icon

Nová verzia bazáru

anjelik1281
21. júl 2015

Ahojte.Už niekoľkokrát som prepla na novú verziu bazáru.Skúšala som,pozerala,ale môj záver je,že je oveľa neprehľadnejší a pomalší na preklikávanie.Najviac mi vadí,že na ďalšiu stránku sa dá kliknúť len po jednej,zatiaľ čo v starej verzii sa dalo po dvoch a to aj na začiatku stránky,aj na jej konci.V novej verzii sa dá len na konci každej stránky,čiže ju musím celú prejsť na koniec.Pri takých položkách,ako je trebárs dámske kabelky,kde je skoro 400 stránok a ja sa chcem dostať cca do polovice k tým,čo nemajú bazár plus,tak mi to bude trvať večnosť.Dúfam,že stará verzia bude fungovať aj naďalej,lebo tá nová ma vôbec nebaví. ☹

Strana
z5
sroub
17. dec 2015

nova verzia je strasne pomala a navyse "zamrza".. kazdu chvilu sa mi objavi "dochrámany koník" a text (...bla,bla momentálne ma stranka poruchu,problem sa pokusime odstranit co najskor)..niekedy nove neznamena lepsie 😎

anjelik1281
autor
18. dec 2015

Mne,keď sa objaví ten koník,že je stránka nedostupná,kliknem si na políčko Bazár a pozerám ďalej.Je to síce zdržanie a vrátenie sa späť už niečoho pozeraného,ale určite rýchlejšie,ako čakať,kým kôň zmizne a naštartuje sa zasa stránka.Mne to zatiaľ funguje.
Založila som túto tému,bola som véééééééľmi nahnevaná a znechutená,ale ako sa vraví,človek si aj na šibenicu zvykne.Má to stále ešte dosť chýb a negatív,ale sú tu aj svetlejšie miesta(pozitíva).Veľa píšu,že cez mobil to ide veľmi zle,ja to našťastie riešim len cez notebook.
Tak pevné nervy a skúste vždy pri hojdacom koôovi kliknúť na úvodný Bazár 🙂

bubliinka123
28. dec 2015

@anjelik1281 Ahoj, prepáč, že neskoro odpisujem, nebola som dlho na PC. Ale moc ďakujem za radu. Prajem všetko dobré. Hanka

emminka
13. dec 2016

Moje nervy a zase novinka,,,upozornenia zas dole a ani nie cerveným,,,,,clovek ked si na nieco zvykne ,hned urobia nieco ine,,,mam pocit že ten kon tak dovylepsuju ,,že už aj adminni budú za nás odpovedat záujemcom,,ked sa nahodou dlhšie neozveme ,,,milujem tie ich novinky skoro každý týžden ,no bez toho by sme to si neprezili...

jarhal
13. dec 2016

nielen bazar..vsetko aj posta aj moje nakupy a upozornenie ...asi dosla cervena farba..nie vazne...rusite co je DOBRE..

emminka
13. dec 2016

@jarhal presne ,ja mám pocit,že aby sa nepovedalo ,tak niečo "vylepšia" ...pripadá mi to ako naši politici ,,,tí to v tom parlamente tiež pekne hnoja a tuto je to o tom istom,každá novinka,podla mna úplná zbytočnost ...😔😠

emminka
16. apr 2018

Babenky to zas toho koňa inovovali?????veď to je choré.vždy vymýšľať?....no otras toto

stefit
16. apr 2018

ani mne sa to nepaci....neoslovilo ma to ani trochu...

marionet121
17. apr 2018

Toto sú mi novinky😣😣ta verzia predtým sa mi páčila viac!!😣😣

marusia12
17. apr 2018

Zvyknete si...

l.lara
17. apr 2018

ja tam vobec nemam listu na moj bazar. skusala som uz aj iny prehliadac. neviem sa dostat na bazar..

marionet121
17. apr 2018

@l.lara v ľavom hornom rohu máte také 3 čiarky a kliknete si nato..

savmebej
17. apr 2018

@anjelik1281 prosim vas a da sa prepnut na staru verziu?lebo mne ide len nova a je na p.d vazne!!!

marionet121
18. apr 2018

@savmebej no to netuším,skúste napísať adminovy....

megi331
18. apr 2018

vobec mi nechce otvorit bazar nenacita stranku čo mam robit

bezmena4
18. apr 2018

@megi331 ani mne a uz mam nervy 😫😫 Cakam na odpoved jednej mamicky pre mna dolezite a nejde mi to 😡

viera77
18. apr 2018

@megi331 no nic, len trpezlivo cakat, kym to bude opravene...MK hlasi chybu na stranke, je vypadok

ob
18. apr 2018

Nervy mam stale mi ukazuje snazime sa rozhohdat.....pevne nervy treba.....dajte to naspet do starej verzie

uacha
18. apr 2018

stará verzia bola jednoznačne lepšia..dá sa niekde prepnúť?

tika2012
18. apr 2018

katastrofa neviem sa dostat do mojho bazaru

emminka
18. apr 2018

Tolko zas vynovuju,,,,až to celé posrali ,,prepačte za výraz ,ale toto už je aj na kona vela,od rana sa pripojit ani nie na chvilu a stale pozerat na hupajuceho sa kona....

klodyka76
18. apr 2018

dá sa niekde prepnúť aj na starú verziu alebo už sa musím jedovať len s touto novou?

l.lara
19. apr 2018

@klodyka76 to by aj mna zaujimalo.

Strana
z5