icon

Nová Nádej 3. Pridajte sa

bay
20. dec 2008

Ahoj krasky!
Uz sme akosi velmi presli cez 10 000 prispevkov 😅
Tak hura do dalsieho pokracovania. Snad ma tu nenechate samu!!!
Takze vsetkym snazilkam zelam coskoro fazulku v brusku, tehulkam uspesne dotiahnutie k porodu a maminam, veeela trpezlivosti 😀 😀 😵 😀

A k dnesku. Zvladla som so psami dlhu prechadzku, potom obed u maminky, co to som popratala, zacala som piect 😠 (ze uz je na case 😀 😀 )

halienka
23. apr 2009

Jéminko, už sme na druhej strane 😀
Dnes dávali v správach pikošku, že Američania čo si zvolili Miss Amerika, ju zosadili preto, lebo povedala svoj názor že je tradicionalistka a nesúhlasí s manželstvom homosexuálov. No nie sú už tí Američania švacnutí? 😀 😀 Nejako sa im tem tá ich demokracia začína prevracať 😝 homosexuáli si môžu povedať svoj názor, ale hetero už asi nie 😀

halienka
23. apr 2009

a nikto nič? ☹ sa hádam nebojíte vyjadriť svoj názor? 😀 😀

weja
23. apr 2009

Leni, no ved poznas to - kto nie je s nami, je proti nam... 😀 😀 a uz ju aj zosadili? no chudera - oplatilo sa jej otvorit hubu? 😀

Bay, tak o tom nikto nepochybuje... 😉

halienka
23. apr 2009

No musela pekne krásne vrátiť korunku, drzaňa drzá 😀 veď kto čakal od krásnej cicnatej blondínky názor? No nikto 😝 😀 A ona to chúďa nepochopila, že ako miss nemá čo mať názory 😀 stačia dobre urobené silikóny, pekný zadok a žiarivo biely úsmev 😀

bay
autor
23. apr 2009

A to to neuhrala na dutu blondinku? Ved to zvladam este aj ja a to som bruneta ako vysita 😀 😀 😀

halienka
23. apr 2009

No asi až taká šikovná nie je 😀 😀
jaaaj, ako dobre že nie som miss 😀 aspoń môžem povedať bársjakú hovadinu 😀 a nik mi žiadnu korunku nevezme 😀

bay
autor
23. apr 2009

Leni, uz len eura ti mozu zobrat 😀 😀 😀

nada.hope
23. apr 2009

Ahojte zlaticka 😵

nada.hope
23. apr 2009

Ako sa tu mate? 😵 .................. Kto s kym kde a zakolko? 😀 😀 😀 😀

bay
autor
23. apr 2009

Ahoj krasky 😉

nada.hope
23. apr 2009

Ahoj ako sa mate s Miskom? Ako vidim pekne rastiete aj starnete, tak to ma byt 😀

bay
autor
23. apr 2009

Ja za malo s kolegynami 😀 😀

bay
autor
23. apr 2009

Ja len a len mladnem 😀 😀 Keby si videla ten moj ksichtik 😒 A to ani coko uz tolko nejem ☹ Skoro vobec a fuuurt som ako 13tka 😀 😀

nada.hope
23. apr 2009

Ale opatrne, nech na to nepride tvoj muzicek 😀 😀

bay
autor
23. apr 2009

No to ze za malo, na to uz prisiel, ved mu chodia SMS z banky a tam chodi aj ta moja vyplatka 😅 😔 Ale s porovnanim s rodicovskou su to veeelke prachy 😀 😀

nada.hope
23. apr 2009

BAy no tehotenstvo je take, aj ked neviem bude to naozaj chlapcek, pri nom vraj zeny opeknu 😉 , ale nie je to podmienka, ja som cakala dievca a vraj som tiez opeknela, ..............uz tomu vobec nerozumiem 😀

evitkamalicka
23. apr 2009

ahoj 🙂

nada.hope
23. apr 2009

No to hej rodicovska nie je ani na plienky a nedajboze bude treba aj UM. Z toho sa zit neda 😠

nada.hope
23. apr 2009

Evitka a Adamcek ahojte aj vy pekne rastiete, a starnete no super. 😉

evitkamalicka
23. apr 2009

nadi servus...ako sa mate?

bay
autor
23. apr 2009

No podla MK som opeknela, tak to potom neviem aky som mala ksicht predtym, asi ako bosorka 😅

bay
autor
23. apr 2009

Nadi a je tu niekto kto mladne? 😨

nada.hope
23. apr 2009

Evitka rastieme a starneme, akurat Ninuska nechce spat, vcera mi od rana od 8,00 do 21,30 spala iba jeednu hodinu, aj to bol taky mikrospanok 😉

nada.hope
23. apr 2009

BAy ja 😀 ........... ale to je iba moje zelanie 😀

nada.hope
23. apr 2009

Ved za chvilu budem mat 30 uz ani nie mesiac 😢 😢 😢 ................pomoooooooooooc ja starnem 😲

nada.hope
23. apr 2009

No uz sme hore ideme papat, potom sa ozvem papa 😵

bay
autor
23. apr 2009

Nadi to si si nejak prihodila tie rocky!!!! 😉 A uz vies co dostanes?

halienka
23. apr 2009

Baby, tu prestante s tým vekom, bo dostanem depku 😀 ja si stálehovorím, že som 25+ 😀 to si môžem hovoriť do smrti 😀
Inak ahojte Nadenka a Evitka 🙂

bay
autor
23. apr 2009

Leni ja si hovorim ze som 18tka 😀 😀 😀 😉

halienka
23. apr 2009

No to by mi už neveril ani slepý, ale tých 25+ (to sa tak uvádza v Oriflame pri kozmetických výrobkoch 😀 ) mi sem-tam ešte niekto zožerie 😀