vsetko mastne, moc sa totiz nevpija ale podla mna je dobry
a baby sa mi zda ze uz bublinkujeme 😵
inak bay a petka ja mam lekara ktory rodi na antolskej 😉 a minule ma normalne prekvapil aky bol mily a starostlivy
barborka pridi k nam hocikedy pokecat, inak my sme sa s muzom cez vikend zhodli ze baba by mohla byt barborka 😉

barboreta
5. máj 2009

Baby veľmi pekne Vám ďakujem 🙂

bay
autor
5. máj 2009

Jani cauko 😵 😵 No tak tento Cerf mam rada len medzi 8 a 9 rano, to tam nikoho niet a este maju moje oblubene zemlicky a jahody 😀 😀 😀 😀 Tak som ta tam uz mozno aj stretla a nevedela som o tom 😅 Ved sedim hned vedla cely den 😠
No ja som doteraz mazala tiez iba vecer 😅 a ja mam ten krem od enya. Tiez dost mastny a pomalsie sa vpija, ale zas dlho vydrzi v kozi. Ale ked mne uz praska aj ked je namazana a vlacna 😅 neviem ci vyraz praska je na to najvhodnejsi, ale pride mi to ako najblizsie k tomu co to robi 😉

skybaby
5. máj 2009

vecer okolo siestej siedmej je to uplne peklo, hlavne ked som hladna a vsetko dlho trva 😀
mne podobne ako lenke nepraskala ani v tom 24tt a boli babulky dve a kvoli tej mojej nadmernej vode som mala veru riadne brusisko 😀 inak uz mam +2kg tak som na dnes zahlasila drobcovi dietu ale moc sa nam nedari 😀
bay zelam este vesele praskanie 🙂 len nepraskni uplne to by bola skoda 😀
barboreta na tvojho maximka urcite nikdy nezabudnes ale casom to bude trosku znesitelnejsie a zostanu ti hlavne tie pekne spomienky, aspon u mna je to tak 🙂

bay
autor
5. máj 2009

Chichichiii. No ked prasknut tak pred vymalovanim 😅 potom by to uz bolo horsie 😀 😀 😀
Jani ty tlstoch! 😀 😀 😀 ved to je ok ze 2kg 😉 ziadne diety a poriadne papaj! Ja dnes na veceru planujem grecky salat a zapekane rozky 😵 len asi umrem kym dorazi MK 😔 tak asi idem chystat a jemu mozno nieco ostane 😀 😀 😀 😀

skybaby
5. máj 2009

ja som vcera robila francuzske zemiaky lebo uz tyzden som na ne mala hroznu chut a dokoncila som ich asi o pol desiatej vecer a hned som sa natlacila a tak mi bolo zle ale taka som bola spokojna 😀

bay
autor
5. máj 2009

Jani to som minule ukecala kamosku nech navari ked som bola na navsteve 😀 😀 😀
Len ten moj chlop zacal davat na mna pozor a uz mi nechce dovolit druhu a tretiu porciu 😢 tak si musim dat uz prvu kopcovitu 😀 😀 😀 😀 😀

skybaby
5. máj 2009

preboha bay to mas akeho sadistickeho muza 😀 my ideme dnes na navstevu k znamym, ktori boli v taliansku a doniesli dobrotky takze aj dnes mi bude zle ale nic ma nezastavi 😉 dnes som uz zjedla ten moj oblubeny syr zlato len tak bez chlebika ako zakusok bolo toho tak 15dkg - akurat 🙂

bay
autor
5. máj 2009

Jani 😉 😉 no sadista to je, hlavne po tom co som naposledy nanho zas jacala ze preco ma nechal prezrat a v noci som ho budila ako som funela ze mi je zle 😀 😀 😀
Salatik je uz hotovy 😉
Tak ten repik pomohol, aspon sa to zatial tak tvari. Brucho som namocila do repikoveho caju a nechala len tak uschnut, na to som to hned namazala. Palenie a stipanie prestalo, cervene popraskane flaky zbledli (este uplne nezmizli, ale aj toto je obrovsky uspech) a ked som si teraz cupla (k mlacke) tak mi nic neruplo a stipalo to len trosicku 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Ale aj tak to v pondelok skonzultujem s Dr. 😉 Peti si poklaaaad 😵

halienka
5. máj 2009

Ahojte babky, ja sa hlásim až teraz, to viete kým sa dovalím z roboty a potom kým dačo vykutrem v chladničke a už pol hodiny hľadám na internete nejaké dobré vtipné virtuálne pohľadnice pre kámošku k narodkám a neviem nič poriadne nájsť, tak už mi praskli nervy a vykašlala som sa na to.
Bay, to som rada že je to lepšie,. ono staré babské recepty sú častokrát lepšie ako najmodernejšie a najdrahšie krémy 😉 🙂 možno ešte zpárkrát takýto obklad a bude bruško v poriadku 😉
Sky, prosím ťa že 2 kilá a diéta 😀 hádam si si len nemyslela že celé tehu budeš na pôvodnej váhe 😀 to je zákonité že to musí ísť pomaly hore, veď drobček rastie 😅

bay
autor
5. máj 2009

Leni, uz ste napapany? 😀 ja uz papkam prvy dezertik kym je MK s holkami vonku a ked pride, dame druhy dezert 😀 😀 😀

m311293
5. máj 2009

holky, já když čtu co všechno sníte a kolik toho sníte, tak jsem najezená ba přímo přežraná 😀 😀

Bay, už máte vymalováno?

weja
6. máj 2009

dobre ranko 🙂
kto by s vami stihal drzat krok, ked tolko pisete...? 😅 a kym vas vzdy docitam, tak aj zabudnem, co som vam chcela povedat 😀

Sky, naozaj uz bublinkujete? 😵 to je super... 🙂 a kedy sa chystate na 3D?
Barboretka, my sme tiez prisli o nase dievcatko v septembri a momentalne sa zasa snazime, ale uvidime, kedy sa zadari... ale dolezite je tomu verit... 😉 tak drzim palce... 😉

u nas kontrola pokracuje... 🙄 ale zatial je vsetko ok, tak dufam, ze po obede uz bude klud... 😝