icon

Nová spoločnosť Energetické centrum. Poznáte ich?

ivuss01
10. jan 2011

Ahojte, na našom trhu sa objavila nová spoločnosť, ktorá sa zaoberá distribúciou elektrickej energie. Sľubujú 7-10% nižšie náklady na el. energí. Zákazníkov získavajú domovými návštevami. Máte nejaké skúsenosti s touto spoločnosťou? Ďakujem za všetky príspevky...

ivuss01
autor
10. jan 2011

Nikto ešte nepočul o tejto spoločnosti?

ivuss01
autor
11. jan 2011

Prosím vás, mate niekto skúsenosť s touto spolocnosťou? Ďakujem

milaninka
19. apr 2011

Energetické Centrum sa zaoberá dodávkou elektriny, to znamena ze je konkurencia tvojmu sucasnemu dodavatelovi. Rozdiel je akurat v tom ze si vyberies od koho ju nakupis a komu ju zaplatis. Cize treba porovnat ceny aku mas teraz a aku ti ponukaju oni. Kedze je to konkurencia a da sa pozriet na nete, tak ceny maju urcitre nizsie. Kazdy takyto dodavatel je pod dohladom uradu, riziko nehrozi.

elise
19. apr 2011

@ivuss01 viem že by to malo byť ČEZ ale na slovensku má iný názov, viem že vyškolovali obchodnikov, nie je to však také lacne ako propaguju, su tam skryte výdavky ktoré potenciálny zákazník zaplatí

kvakynka
29. jan 2012

pokial viem, ČEZ je ČEZ aj na Slovensku aj v Čechach ... treba si zmluvu precitat - ako kazdu ... a pokial si neobjednas ine sluzby ako elektrinu alebo plyn, tak neplatis nic viac ... samozrejme, pokial neplatis nacas zalohove platby, platis upomienky - ale tie platis u kazdeho dodavatela

elise
29. jan 2012

energeticke centrum ma oslovilo na prácu snimi ide o pyramidovu hru kde je cieľom získať pod seba obchodnikov a tí dalších. vlastni to chlanisko z piešťan 20 ročný čo skušal všeličomožne zatial je pyramida na vrchole ja by som momentálne nič nemenila zo zmluvu podomoveho predajcu je možne do 7 dni ostupiť treba si ešte preveriť dodavateľa na stránkach ministerstva hospodárstva. ak tam je tá firma malo by to byť ok ak nie je nestačí iba OR alebo ŽR pozor na nich.

tinkerbell
28. feb 2012

moja mama s nimi podpisala zmluvu na 5 rokov, ked ju chcela po 2 mesiacoch zrusit, povedali jej, ze je tam pokuta 100 eur, ze odstupit sa da bezplatne len do 14 dni. Takze sa rozhodla u nich zostat.
Ma niekto, kto je ich zakaznikom, s nimi dobru skusenost? Bojim sa, ze ceny budu stale zvysovat a kedze sa neda bezplatne odstupit, tak jej nezostane nic ine len platit 5 rokov.

kiya
14. mar 2012

no inak super spolocnost, mojej mame poslali prave z vymahacskej spolocnosti smsky, ze ma neuhradenu sumu 5,95 + nechcme vediet kolko bude poplatok spolocnosti... dvakrat pisala o zmenu odberatela a doteraz to neurobili... zmluvu ma na dva roky a elektriku jej stale nedodavaju.... su to prassive svine....

anetkalv
19. jan 2013

ahojte. prave som hľadala diaskusiu na túto tému, totiž v lete sme podpísali v dobrej viere zmluvu s dodávateľom ČEZ na dva roky, ponúkli o 10% lacnejšiu energiu. Máte niekto aj dobré skúsenosti?