Nová Nádej 3. Pridajte sa
Ahoj krasky!
Uz sme akosi velmi presli cez 10 000 prispevkov 😅
Tak hura do dalsieho pokracovania. Snad ma tu nenechate samu!!!
Takze vsetkym snazilkam zelam coskoro fazulku v brusku, tehulkam uspesne dotiahnutie k porodu a maminam, veeela trpezlivosti 😀 😀 😵 😀
A k dnesku. Zvladla som so psami dlhu prechadzku, potom obed u maminky, co to som popratala, zacala som piect 😠 (ze uz je na case 😀 😀 )
Nadi, alebo stuple do usi 😀 😀 😀
inac ako sa mate?
Tak to gratulujem 😉
Dakujeme 😵
Az na to ze som nevyspana a mala by som odpisat tej tete co chce to nase steniatko dobre 😀 Uz sa tesim az bude maly pri mne. Uz sa akosi ani zohnut neviem a vcera MK zapinal sandale, len som dvihla postupne nozicky... No smial sa riadne 😅
bay nechcem ta strasit ale bude aj horsie................😀
Ako to zvladas s holenim 😅
Holenim? No enviromentalisticky, zi a nechaj zit 😀 😀 😀
Nohy depilujem, takze raz do mesiaca alebo menej casto sa poskladam a da sa. No a ten zvysok... uz nedovidim, tak po pamati a raz tak za tri tyzdne. Castejsie sa nedonutim 😀 😀
no tak ja som bola na tom podobne, raz to skusal manzel a teda bal sa ako keby srnka horara 😀 😀
No to ja by som MK tym nepoverila... tiez by sa bal a nic by nevykantril 😀 😀 😀
Ja teraz riesim ci a kam chodit na take tie preporodne cvicenia 😅
aha no tak o tom nic neviem nechodila som nikde ☹
ahoj kocky
ani ja som nechodila na cvicenia
No aj ja zatial som na tom rovnako a ako sa poznam tak ani nikam chodit nebudem 😀 😀 😀 Ved to snad nejak zvladnem 😉
No mna len tak sokla kolegyna, bo ona chodi 😅 😅 tak ma vyviedla z miery 😀 😀
Bay a preco sa chces po niekom riadit, ja nehovorim ze tie cvicenia su naskodu, ale ja som napriklad nemala ani chut a uz vobec cas, ved som pracovala az do konca pred materskou, a ked som prisla domov bola som rada ze som rada 😉
Ajoj Evitka 😵
Nehovorim ze sa chcem niekym riadit, ale az vtedy mi trklo, ze nieco take asi aj je a ze mozno to nie je naskodu 😅
no ja som povodne tiez chcela cvicit, ale ako hovorim som bola rada ze som doma a mozem si vylozit nohy,...............som jednoducho lenivec "bola!" 😀
Ja som tiez zo zaciatku pekne cvicila.... ale uz akosi som rada ze dofunim domov a zijem 😀 😀
no ved cvicit budes moct po porode 😀
nadka ako sa mate?
bay dufam ze Misko kopka poriadne
evitka mame sa fajn, vonku prsi a Ninka sa konecne vyspi,..............
a vy ako ?
Zatial je akcny az az 😉 a prekope aj celu noc aj cely den 😀 Tak ak budeme takto fungovat aj mimo brucha 😅 😀 😀 😀
Nadi, a nemozem sa k nej pridat?
my fajn, Adamko sa akurat naobedoval a tiez tak za polhodinku pojde spinkat, tu tiez ide poriadna cernota
Bay no ale asi sa nezmestite spolu do postielky,................ 😅 😕
Mne staci aj podlaha vedla 😀 😀 😀 😀
oki alebo si mozes lahnut aj do vanicky, ta je teraz prazdna,........... 😉
Alebo by som si pospala vo vode? Ako spravna velrybka???
ale nie vo vode nie, mohla by si prechladnut 😀
Ta snad mi das teplu!!!!! 😠 To su sluzby toto 😝 😀 😀

vacsia 😀