icon

Nová Nádej 3. Pridajte sa

bay
20. dec 2008

Ahoj krasky!
Uz sme akosi velmi presli cez 10 000 prispevkov 😅
Tak hura do dalsieho pokracovania. Snad ma tu nenechate samu!!!
Takze vsetkym snazilkam zelam coskoro fazulku v brusku, tehulkam uspesne dotiahnutie k porodu a maminam, veeela trpezlivosti 😀 😀 😵 😀

A k dnesku. Zvladla som so psami dlhu prechadzku, potom obed u maminky, co to som popratala, zacala som piect 😠 (ze uz je na case 😀 😀 )

bay
autor
1. júl 2009

SUHLAS 😉 prosto sme dokonale 😵 😀
Tomaska by som nechcela 😒

sisipetka
1. júl 2009

inac opat sa troska pochvalim - robi mi to dobre 😀
Vcera sa ma kolega spytal, ze ci musim na tu matersku - ze jemu sa so mnou tak dobre robi 😉 A druhy ze, ked odidem ja, tak on si zacne hladat nieco ine 😵 A nebojte nie su to napadnici, iba mili, uprimni chlapci 😀

danka24
1. júl 2009

noo petiii hej uprimni chlapci no neviem ci by si tvoj mm nemal kupit vzduchovku 😀 😀

sisipetka
1. júl 2009

ahojky Dani 😉
MM ich pozna z vianocnej vecere a videl, ze su to len chlapci a teda uz vobec nie moje typy 😀

bay
autor
1. júl 2009

Peti, pekne od nich 😉 Jeden bude zehlit a druhy upratovat? 😀

halienka
1. júl 2009

Peti 😀 😀 veď práve, my také skvelé 😀 - a oni si to nevedia vážiť, tak im treba 😝 😀 pamätám si veru Peti, ako si už mala nervy nadranc, aj tak ťa obdivujem, že si to zvládla. Mala by si mi poradiť akými myšleinkami a pomenovaniami to riešiš 😉 či tiež takými sprostými ako ja? 😀 😀

halienka
1. júl 2009

Ahoj Dani 🙂 no ja som videla Peťkinho muža, a veru on sa nemusí obávať, že by mu Peťka utiekla 😎 je to fešák 😉

sisipetka
1. júl 2009

Kami super napad - ze jeden zehlit a druhy upratovat 😀
Leni, 3 x nadych a vydych a potom pekne inteligente si v duchu poviem, aka som ja inteligentna a mudra zena, ze sa viem na to povzniest a este mi to ani na krase neubera 😉

bay
autor
1. júl 2009

Kazdou minutou sa tesim viac a viac na MD 😝 😔

sisipetka
1. júl 2009

no Leni, odkazem MM, ze fesak 😉
Kami, ja sa na MD tesim uz 2 roky 😅

bay
autor
1. júl 2009

Ved uz za chvilku na nej si 😉 😀

danka24
1. júl 2009

ahojte
no leni ked to ty hovoris tak urcite je fesak 😀 😀
bay ta co uz sa ti nepaci v tej robotke?ved aj tak si vacsinou casu stravila doma 😀 ci nie 😀 😀
peti no dobre len aby stych chlapcoch nieco nevyslo 😀 😀 takze daj si na nich bacha aj ked to nieje tvoj tip 😀

sisipetka
1. júl 2009

papa lucim sa, idem do toho hrozneho tepla a bezkom do sportovej haly - dufam, ze tam bude lepsie pocasie 😅

bay
autor
1. júl 2009

Peti paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😵
Ja sa za chvilku tiez vydam do sauny menom MHD 😝 😠 😠
A ze preco ho pred nami tak ukryva a to preto ze je to taky fesacisko 😀 😀

sisipetka
1. júl 2009

aj kvety sem tam nosi 😀 😵

bay
autor
1. júl 2009

Divny chlap 🤐 😀 😀

halienka
1. júl 2009

je vôbec s Marsu? 😀 😀 veď chlap má byť škaredý, smrdieť, prdieť, chlastať, ženu každý deň preventívne zmlátiť 😀 😀 Peti, asi bude z nejakej inej planéty ako tí naši 😀 (teraz to vyzerá že ten môj prdí smrdí a chlasce a mláti ma 😀 ale nie, no že by ho len tak napadlo mi kúpiť kvietky, tak to nie 😝 no mne stačí že urobí čo mu nakážem 😀 bohužial samého ho to väčšinou nenapadne 😀

bay
autor
1. júl 2009

Leni, zabudla si ze ma grgat 😀 😀 😀
Ja by som toho mojho nevymenila nai za nic ani za chlapa nosiaceho kvety 😝 😵

halienka
1. júl 2009

Peti, kľudne mu to povedz, to ja si už dopredu žehlím keby som zas potrebovala niekde odviezť 😀

bay
autor
1. júl 2009

Ked uz zehlis, nechces aj kosele MK? By ta za to isto odviezol 😀 😀

halienka
1. júl 2009

Bay, šak ani ja toho môjho, veď čo mi trvalo kým som si ho aspoň takto vycvičila a teraz by som toľké roky driny mala zahodiť? 😀 😀

bay
autor
1. júl 2009

No neda sa zbavit sa domaceho zvieratka ked si ho clovek tak vypiple a vycvici 😀 😀 🤐

bay
autor
1. júl 2009

Odchadzam, ozvem sa az zajtra. Papa 😉

sisipetka
1. júl 2009

kocky, nebojte aj ti vasi su uzasni 🙂 Ved ten moj nenosi kvety len tak, ja som mala meniny, tak si spomenul - kedze on ich ma v ten isty den ako ja 😀
Budte kludne, je z tej istej sorty ako vasi 😉

halienka
1. júl 2009

Peti, tak to si ma ukľudnila, tak to si aj môj spomenie, na meniny, narodky a niekedy aj MDŽ 😀 už som sa zľakla, že ten tvoj je z nejakej inej sorty 😝 😀
Zajtra ráno idem k zubárke, držte mi palce, mám strašnú spústu kazov 😝

bay
autor
2. júl 2009

Dobre ranko,

Leni len sa u zubarky nedaj a rioadne ju kusni 😀 😀
A ze kvety na MDZ 😀 😀 😀 to je aky for. To ja dostanem akurat tak pusu pri spravach ked akurat spominuju ze dnes bolo MDZ 😝 😀
Peti, Jani, kedy dame obed v Poluse? Uz tu dlho nebudem 😀 😵 😵 😀

A mna zas chytila riadna alergia ☹ Mi tecie z nosu az hroza a ocicka mam stale uplakane 😔 zas na mna divne ludia kukaju ked idem do prace 😝 😀

sisipetka
2. júl 2009

Dobre ranko,
Leni drz sa, ja budem tiez musiet skocit na preventivku, ale ked mi bolo teraz tych dlhych par tyzdnov zle, tak som sa neodvazila - bo by som ju tam asi ozvracala 😅
Kami ja mozem niekedy buduci tyzden - den mi je zatial jedno, nemam nejako nabity program.
...a k tym kvetom, buduci rok nam pribudne este aj den matiek 😉

bay
autor
2. júl 2009

Tak to dostanem o jednu pusu naviac pri spravach... 😝 😀

Ja som nestastna, bo sa mi nepodarilo zohnat darcek pre MK k vyrociu co som si vymyslela, tak musim nejaku nahradu poriesit 😢 😢

sisipetka
2. júl 2009

a co si si ako darcek vymyslela?

inac ja som mala vcera v brusku riadny plavecky vycvik, bobulka asi zabudla, ze mame kratky bazen 😅

weja
2. júl 2009

ahojte 🙂
som sa na tých opisoch vašich chlapov pobavila... 😀 môj je samozrejme tiež z tej istej planéty ako vaši a vždy, keď po ňom zbieram po zemi špinavé ponožky a v chladničke nachádzam odložené PRÁZDNE nádoby a hrnce, myslím na to, aký vie byť niekedy milý a zlatý, aby ma v tú chvíľu neporazilo alebo som mu rovno nevynadala... 😅 😀 ale čo by sme zase bez nich robili... 🙂

Bay, a čo si mu chcela kúpiť? môj MM bude mať v januári 30ku a už odteraz tuho tuho rozmýšľam, že čím by som ho asi tak mohla prekvapiť... 😀

Peti, ty už cítiš pohyby??? 😕 či aký plavecký výcvik si mala na mysli? 😅