icon

Nová Nádej 3. Pridajte sa

bay
20. dec 2008

Ahoj krasky!
Uz sme akosi velmi presli cez 10 000 prispevkov 😅
Tak hura do dalsieho pokracovania. Snad ma tu nenechate samu!!!
Takze vsetkym snazilkam zelam coskoro fazulku v brusku, tehulkam uspesne dotiahnutie k porodu a maminam, veeela trpezlivosti 😀 😀 😵 😀

A k dnesku. Zvladla som so psami dlhu prechadzku, potom obed u maminky, co to som popratala, zacala som piect 😠 (ze uz je na case 😀 😀 )

sisipetka
14. aug 2009

oki, zvladnes prist na 11.30 ku pande?
Potom vymyslime kam pojdeme - ja pozriem na nete menu....

skybaby
14. aug 2009

wejka nasi boli este s jednymi kamaratmi a nesli cez cestovku, kupili si letenky a potom si cez net rezervovali nejake ubytko, tak som zvedava na zazitky 😉
a neboj baby su urcite vestice a zachvilu bude fazulka v brusku 😉
no idem sa ja uz ozaj chystat
krasny vikend vsetkym 😉

danka24
14. aug 2009

leni vidis oni sa zhovarajuu s tvojou sonickou 😵 😉 a my ze co tak vystraja .. 😀 inac ma neskutocne bolia krize .. tak ze mam problem sa rano postavit z postele... ☹

bay
autor
14. aug 2009

No obleciem a vyrazam. Okolo pol som tam 😉

sisipetka
14. aug 2009

oki dohodnute - uz som hladna 😝

danka24
14. aug 2009

aj ja som hladnaa 😀

sisipetka
14. aug 2009

Dani, dobehni - mas este 6 minut 😀

danka24
14. aug 2009

a ty to mas tak blizko ze si este tu? 😀 😀

sisipetka
14. aug 2009

No uz som z obeda, Kamilka je este cela, takze sme to zvladli ok 😉 Akurat dostala rady, ze ked brusko neprestane boliet - hajde do nemocnice. Uz chudatko naozaj vyzera, ze ma toho dost....
Dani, ja robim v centre Ba a kocky sa sem chodia vyvetrat 😀 - Tak spajame prijemne s uzitocnym 😵

bay
autor
14. aug 2009

Uz sme aj my doma 😉 Aj coko uz mam v sebe 😀 😀

danka24
14. aug 2009

mnaam bay a aku čoko?? 😀 😀 tak čo kedy bude hajde do nemocnice?

bay
autor
14. aug 2009

Horka varova. Ina doma nebola ☹
Neviem... Uvidime ako sa to bude vyvijat 😅

weja
14. aug 2009

a čo dobré ste mali na obed? 😵 urobte mi dáke chute, ja mám dnes nejaký žravý deň 😝
už som vykutrala arašidy v mliečnej čokoláde... 😵 to namiesto tej čokolády, čo spomínala Bay... 😀

danka24
14. aug 2009

no ja varovu cokoladu nemusiim ale mam tu este mliecnu cokoladu a aj marina keksiky

sisipetka
14. aug 2009

tak ja som mala na obedik spenat a pred chvilou som to zajedla Margotkou 😉
...kocky balim domka, je mi nejako na spanie...tak doma zalomim a pekne pockam na MM, ze co nam navari 😀
Kamilka, drzkam palce a keby nieco, pis sms...ja potom dodam rychlo na web 🙂

danka24
14. aug 2009

no peti aj ja by som uz isla esle este 2 hodky predomnou ☹ ach jaj ... a inac aj ja mam rada margotku mnaaam 😵 😵

danka24
14. aug 2009

a este pekny vikend ti prajem 😵 😵 odychnite si a hrajte poriadne ten futbal aj goly nech male dava 😵 😵

ellise
14. aug 2009

já miluji margotku 😀 😀

halienka
14. aug 2009

tak čokoládky hlcete a potom sa čudujete že vám črevá stoja 😀 😀 Bay, šak po tej varovej sa vytoto hádam až pri pôrode 😀 😀 ale ja mám čo najmenej hovoriť, lebo si každý deň neodpustím jednu Milu - keks. No ale aby som zapchala hubu svedomiu, tak som ju zajedla hruškou 😀

bay
autor
14. aug 2009

Tak ja vam moju margotku prenecham 😅
Marina keksy, tie mi nikdy nechutili a az nedavno som zistila preco. Som na ne alergicka.
Takze ja beriem len tu mliecnu coko 😀 😀 😀

Peti, neboj, keby nieco, tak budem informovat 😉

Na obed som mala rybicku s varenymi zemiacikmi a na veceru budu domace rezance 😵 😵 Pride maminka urobit. Sme mali ist k nej, ale brasko ochorel, tak tam nesmiem, tak pride ona varit sem 😀 😀 😀

ellise
14. aug 2009

šak kdybych nebyla doma sama s marodem tak si hned dojdu do Billy pro margotku 😀 😀

Bay a s čím budou nudle s makem? tvarohem?

holky nečetli jste tému Jak se vrátit k manželce, jeden pán tam před rokem opustil pani, bo přibrala ze 60 na 120 kg, teď zhubla a je z ní hrozná kočka a on se chce vrátit protože si ji váži.

bay
autor
14. aug 2009

Elis, s tvarohom 😉

No ten si ju musi riadne vazit. Priam kazde deko 😠 😠 😠

ellise
14. aug 2009

Bay, normálně si mně inspirovala, a zítra dělám nudle s tavrohem taky. A Tomík si přeje brokolicovou polévku.

weja
15. aug 2009

ahojteee 🙂 tu je dnes pusto... asi všetky víkendujete... 🙂
Peťka nepísala, takže Bay asi bez zmeny... 😉
my ideme dnes na kamoškinu svadbu, určite som to už spomínala, pozvaní sme aj na hostinu, takže ktovie, kedy sa dosypeme domov... 😝 😅 teraz som práve nalakovala nechty a čakám, kým uschnú, tak som vás prišla pozrieť... 🙂
no a keď som teraz prečítala o tých vašich mňamkách, idem si aj ja hodiť niečo sladké, ste ma navnadili 😀

nada.hope
15. aug 2009

To tu dnes nikoho,.....................Bay stale cakam, som zapnuta aj po polnoci 16?! 😉 😉 😉 takze cakam 😵 😵 😵

danka24
15. aug 2009

bayyyy ako si na tom?????????????????? si v porodnici??? haloooooooo 😕 😕 😕

nada.hope
16. aug 2009

Bay halooooooooooooo, aspon nieco napis, nech vieme ci mame otvarat sampanske................ prosiiiiiiiiiim

ellise
16. aug 2009

no tak Bay, nebuď sketa, jestli si celá napiš, a jestli ne tak .... nevím co. Aspoň Na´dka vyhraje sázku

skybaby
16. aug 2009

ahojte zelam vsetkym krasnu nedelu a bay zelam nedelniatko aj ked by som tym prehrala 😀
wejka dufam ze si sa super zabavila a vytancovala 😉

halienka
16. aug 2009

Ahojte babky, tak ja som sa celý víkend nedostala k PC, včera sa nám nahlásila návšteva, takže rýchlo upratovanie a varenie, popoludní už prišli, no a dnes od rána sme šli na záhradku ku svokrovcom a teraz sme sa vrátili. A MM že sa cíti nejako divne a škrábe ho v krku a teplomer ukázal 38,4 °C 😖 , tak už mám zase stres a idem sa starať o maróda. Dúfam, že to od neho nechytím. 😝 Bayka nepíše, tá nás ale dobre napína 😀 snáď už to má za sebou a už len oznámi šťastnú novinu 😉 🙂